[ Príspevkov: 25 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.08.13
Prihlásený: 12.12.13
Príspevky: 64
Témy: 7 | 7
Bydlisko: Senec

tabulka ktora vypisuje z databazy udaje do riadkov ... na konci kazdeho riadku je button ktori otvara nove okno cez js s dalsimi udajmi s databazy suvisiace s tou prvou tabulkou, ked kliknem na button sa mi zobrazia vsetky informacie, ale ja potrebujem aby mi to vypisalo len s toho riadku kde sa nachadza stlaceny button ... ako na to ?

Kód:
while (list($datum, $meno, $reason) = mysql_fetch_row($vypis))
{
echo '<tr>
    <td align="center">'.$datum.'</td>
    <td align="center">'.$meno.'</td>
    <td align="center">'.$reason.'</td>
    <td align="center"> <input id="show" class="show" name="show" value="show sn" type="button" style="cursor: pointer;" onclick="return openWin();" /> </td>
    </tr>';
}


Naposledy upravil Elrohir dňa 08.10.2013 7:03, celkovo upravené 1

Offline

Čestný člen
Čestný člen
openWin s datami s databazy iba s jeneho riadku

Registrovaný: 21.02.06
Prihlásený: 08.12.14
Príspevky: 5447
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Bratislava

1. predpokladám, že sa pýtaš na javascript, nie na php
2. ak je to tak, tak prečo nám dávaš php kód? Ten je pre nás zbytočný, daj odkaz na stránku.
3. tému potom presuniem


_________________
Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.08.13
Prihlásený: 12.12.13
Príspevky: 64
Témy: 7 | 7
Bydlisko: Senec
Napísal autor témyOffline : 08.10.2013 7:09 | openWin s datami s databazy iba s jeneho riadku

1. nie, asi nie, javascript mi iba otvara nove okno, ale ja potrebujem php kod ktori bude vypisovat udaje len s toho riadku kde sa nachadza button
2. pretoze si myslim ze potrebujem k tomu php, ale asi sa mylim ... odkaz na stranku nemozem dat pretoze to s coho je ten kusok kodu nejde na web (do sveta) , ale je to pre firmu a pouzivat sa bude len v ramci tej firmy
3. to uz necham na teba
4. skusim sem ktomu kodu este nieco prihodit aby to bolo jasnejsie a lepsie , mozno obrazok ak sa mi podari


Offline

Správca fóra
Správca fóra
openWin s datami s databazy iba s jeneho riadku

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32

Teba zaujima, co obsahuje nove okno, nie to, co je vypisane v tabulke, takze potrebujeme vediet kod js funkcie openWin(). V nej by sa malo definovat, co sa zobrazi v novom okne.


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.08.13
Prihlásený: 12.12.13
Príspevky: 64
Témy: 7 | 7
Bydlisko: Senec
Napísal autor témyOffline : 08.10.2013 8:42 | openWin s datami s databazy iba s jeneho riadku

noooo asi som sa zle vyjadril no nevadi v kazdom pripade ano aj... skusil sem hodit kod , len musim dajak upravitsekundicku


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.08.13
Prihlásený: 12.12.13
Príspevky: 64
Témy: 7 | 7
Bydlisko: Senec
Napísal autor témyOffline : 08.10.2013 8:55 | openWin s datami s databazy iba s jeneho riadku

toto je tabulka v ktorej je button a z nej sa otvori to okno kde budu tie ostatne udaje
Kód:
<form name="podrobnosti" method="post">
          <table class="tab_2" id="tab_2">
            <tr style="background-color: #c0c0c0;">
                <td class="h" align="center"><b>Prod. Date</b></td>
                <td class="e" align="center"><b>Inspection Date</b></td>
                <td class="e" align="center"><b>Model</b></td>
                <td class="e" align="center"><b>SN from</b></td>
                <td class="e" align="center"><b>SN to</b></td>
                <td class="h" align="center"><b>Reason</b></td>
            </tr>
            <?php
$co="SELECT DISTINCT produce_datum, datum, model, sn_od, sn_do, reason
     FROM   projekt
     ORDER BY ID ASC"; 
$vypis=mysql_query($co) or die($vypis. "<br/>" .mysql_error());

