Onboard zvukovkaJe to onboard dosky ASUS P5Q Pro. Totižto po stlmení CD Volume mi výrazne klesne šum. (inak je obrovský) Lenže zistil som, že keď mám niečo v mic vzadu, tak takisto, kým nestlmím tento mic vstup, je tam obrovský šum. Neviem si predstaviť používanie mikrofónu s takýmto šumom. Je to na reklamáciu onboardu? Rád by som sa vyhol kúpe zvukovky totiž. Ale ak to inak nepôjde. Ked mikrofón odpojíš šum prestane že? Može to robit aj samotný mikrofón pokial je to naejaký čínsky za 1,5€ Stačí že tam mám jack predlžovačku. Prestane to buď po odpojení, alebo po stlmení mic. No, pokial tam je len predlžovačka a vnej nieje zapojené nič, tak sa nečuduj, veď ked máš repraky od pc zapnuté, ale jack vytiahneš zo zvukovky tiež tam počuť šum a vrčanie. Ked zapoíš mikrofón baz predlžovačky? aj vtedy šumí? zapájaš to dozadu alebo na prednom panely? Zapájam to dozadu, predný panel nepoužívam. Dal som tam normálne mikrák od headsetu a keď ho tam strčím, tak repráky najprv dostanú šlehu a potom začnú šumeť. Stlmením mic vstupu to zase prestáva. Ale keď nie je stlmený a je tam hocičo zapojené, tak to šumí. Prosto tam preráža vstup s výstupmi. Ja to momentálne vidím na RMA. Asi aj ja, ale predtým si over či to robia aj iné mikrofóny na tvojej doske. Ešte skús pozriet či máš nastavené zosilnenie mikrofónu ak áno, vypni to Mám to vypnuté, zapnutím sa to ešte zhorší samozrejme. ...
Onboard zvukovka |