ONKYO HTX-22HD vs Logitech Z-2300Zdravim. Chcel by som vas poprosit o vyjadrenie sa k tymto dvom 2.1 zostavam. Zhruba o tyzden planujem zakupit novu repro sustavu (najlepsie 2.1, no nebranim sa ani 5.1). Z-2300 som uz hrat pocul a ako plus je pre mna to ze maju vysoky vykon, slusny freq. rozsah + par drobnosti navyse. Zato ONKYO je svetoznamy vyrobca tak ako kvalita zvuku ktoru reprodukuju jeho zostavy. Coho sa vsak obavam je to ze tento konkretny set (HTX-22HD) nebude pre mna poskytovat dostatocny vykon. Prosim uvedte teda svoj nazor, klady a zapory ktore vidite vy. Kludne spravte aj novy navrh, nebranim sa ani kupe receiver / amplifier + repro set. Vsetko by to malo byt tak do tych 330-400€. Nevadilo by mi ani stereo (2.0) pokial by malo velky freq. rozsah a dobre charakteristiky. Mozete sa vyjadrovat aj profesionalne (nemusite vykladat polopatisticky). Nejake tie znalosti v obore mam (freq. rozsah, trieda zosilovaca, impedancia, skreslenie, odstup od sumu, vykon, docasny vykon, narazovy vykon, atd..) Studoval som elektrotechniku, ale momentalne som skor softverovy inzinier (+ PC hw) ako elektronik / elektrotechnik PS: nechcem skladacku, na to naozaj nemam cas z-2300 ale kup skrinky bez skla a okna s plexisklom ak to nechces pokazde zametat:D z-2300 ale kup skrinky bez skla a okna s plexisklom ak to nechces pokazde zametat:D Plastove by mali co to zniest ;-) ale ja hovorim o skle sklo nemas plastove:D Z-2300 okná rozhodne nevybijú plastove su hadam iba ramy, nie? Nuz tie onkyo som nepocul takze tazko sudit. Ono nenechaj sa zmiast vyzorom, vid genius 5.1 Resp. kolko ludi vsadilo na 2-pasmove satelity a i tak hral sirokopasmac z logitechov lepsie vysky. V com vsak mozu mat navrch, bude vykonova rezerva satelitov, avsak opat iba hadam. Subak bude naisto slabsi a nepojde tak hlboko. Avsak o zdroj zvuku sa asi postaraju kvalitnejsie vnutornosti a tranzistorak by neprekvapil v tejto cene. Kazdopadne bez vypocutia by som to povazoval za macku vo vreci. z-2300 tvoria inu cenovu triedu, ale za ten peniaz ponuknu vela muziky. Su vela ludmi overene a vykon im (subaku hlavne) nechyba. Ano, lenze plastove okna maju lepsie tesnenie a do medzipriestoru sa neda dostat. To znamena ze urcite znasaju vibracie lepsie ako obycajne stare drevene Idem kupit Z-2300 s tym ze ked kupim tento rok auto, tak zacnem setrit na onkyo receiver + jamo repro... Dakujem za vase vyjadrenia. ...
ONKYO HTX-22HD vs Logitech Z-2300 |