Odstránenie Vzorca na odomknutie obrazovkyDobrý deň mám telefón Orange Dive 30 OS version Android 5.1. Nastavil som si vzorec na odomknutie obrazovný dnes ráno a nejako som ho zabudol a mám v mobile data o ktoré nemôžem prísť takže Factory reset v recovery mode neprichadza do úvahy, USB Debugging mode mám vypnutý takže ADB prákazy neprichadzaju tiež do úvahy ale ide mi telefon dať do fastboot modu a fastboot prikazy mi idú ale neviem ako to cez ne zmazať myslim len ten vzorec, vedel by mi stým niekto pomocť Ďakujem za pomoc. Ráno si nastaviš vzor a potom ho zabudneš ? To je na diagnózu . No potom ti ostáva len googlit niečo ako forgot pattern lock Ked velakrat zadas zly pattern, nemalo by si to vypytat heslo do google uctu? Príde riaditeľ firmy za ítéčkármi a vidí - chalpi hlavy v dlaniach, tak sa pýta:- Čo sa stalo?- Áááále - včera sme sa nadrbali a menili sme heslá...To je ten lepší prípad - ak náhodou chceš prelomiť heslo nie Tvojho zariadenia - si na nesprávnej adrese... Bez resetu do továrenských to preč nedáš. Dobrý deň ako som písal Factory Reset neprichádza do úvahy.Pisal tatko TomPríde riaditeľ firmy za ítéčkármi a vidí - chalpi hlavy v dlaniach, tak sa pýta:- Čo sa stalo?- Áááále - včera sme sa nadrbali a menili sme heslá...To je ten lepší prípad - ak náhodou chceš prelomiť heslo nie Tvojho zariadenia - si na nesprávnej adrese...Zariadenie je moje ale no... po dlhej dome zmenim vzorec a potom to je v pi** ale keby som si aspom zálohoval veci z toho mobilu, ja viem asi si kopu z vás mysli že čo to je za kokota sorry za slovník ale to mi teraz nepomôže, potrebujem ten vzorec odstrániť a stiahnuť si fotky atd... z mobilu.Je tu niekto kto sa vyzná v tejto oblasti a dokáže mi pomôcť ? Skús ho zadať viac krát zle malo by vypýtať heslo od gmailu. To si dúfam ešte pamätáš. Android 5 tú funkciu ešte nemal afaik https://www.root.cz/zpravicky/zarizeni-s-androidem-lze-odemknout-zadanim-jakehokoliv-dlouheho-hesla/https://www.svetandroida.cz/jak-obejit-zamek-obrazovky/Nemám možnosť odskúšať.Ešte ma napadlo, či by nešli fotky stiahnuť pripojením ku PC cez USB no asi nie... Ak tam máš TWRP alebo inú custom recovery môžeš ísť doň a pripojiť usb k PC, vybrať v nastaveniach Mount USB a mal by si mať prístup k internemu úložisku. Následne backup a v recovery factory reset.Druhá možnosť ak si náhodou na Tom telefóne mal aktívne USB debugging tak cez ADB skopírovať z toho súbory. Hard reset cez trojhmat nedávaj pokiaľ ani nevieš aky mail si tam mail od Gmailu lebo sa potom do neho nedostanesAk pred hard resetom neodhlasis mail ťažko sa tam dostat... raz som spravil takúto chybu a uz som myslel ze budem aj volať na podporu.. Ale nejako som to rozbehal bo 2 hodinách hľadania na nete atd. ...
Odstránenie Vzorca na odomknutie obrazovky |