while (list($produce_datum, $datum, $model, $sn_od, $sn_do, $reason) = mysql_fetch_row($vypis))
{
echo '<tr>
    <td align="center">'.$produce_datum.'</td>
    <td align="center">'.$datum.'</td>
    <td align="center">'.$model.'</td>
    <td align="center">'.$sn_od.'</td>
    <td align="center">'.$sn_do.'</td>
    <td align="center">'.$reason.'</td>
    <td align="center"> <input id="show" class="show" name="show" value="show sn" type="button" style="cursor: pointer;" onclick="return openWin();" /> </td>
    </tr>';
}
mysql_close();
          ?>
          </table>
        </form>


js script
Kód:
function openWin()
{
myWindow=window.open('http://localhost/projekt/php/slide_menu.php','',
                     'width=1800,\n\
                      height=900,\n\
                      resizable=yes,\n\
                      scrollbars=yes,\n\
                      toolbar=no,\n\
                      top=20px,\n\
                      left=0px\n\
                      location=yes');
//myWindow.document.write("<p>This is 'myWindow'</p>");
myWindow.focus();
}


tabulka v novom okne kde by sa mali zobrazovat len udaje s dotycneho riadka
Kód:
<input id="close" class="close" name="close" value="close" type="button" style="cursor: pointer;" onclick=" return closeWin();" />
    <input id="save" class="save" name="save" value="save" type="button" style="cursor: pointer;" onclick=" return ;" />
      <table border="1px">
              <tr style="background-color: #c0c0c0;">
                <td><b>Produce Date 1</b></td>
                <td><b>Insepction Date 1</b></td>
                <td><b>Model 1</b></td>
                <td><b>SN 1</b></td>
                <td><b>Name 1</b></td>
                <td><b>Error 3</b></td>
                <td><b>Waiting 1</b></td>
                <td><b>OK 2</b></td>
              </tr>
              <?php
include ('../db.php');
function safe($value)
{
   return mysql_real_escape_string($value);
}

$con="SELECT * FROM  db_sn JOIN projekt ON db_sn.IDx=projekt.ID";
$vypis2=mysql_query($con) or die($con."<br/>".mysql_error());

    while ($data = mysql_fetch_array($vypis2)){
       
               ?>
              <tr>
                <td align="center"><?php echo(safe($data['produce_datum'])) ?></td>
                <td align="center"><?php echo(safe($data['datum'])) ?></td>
                <td align="center"><?php echo(safe($data['model'])) ?></td>
                <td align="center"><?php echo(safe($data['sn'])) ?></td>
                <td align="center"><?php echo(safe($data['meno'])) ?></td>
                <td align="center"><?php echo(safe($data['remark'])) ?></td>
                <td align="center"><input id="wait" type="checkbox" name="wait" value="wait" <?php if($data['waiting'] == 'wait') {echo ' checked="checked"';} ?> /></td>
                <td align="center"><input id="win_ok" type="checkbox" name="win_ok" value="win_ok" <?php if($data['ok'] == 'ok') {echo ' checked="checked"';} ?> /></td>
              </tr>
              <?php
            }
        mysql_close();
              ?>
      </table>


Offline

Užívateľ
Užívateľ
openWin s datami s databazy iba s jeneho riadku

Registrovaný: 20.03.08
Prihlásený: 08.03.17
Príspevky: 596
Témy: 149 | 149
Bydlisko: Houston, Texas
Vek: 24

Nejako nechápem čo vlastne potrebuješ ale myslím že by si do
Kód:
onclick="return openWin();"
mal pridať funkcii openWin() parameter, ID toho záznamu napríklad

potom v definicii tej JS funkcie
Kód:
function openWin(id)
{
myWindow=window.open('http://localhost/projekt/php/slide_menu.php?id='+id,'',


teda predať parameter pre ten skript slide_menu.php

a nakoniec podľa tohto parametra vypísať len ten konkrétny záznam


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.08.13
Prihlásený: 12.12.13
Príspevky: 64
Témy: 7 | 7
Bydlisko: Senec
Napísal autor témyOffline : 08.10.2013 9:14 | openWin s datami s databazy iba s jeneho riadku

no potrebujem to takto ... v tom prvom php je model , sn od a sn do .... do db sa nahodia napriklad 2 modeli: prvy s sn od 20001 a sn do 20005 a druhy od 30010 do 30025. v tom novom okne slide menu sa zobrazuju v stlpci sn (sn od az sn do). ked kliknem na button pri hociktorom modeli s sn od a do mi to zobrazi rovnako vsetky sn , ale ja potrebuje aby sa mi po kliknuti na button pri prvom modeli zobrazili sn len s toho riadku a nie aj s toho druheho a naopak. Snad som to uz dobre vysvetlil ... popravde vysvetlovanie mi moc nejde tak sa nehnevajte


Offline

Užívateľ
Užívateľ
openWin s datami s databazy iba s jeneho riadku

Registrovaný: 20.03.08
Prihlásený: 08.03.17
Príspevky: 596
Témy: 149 | 149
Bydlisko: Houston, Texas
Vek: 24

no veď, tak to musíš spraviť tak ako som písal, tie sn si poslať do toho druhého skriptu, aby si tam vedel vypísať len tie čo si zvolil


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.08.13
Prihlásený: 12.12.13
Príspevky: 64
Témy: 7 | 7
Bydlisko: Senec
Napísal autor témyOffline : 08.10.2013 9:37 | openWin s datami s databazy iba s jeneho riadku

pridal som ID, cez neho to bude najlepsie asi :
Kód:
$co="SELECT DISTINCT ID, produce_datum, datum, model, sn_od, sn_do, reason
     FROM   projekt
     ORDER BY ID ASC"; 


vytvoril premennu
Kód:
while (list($ID, $produce_datum, $datum, $model, $sn_od, $sn_do, $reason) = mysql_fetch_row($vypis))


sem som teda dal do tej funkcie tu premennu
Kód:
<td align="center"> <input id="show" class="show" name="show" value="show sn" type="button" style="cursor: pointer;" onclick="return openWin($ID);" /> </td>


a v js som pridal ID
Kód:
function openWin(ID)
{
myWindow=window.open('http://localhost/projekt/php/slide_menu.php?id='+ID,'',


no a v tom novom okne to ako spravim ?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
openWin s datami s databazy iba s jeneho riadku

Registrovaný: 20.03.08
Prihlásený: 08.03.17
Príspevky: 596
Témy: 149 | 149
Bydlisko: Houston, Texas
Vek: 24

$_GET['id']
a toto dáš do where podmienky?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.08.13
Prihlásený: 12.12.13
Príspevky: 64
Témy: 7 | 7
Bydlisko: Senec
Napísal autor témyOffline : 08.10.2013 10:24 | openWin s datami s databazy iba s jeneho riadku

$_GET['id'] dat do sql
Kód:
$con="SELECT * FROM  db_sn JOIN projekt ON db_sn.IDx=projekt.ID WHERE $_GET['ID']";

?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
openWin s datami s databazy iba s jeneho riadku

Registrovaný: 20.03.08
Prihlásený: 08.03.17
Príspevky: 596
Témy: 149 | 149
Bydlisko: Houston, Texas
Vek: 24

Kód:
WHERE ID = ". (int) $_GET['ID'];
nie?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.08.13
Prihlásený: 12.12.13
Príspevky: 64
Témy: 7 | 7
Bydlisko: Senec
Napísal autor témyOffline : 08.10.2013 10:34 | openWin s datami s databazy iba s jeneho riadku

dobre dobre , som akurat dost mimo , sefino dosol a ma zblbol dalsimi robotami navyse


Offline

Čestný člen
Čestný člen
openWin s datami s databazy iba s jeneho riadku

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno

Unlink píše:
Kód:
WHERE ID = ". (int) $_GET['ID'];
nie?
Prepared statements. Nie?
Elrohir píše:
dobre dobre , som akurat dost mimo , sefino dosol a ma zblbol dalsimi robotami navyse
Teba za toto niekto plati? Ty vole.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
openWin s datami s databazy iba s jeneho riadku

Registrovaný: 20.03.08
Prihlásený: 08.03.17
Príspevky: 596
Témy: 149 | 149
Bydlisko: Houston, Texas
Vek: 24

Ďuri píše:
Unlink píše:
Kód:
WHERE ID = ". (int) $_GET['ID'];
nie?
Prepared statements. Nie?


s tými mysql_* funkciami čo tam používa? :D


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.08.13
Prihlásený: 12.12.13
Príspevky: 64
Témy: 7 | 7
Bydlisko: Senec
Napísal autor témyOffline : 11.10.2013 7:03 | openWin s datami s databazy iba s jeneho riadku

Duri ja nie som expert, sa len ucim ... a ked chces urazat tak to sem nepchaj a nehaj si to pre seba ked nechces pomoct, som myslel ze toto forum je na to aby sa pomahalo, usmernovalo, radilo a predavalo poznatky, ci?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.08.13
Prihlásený: 12.12.13
Príspevky: 64
Témy: 7 | 7
Bydlisko: Senec
Napísal autor témyOffline : 11.10.2013 11:08 | openWin s datami s databazy iba s jeneho riadku

ako sa zapinaju chookies pomocou php ?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
openWin s datami s databazy iba s jeneho riadku

Registrovaný: 20.03.08
Prihlásený: 08.03.17
Príspevky: 596
Témy: 149 | 149
Bydlisko: Houston, Texas
Vek: 24

zapínajú? skôr posielajú

Kód:
http://php.net/manual/en/function.setcookie.php


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.08.13
Prihlásený: 12.12.13
Príspevky: 64
Témy: 7 | 7
Bydlisko: Senec
Napísal autor témyOffline : 11.10.2013 12:35 | openWin s datami s databazy iba s jeneho riadku

som sa dopocul ze sa daju pomocou php zistit ci su v prehliadaci zapnute a ak nie su tak sa daju zapnut, neviem co je na tom pravdy, ale tomu zdroju odkoho to viem tak je doverihodny


Offline

Čestný člen
Čestný člen
openWin s datami s databazy iba s jeneho riadku

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno

Nedaju.

Unlink píše:
s tými mysql_* funkciami čo tam používa? :D
Tak by to mal prerobit. Nie je dovod udrziavat nebezpecny kod, ktory navyse s upgradom PHP nebude fungovat.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.08.13
Prihlásený: 12.12.13
Príspevky: 64
Témy: 7 | 7
Bydlisko: Senec
Napísal autor témyOffline : 14.10.2013 8:14 | openWin s datami s databazy iba s jeneho riadku

Ďuri: viem ze si myslis ze cely kod by som mal zmazat a spravit nanovo , ale ako a co by som teda mal prerobit ? povacsinou som to robil za pomoci php.net a po foroch co som nasiel plus s knih co mam k dispozicii


Offline

Čestný člen
Čestný člen
openWin s datami s databazy iba s jeneho riadku

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno

Hlavne sa vykasli na mysql_* funkcie a pogoogli PDO alebo Mysqli. Na bindovanie parametrov do query sa pouziva metoda nazvana vacsinou prepare - hlavne musis pochopit, ze nesmies skladat queries tak, ze natvrdo tam lepis uzivatelsky vstup.
Chciet pisat este cistejsi kod, tak uvazujem o uplnej zmene DB servru. Ked vidim v tom prvom velkom kode
Kód:
SELECT DISTINCT produce_datum, datum, model, sn_od, sn_do, reason
     FROM   projekt
     ORDER BY ID ASC
tak sa chytam za hlavu, lebo toto ti ziadny normalny DBMS nedovoli. Nemozes mat v ORDER BY nieco, co neSELECTujes, ak pouzivas DISTINCT. MySQL je zly a velmi nestandardny DBMS. Ak mas moznost, skus Postgre.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.08.13
Prihlásený: 12.12.13
Príspevky: 64
Témy: 7 | 7
Bydlisko: Senec
Napísal autor témyOffline : 15.10.2013 7:08 | openWin s datami s databazy iba s jeneho riadku

no v tom php.net som videl to mysqli , aky je rozdiel medzi mysql a mysqli ?
aha no tak to som si nevsimol a ani neuvedomil ... no moznost nemam , pracujem na localhoste prevazne a to vo wamp server a scasu nacas , asi tak raz tyzdenne mi to hodia na ich server a tam mi funguje vsetko az na cookies teda resp. session co sa prihlasovania tyka .
otazocka , pozeralo som na php.net ale nepochopil som tomu moc ze naco je dobre exit v php ?

hehe som si pozrel to stym ID lebo mi to nesedelo, a zistil som ze v kode ho vyberam v selecte a nechcapem ako to ze tu nie je ... nevadi v kazdom pripade situacia je taka ze pojdem pomalicky po tvojom ale to budem riesit doma po veceroch a ked sa bude dat tak aj tu ale v ramci druheho suboru a tu budem pokracovat v tom povodnom . Pisem ti to preto ze by si mohol mat viac trpezlivosti so mnou :)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.08.13
Prihlásený: 12.12.13
Príspevky: 64
Témy: 7 | 7
Bydlisko: Senec
Napísal autor témyOffline : 21.11.2013 8:28 | openWin s datami s databazy iba s jeneho riadku

Tak uz to mam poriesene:
index
Kód:
<td align="center"><input id="'.$ID.'" class="show" name="'.$ID.'" value="show sn" type="button" style="cursor: pointer;" onclick="return openWin('.$ID.');" /> </td>

okno
Kód:
session_start();
$request_url = apache_getenv("HTTP_HOST") . apache_getenv("REQUEST_URI");
 
$num = intval(substr($request_url, strrpos($request_url, '=') + 1));
...


 [ Príspevkov: 25 ] 


openWin s datami s databazy iba s jeneho riadku



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vypis z databazy do riadku

v PHP, ASP

2

162

12.02.2014 15:51

benqo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zmazanie riadku s databazy v php

v Databázy

2

783

18.12.2006 20:12

arzzen

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zväčšiť pamäť iPhonu zo 16 na 128GB iba za 55€ ? Žiaden problém .. ale iba v Číne

v Novinky

11

641

15.02.2016 15:06

liqua1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem s dátami

v Operačné systémy Microsoft

0

152

31.01.2008 17:30

Chad

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem so zapísanými datami

v Optické zariadenia

0

310

08.01.2010 9:17

Reemus

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem s predplatenými dátami

v Poskytovatelia internetu

5

247

18.11.2009 20:32

shiro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem s datami na hdd

v Pevné disky a radiče

1

268

01.11.2009 19:08

majky358

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem s datami - NUTNA POMOC !! PLS

v Pevné disky a radiče

9

351

19.08.2007 0:14

hawkey

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Výhodný paušál s dátami (co najlacnejsie, cca 5€)

v Ostatné

4

215

12.07.2016 13:18

TSharky

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Co robi Dolphin pre Android s datami na pozadi?

v Sieťové a internetové programy

0

64

30.01.2014 20:54

ac.milan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Pomoc s datami na hdd po vymene plosneho spoja

v Pevné disky a radiče

11

404

18.10.2010 23:04

centro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Partícia z dátami je spomalená a spôsobuje zamrznutie PC

v Pevné disky a radiče

7

215

14.04.2014 8:58

tereza5

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zalomenie riadku

v PHP, ASP

10

1387

05.02.2008 18:12

etel

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Deaktivácia riadku

v HTML, XHTML, XML, CSS

5

228

23.05.2016 4:37

McLovin

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zalomenie riadku

v Databázy

3

564

09.03.2008 20:20

djsulo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

tabuľka do riadku

v HTML, XHTML, XML, CSS

8

389

31.10.2008 15:53

gadz80



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF