Predam tento bluetooth receiver. Na lavom boku ma jeden mini skrabanec (vid foto), inak 100% stav. Kupovany v Muzikeri 16.10.2019, malo vyuzivany.
Okrem klasickeho pouzitia ma mnoho dalsich vyhod - da sa pouzit na telefonovanie v aute, dokaze premenit prakticky kazdy audio prehravac s audio vstupom na bluetooth prehravac, po pripojeni k pc moze fungovat ako mala externa zvukovka...
Kvalita zvuku je excelentna, dokonca povedal by som o nieco lepsia ako Quad DAC v mojom LG G7.
Cena 60 eur.
Info o produkte:
Bezdrôtový Bluetooth prijímač. BTR3 je prvým Bluetooth prijímačom na svete, ktorý podporuje všetky súčasné bezdrôtové audio kodeky - AAC, SBC, aptX, aptX Low Latency, aptX HD, LDAC a LHDC. Batéria s kapacitou 300 mAh sa nabije iba za 1,5 hodiny a umožňuje až 11 hodín používania. BTR3 je vybavený technológiou redukcie šumu cVc Noise Cancellation Technology od spoločnosti Qualcomm, ktorá automaticky prispôsobuje mikrofón a aktívne potláča okolitý hluk. Prijímač navyše disponuje aj novým konektorom USB-C s funkciou USB DAC. Špecifikácie: Podporuje Bluetooth 4.1 a NFC. Výstup pre slúchadlá: 3,5 mm stereo jack. Frekvenčná odozva: 20 ~ 20 kHz (aptX), 20~40 kHz (LDAC). Vrátane nabíjacieho kábla USB-C. Rozmery: 58 x 25 x 10,4 mm. Hmotnosť: 26 g.
Povodne balenie a prislusenstvo (usb kabel, snurka na krk).
Dovod predaja je prave to nevyuzitie, viac mi vyhovuju TWS sluchadla, aj ked kvalitou zvuku su o triedu nizsie.
Osobny odber KE alebo na dobierku (postovne hradi adresat).

Predavam aj mimo fora.