Ale hádam nejdeš kupovať tú osmičku alebo starinu SE? Lebo počítaj s tým, že sú to staršie modely a aktualizácie už pomaličky skončia, najlepšia voľba by bola SE 2020 prípadne 12 mini, ale ten ťa vyjde ešte draho

aj keď do mini kvôli veľkosti by som nešiel, 12-ka je úplne fajn do ruky, hlavne tá baterka je tam lepšie ako v mini a je to ešte taká veľkosť, že akurát.
Inak no ja by som asi neveril ani jednej tejto stránke, čo som si tam akurát na tejto Ecophone prečítal o tom, že čo je podľa nich repasované, tak už sa mi len nechce veriť, že fakt tie iPhony niektoré hlavne také osmičkové boli používané jeden rok. Aj tie fotky, ak tam nie sú reálne fotky ako fakt vyzerá mobil, aké má tie škrabance atď, to je jak kupovať mačku vo vreci. Síce asi majú viac tých "repasovaných" telefónov preto nedajú reálne fotky, ale aj tak... v takomto prípade repasov by bolo najlepšie keby si fakt mohol človek ten telefón prezrieť naživo a tak kúpiť, čo je prípad skôr bazošu, kedy si vieš pri kúpe telefón skontrolovať a prípadne ho nekúpiť, lebo takto síce vieš ho vrátiť ak ho nechceš, ale je s tým roboty.
Ale možno krivdím tej stránke, lebo reálne mi nedáva ani zmysel ako sa im oplatí dávať záruku 2 roky pri takej cene.