[ Príspevkov: 32 ] 1, 2
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 07.08.09
Prihlásený: 08.11.17
Príspevky: 139
Témy: 30 | 30
NapísalOffline : 03.01.2010 14:00 | Overenie loginu

Čavte. Urobil som si základný login ku admin kontu. Cez formulár zadávam nick a heslo, potom mi to overí či existujú aťď. takto vyzera ten kód
Kód:
<?php
include ("config.php")
?>
<?php
session_start();
?>
<?php
function jeadmin ($meno, $heslo, $link)
{
  $vysledek=mysql_query("select id from clen where meno='".$meno."' and heslo='".$heslo."'", $link);
  if (mysql_num_rows($vysledek)==0)
    return;
  else {
    $radek = mysql_fetch_array($vysledek);
    return $radek["id"];
  }

// tělo skriptu - nejprve si vytvoříme odkaz na databázi
$link=mysql_connect(SQL_HOST, SQL_USERNAME, SQL_PASSWORD);
mysql_select_db(SQL_DBNAME);

$BudemeZobrazovat=true;
if (!empty($_POST)) // už se odeslalo
{
  $id= jeadmin (htmlspecialchars(addslashes($_POST["meno"])), htmlspecialchars(addslashes($_POST["heslo"])),  $link);
  if (!$id) echo "Uživatelské jméno a/nebo heslo nesouhlasí";
  else
  {
    $BudemeZobrazovat=false;
    $_SESSION["id"]= $id;
    echo "si tam";
    include ("admin_uvod.php");
  }
}
?>

Neviem však, ako mám začať kód na ostatných stránkach (ktoré patria do admin konta... ) tak aby boli prístupné len vtedy, keď budem prihlásení.
Viem, že je to určite ľakhé, ale mohli by ste mi poradiť ?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Overenie loginu

Registrovaný: 29.10.09
Prihlásený: 06.02.11
Príspevky: 64
Témy: 25 | 25
Bydlisko: Kosice
NapísalOffline : 03.01.2010 14:03 | Overenie loginu

Na zaciatok kazdej includovanej stranky.

Kód:
session_start();
if(!isset($_SESSION['id']))
{
die('Neopravneny pristup');
}


_________________
Apple Macbook White
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 07.08.09
Prihlásený: 08.11.17
Príspevky: 139
Témy: 30 | 30
Napísal autor témyOffline : 03.01.2010 14:05 | Overenie loginu

dal som, prihlásil ale napíše neopravneny pristup


_________________
NB : Toshiba A500 (C2D T6500 2.1GHz, 4 GB RAM, HDD 500 GB, GPU ATI R HD 4500)
Phone : Nokia Lumia 620 / Nokia 6300
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Overenie loginu

Registrovaný: 22.01.08
Prihlásený: 19.04.15
Príspevky: 492
Témy: 135 | 135
Bydlisko: Bratislava ...
NapísalOffline : 03.01.2010 14:14 | Overenie loginu

mal by som otázku, prečo includuješ Config.php do tej istej stránky kde máš už php pripojenie na databázu?
lebo config býva vacsinou connect súbor.


Naposledy upravil B.A.X.O dňa 03.01.2010 14:16, celkovo upravené 1

Offline

Užívateľ
Užívateľ
Overenie loginu

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 03.01.2010 14:16 | Overenie loginu

daj
Kód:
print_r($_SESSION);

nech vobec vieme, ci ti to session zapise


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 07.08.09
Prihlásený: 08.11.17
Príspevky: 139
Témy: 30 | 30
Napísal autor témyOffline : 03.01.2010 14:16 | Overenie loginu

asi áno ....keby som zadal zly nick tam mi napise ze zle heslo...


_________________
NB : Toshiba A500 (C2D T6500 2.1GHz, 4 GB RAM, HDD 500 GB, GPU ATI R HD 4500)
Phone : Nokia Lumia 620 / Nokia 6300
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 07.08.09
Prihlásený: 08.11.17
Príspevky: 139
Témy: 30 | 30
Napísal autor témyOffline : 03.01.2010 14:17 | Overenie loginu

blackshadow: kde mám presne dať ten kód, či je to jedno ?


_________________
NB : Toshiba A500 (C2D T6500 2.1GHz, 4 GB RAM, HDD 500 GB, GPU ATI R HD 4500)
Phone : Nokia Lumia 620 / Nokia 6300
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Overenie loginu

Registrovaný: 22.01.08
Prihlásený: 19.04.15
Príspevky: 492
Témy: 135 | 135
Bydlisko: Bratislava ...
NapísalOffline : 03.01.2010 14:17 | Overenie loginu

Tak sem hoď celý kód ako to máš, aj s tou upravou od tyra.
možno si sa niekde pomýlil len, a lepšie to tak uvidíme.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Overenie loginu

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 03.01.2010 14:19 | Overenie loginu

skus pod to:
echo "si tam";

a vlastne, vypise ti "si tam" ?


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 07.08.09
Prihlásený: 08.11.17
Príspevky: 139
Témy: 30 | 30
Napísal autor témyOffline : 03.01.2010 14:21 | Overenie loginu

áno, a to tvoje vypísalo Array ( [id] => 6 ) ... id sedí s databázou...


_________________
NB : Toshiba A500 (C2D T6500 2.1GHz, 4 GB RAM, HDD 500 GB, GPU ATI R HD 4500)
Phone : Nokia Lumia 620 / Nokia 6300
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Overenie loginu

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 03.01.2010 14:24 | Overenie loginu

Do: admin_uvod.php
daj:
Kód:
if($_SESSION["id"]>0) {
 echo 'Vitaj v administracii';
} else {
 die('Nie si admin');
}


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 07.08.09
Prihlásený: 08.11.17
Príspevky: 139
Témy: 30 | 30
Napísal autor témyOffline : 03.01.2010 14:26 | Overenie loginu

vypísalo : Notice: Undefined variable: _SESSION in D:\Program Files\EasyPHP5.3.0\www\admin_uvod.php on line 2
Nie si admin


_________________
NB : Toshiba A500 (C2D T6500 2.1GHz, 4 GB RAM, HDD 500 GB, GPU ATI R HD 4500)
Phone : Nokia Lumia 620 / Nokia 6300
Offline

Čestný člen
Čestný člen
Overenie loginu

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 03.01.2010 14:29 | Overenie loginu

Chyba ti session_start()


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 07.08.09
Prihlásený: 08.11.17
Príspevky: 139
Témy: 30 | 30
Napísal autor témyOffline : 03.01.2010 14:32 | Overenie loginu

asi to funguje :) ešte malú prosbu. ako urobiť odhlásenie. aby sa zrušilo session ?


_________________
NB : Toshiba A500 (C2D T6500 2.1GHz, 4 GB RAM, HDD 500 GB, GPU ATI R HD 4500)
Phone : Nokia Lumia 620 / Nokia 6300
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Overenie loginu

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 03.01.2010 14:34 | Overenie loginu

Ďuri píše:
Chyba ti session_start()

preco do includovaneho suboru treba dat session_start ?
M1rcO_o píše:
ako urobiť odhlásenie. aby sa zrušilo session ?

Kód:
session_destroy();

Sprav si odkaz, napr:
Kód:
<a href="logout.php">odhlas</a>

a v logout.php:
Kód:
<?php
session_start();
session_destroy();
header("Location: index.php");
?>


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Offline

Čestný člen
Čestný člen
Overenie loginu

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 03.01.2010 14:37 | Overenie loginu

Blackshadow píše:
preco do includovaneho suboru treba dat session_start ?
Ja neviem, ja som tie kody ani nepozeral... ale ked mu vypisovalo hentu chybu... inu pricinu nepoznam. Ale teraz som to pozrel a cudujem sa rovnako ako ty. Ked to funguje, tak dobre, ale je to nejake divne.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Overenie loginu

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 03.01.2010 14:39 | Overenie loginu

Tak ak si najdes cas, tak skus toto:
Tvoj hlavny subor
Kód:
<?php
session_start();
include ("config.php")

function jeadmin ($meno, $heslo, $link)
{
  $vysledek=mysql_query("select id from clen where meno='".$meno."' and heslo='".$heslo."'", $link);
  if (mysql_num_rows($vysledek)==0)
    return;
  else {
    $radek = mysql_fetch_array($vysledek);
    return $radek["id"];
  }
}
// tělo skriptu - nejprve si vytvoříme odkaz na databázi
$link=mysql_connect(SQL_HOST, SQL_USERNAME, SQL_PASSWORD);
mysql_select_db(SQL_DBNAME);

$BudemeZobrazovat=true;
if (!empty($_POST)) // už se odeslalo
{
  $id= jeadmin (htmlspecialchars(addslashes($_POST["meno"])), htmlspecialchars(addslashes($_POST["heslo"])),  $link);
  if (!$id) echo "Uživatelské jméno a/nebo heslo nesouhlasí";
  else
  {
    $BudemeZobrazovat=false;
    $_SESSION["id"]= $id;
    if($_SESSION["id"]>0) {
      echo 'Ides do administracie';
      define('ADMIN',true);
      include "admin_uvod.php";
    } else {
      echo 'Nastala chyba'; exit();
    }
  }
}
?>

subor "admin_uvod.php"
Kód:
<?php
if(ADMIN) {
  echo "Som v administracii";
}
if($_SESSION["id"]>0) {
  echo "Session zadane, ID: ".$_SESSION["id"];
} else {
  echo "Session nejde";
  print_r($_SESSION);
}
?>

a ze co ti vypise, ked sa prihlasis


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 07.08.09
Prihlásený: 08.11.17
Príspevky: 139
Témy: 30 | 30
Napísal autor témyOffline : 03.01.2010 14:42 | Overenie loginu

header("Location: index.php"); čo to presne znamená ? lebo vypisuje že noz found :(


_________________
NB : Toshiba A500 (C2D T6500 2.1GHz, 4 GB RAM, HDD 500 GB, GPU ATI R HD 4500)
Phone : Nokia Lumia 620 / Nokia 6300
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 07.08.09
Prihlásený: 08.11.17
Príspevky: 139
Témy: 30 | 30
Napísal autor témyOffline : 03.01.2010 14:46 | Overenie loginu

Ides do administracieSom v administraciiSession zadane, ID: 6


_________________
NB : Toshiba A500 (C2D T6500 2.1GHz, 4 GB RAM, HDD 500 GB, GPU ATI R HD 4500)
Phone : Nokia Lumia 620 / Nokia 6300
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Overenie loginu

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 03.01.2010 14:48 | Overenie loginu

M1rcO_o píše:
Ides do administracieSom v administraciiSession zadane, ID: 6

Dakujem, takze v includovanom subore netreba session_start();

M1rcO_o píše:
header("Location: index.php"); čo to presne znamená ? lebo vypisuje že noz found :(

ten header ti presmeruje stranku..
cize miesto index.php si daj subor/stranku,kam sa ma uzivatel presmerovat po tom, ako sa odhlasi.. (nemoze predsa zostat v administracii)


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 07.08.09
Prihlásený: 08.11.17
Príspevky: 139
Témy: 30 | 30
Napísal autor témyOffline : 03.01.2010 15:05 | Overenie loginu

ešte jeden problém. Dám odhlásiť od admin konta a skúsim či mi zobrazí stránku aj keď nie som prihlásený. a vypíše Notice: Undefined index: id in D:\Program Files\EasyPHP5.3.0\www\timy_zapis.php on line 3 ... dobre je že nezobrazí stránku ale tám poznámka by tam nemusela byť :(


_________________
NB : Toshiba A500 (C2D T6500 2.1GHz, 4 GB RAM, HDD 500 GB, GPU ATI R HD 4500)
Phone : Nokia Lumia 620 / Nokia 6300
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 07.08.09
Prihlásený: 08.11.17
Príspevky: 139
Témy: 30 | 30
Napísal autor témyOffline : 03.01.2010 15:24 | Overenie loginu

chcem sa všetkým poďakovať, najmä Blackshadow-i za pomoc... Funguje to dobre :) diki....


_________________
NB : Toshiba A500 (C2D T6500 2.1GHz, 4 GB RAM, HDD 500 GB, GPU ATI R HD 4500)
Phone : Nokia Lumia 620 / Nokia 6300
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Overenie loginu

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 03.01.2010 15:38 | Overenie loginu

co je v tom subore timy_zapis.php ?


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 07.08.09
Prihlásený: 08.11.17
Príspevky: 139
Témy: 30 | 30
Napísal autor témyOffline : 03.01.2010 15:46 | Overenie loginu

Doteraz som mal heslo ako varchar... dal som tam funkciu md5 ( aj v databaze )... lenže nejako to nereaguje... je chyba len v zápise ?
Kód:
<?php
include ("config.php")
?>
<?php
session_start();
?>
<?php
function jeadmin ($meno, $heslo, $link)
{
  $vysledek=mysql_query("select id from clen where meno='".$meno."' and heslo= md5('.$heslo.')", $link);
  if (mysql_num_rows($vysledek)==0)
    return;
  else {
    $radek = mysql_fetch_array($vysledek);
    return $radek["id"];
  }

// tělo skriptu - nejprve si vytvoříme odkaz na databázi
$link=mysql_connect(SQL_HOST, SQL_USERNAME, SQL_PASSWORD);
mysql_select_db(SQL_DBNAME);

$BudemeZobrazovat=true;
if (!empty($_POST)) // už se odeslalo
{
  $id= jeadmin (htmlspecialchars(addslashes($_POST["meno"])), md5($_POST["heslo"]),  $link);
  if (!$id) echo "Uživatelské jméno a/nebo heslo nesouhlasí";
  else
  {
    $BudemeZobrazovat=false;
    $_SESSION["id"]= $id;
    echo "Prihlasenie uspesne&nbsp;:&nbsp;";
    include ("admin_uvod.php");
  }
}
?>


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Overenie loginu

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 03.01.2010 17:47 | Overenie loginu

Kód:
$vysledek=mysql_query("select id from clen where meno='".$meno."' and heslo='.$heslo.'", $link);


toto tam daj. Ten md5 je tam zbytocny, pretoze heslo do tej funkcie uz zadavas ako md5 tu:
Kód:
$id= jeadmin (htmlspecialchars(addslashes($_POST["meno"])), md5($_POST["heslo"]),  $link);


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 07.08.09
Prihlásený: 08.11.17
Príspevky: 139
Témy: 30 | 30
Napísal autor témyOffline : 03.01.2010 17:55 | Overenie loginu

ani tak nefunguje :(


_________________
NB : Toshiba A500 (C2D T6500 2.1GHz, 4 GB RAM, HDD 500 GB, GPU ATI R HD 4500)
Phone : Nokia Lumia 620 / Nokia 6300
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Overenie loginu

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 03.01.2010 17:56 | Overenie loginu

V databaze si si prepisal to heslo na jeho md5 hash ?


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 07.08.09
Prihlásený: 08.11.17
Príspevky: 139
Témy: 30 | 30
Napísal autor témyOffline : 03.01.2010 17:58 | Overenie loginu

tak dal som do sql prikazu INSERT INTO `clen` ( `meno` , `heslo` )
VALUES (
'skuska', MD5( '123456' )
);


_________________
NB : Toshiba A500 (C2D T6500 2.1GHz, 4 GB RAM, HDD 500 GB, GPU ATI R HD 4500)
Phone : Nokia Lumia 620 / Nokia 6300
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Overenie loginu

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 03.01.2010 18:02 | Overenie loginu

tu funkciu si prepis na:
Kód:
function jeadmin ($meno, $heslo, $link)
{
 echo '<br>Heslo z funkcie je: '.$heslo.'<br>';
  $vysledek=mysql_query("select id from clen where meno='".$meno."' and heslo= md5('.$heslo.')", $link);
  if (mysql_num_rows($vysledek)==0)
    return;
  else {
    $radek = mysql_fetch_array($vysledek);
    echo '<br>Heslo z DB je: '.$radek['heslo'].'<br>';
    return $radek["id"];
  }

a uvidime, co mas v DB za heslo a ake tam vkladas


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 07.08.09
Prihlásený: 08.11.17
Príspevky: 139
Témy: 30 | 30
Napísal autor témyOffline : 03.01.2010 18:04 | Overenie loginu

Kód:
Heslo z funkcie je: e10adc3949ba59abbe56e057f20f883e
Uživatelské jméno a/nebo heslo nesouhlasí


je presne také isté ako v databáze


 [ Príspevkov: 32 ] 1, 2


Overenie loginu



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Uprava loginu

v Redakčné systémy

2

311

18.07.2007 22:35

kajbo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Po zadaní loginu restart...

v Notebooky a netbooky

9

587

26.09.2007 16:36

Misisiak

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ubuntu 9.04 - nastavenie loginu

v Operačné systémy Unix a Linux

4

219

30.12.2009 19:04

klesco

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP a zistenie loginu v intranete

v PHP, ASP

6

290

23.02.2008 13:50

sepo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

overenie

v PHP, ASP

5

463

30.07.2008 10:41

B.A.X.O

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Overenie

v Ostatné

4

186

26.10.2011 21:03

Millfox

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

overenie php

v PHP, ASP

7

420

16.03.2009 21:35

don jebot

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Overenie zostavy.

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v PC zostavy

31

688

01.10.2012 15:39

iNen

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Overenie zostavy

v PC zostavy

5

258

23.12.2008 15:59

Romi

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Overenie mobilu

v Mobilné zariadenia

2

2999

27.07.2010 8:31

martes25

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

overenie komponentov

v PC zostavy

5

200

14.08.2012 21:45

werwest

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Overenie kompability

v Grafické karty

2

113

01.03.2015 23:30

Kraliček

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

overenie disku

v Pevné disky a radiče

9

397

14.08.2007 7:14

unkie

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Overenie komponentov

v PC zostavy

7

196

21.05.2013 5:43

mirek587

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Overenie Zostavy

v PC zostavy

6

204

14.10.2011 18:17

pcmania

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Overenie zostavy

v PC zostavy

5

246

09.02.2009 19:19

raf



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF