Oprava nožovTak neviem či správne fórum, ale súvisí to s varením .Chcel by som dať spraviť zlomenú rúčku na jednom kuchynskom noži, ktorý je už takpovediac v rodine legendárny a chcel by som ho zachovať. Ale kde to dať spraviť ? Všade len nachádzam brúsenie nožov. Vie niekto poradiť či vôbec a kde by mi vedeli dať novú rúčku na nôž ? Ďakujem. Noziarov je na SK vela, pre zaciatok by mozno pomohlo, keby si napisal, odkial si..Otec dal kedysi opravit jeden stary noz a domov sa nam vratil krasny kus nabytku..Urcite budu vediet spravit aj toto, ale potom je to hlavne otazka penazi.. Je ich veľa a čo som si zadal text oprava nožov do vyhľadávača, tak všetko mi vyskočilo iba v súvislosti s brúsením. Som okres NR.// Spojený príspevok 10.10.2018 9:08Ja chcem zase iba vymeniť rúčku na klasickom kuchynskom zúbkovanom noži, kľudne za celkom obyčajnú, nepotrebujem ju zo santalového dreva s vyrezávanými ornamentmi .// Spojený príspevok 10.10.2018 9:08Len chcem, aby sa dal používať a nevyhadzoval sa.// Spojený príspevok 10.10.2018 9:09On sa už vlastne roky používa zo zlomenou rúčkou, ale je to blbá manipulácia. Potom jedine vyhladat akukolvek opravu v NR alebo okoli a zavolat tam.. Neverim, ze by si nezohnal kontakt na opravu rukovate po par telefonatoch..Myslel som, ze ako zlomenu rucku myslis aj stopku, ktora ide od cepele.. Skus postnut foto.... Ja chcem zase iba vymeniť rúčku na klasickom kuchynskom zúbkovanom noži, kľudne za celkom obyčajnú, nepotrebujem ju zo santalového dreva s vyrezávanými ornamentmi Silno tusim ze rucka bude drahsia ako novy noz. Nemusi to byt pravidlo.. Ti chlapi vedia spravit dost velke rozpatie cien v zavislosti od materialu a vysledku.. Vyzerá takto: https://ibb.co/mA9ZtpSamotný kov zničený asi nie je, iba rúčka. To budu vediet spravit, je to len otazka ceny.. Tiež si myslím, tak prípadne skúsim obvolať brúsičov nožov, že či niekto z nich aj neopravuje. ...
Oprava nožov
|