Čaute, predávam notebook Acer Aspire V15 Nitro Black Edition. Je to verzia so 4jadrovým i7 a 128gb SSD, kupoval som ho 21.1.2015. Notebook na sebe nemá žiadne škrabance a vyzerá ako nový, prenášany bol minimálne. Dôvod predaja je ten že som získal slabší notebook ktorý mi vystačí na prenášanie a druhý notebook mi je zbytočný a namiesto toho si kúpim radšej desktop na hranie. Ak by mal niekto záujem o fotky alebo nejaké podrobnosti kľudne sem napíšte.
Cena za ktorú ho chcem predať 850€ Predávam aj inde.
Neviem či by to mal byť problém. Dávnejšie som predával PC na súčiastky a po týždni alebo dvoch odišla chlapovi grafika a na reklamáciu ju zobrali bezproblémov, takisto vyreklamovali akurát že vyreklamovanú ju poslali na moju adresu namiesto jeho ale ešte v ten deň som mu ju poslal naspäť.
Dohodnuty s uzivatelom matias, pondelok by mal ntb odoslat a po odskusani poslem peniaze obratom na ucet. Ked prebehne vsetko v poriadku, napise do temy. .
_________________ PC: Apple mac mini M1/16GB/512GB SSD, Logitech MX master 3, Microsoft designer keyboard, monitor Huawei GT34 ultrawide