[ Príspevkov: 13 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 28.07.09
Prihlásený: 18.04.13
Príspevky: 145
Témy: 42 | 42

na jednej stránke typu www.daco.xf.cz mam formulár, ktory sa mi hned aj spracuje, a ja by som potreboval jednu zadanu hodnotu prememnej použiť na druhej stránke typu www.mojastraka.com, dalo by sa to nejako, prosim poradte


Offline

Užívateľ
Užívateľ
odovzdanie premennej z jednej stranky na druhu

Registrovaný: 10.02.08
Prihlásený: 15.05.17
Príspevky: 2270
Témy: 48 | 48
Bydlisko: Nitra

Uložiť do suboru - txt alebo xml a potom to spracovať z tej druhej stranky absolutnou cestou aj s http://www.daco.xf.cz/cesta/subor.txt :)


_________________
WYSIWYMGIYRRLAAGW: What You See Is What You Might Get If You’re Really Really Lucky And All Goes Well.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 28.07.09
Prihlásený: 18.04.13
Príspevky: 145
Témy: 42 | 42
Napísal autor témyOffline : 20.08.2009 18:57 | odovzdanie premennej z jednej stranky na druhu

tak uložiť to txt by som to vedel,, ale ako by som to potom z toho vytiahol a nasledne vymazal to už neviem


Offline

Užívateľ
Užívateľ
odovzdanie premennej z jednej stranky na druhu

Registrovaný: 26.07.06
Prihlásený: 20.03.16
Príspevky: 1383
Témy: 90 | 90
Bydlisko: Slovakia-Ko...

tak isto budes davat absolutnu cestu k suboru


_________________
CPU: Intel E7200 momentalne default + freezer 7 pro | MB: Gigabyte GA-P35-DS3 rev. 2.0 F14 | RAM: A-DATA 4x1GB EE Vitesta | VGA: ATI Radeon HD4850 Sapphire Dual Slot | Monitor: BenQ E2200HD+17CTX | HDD: WD 3200AAKS + Maxtor 6Y080M0 80GB SATAII + 120GB ATA Barracuda | PSU: Corsair VX450W | Windows 7 Ultimate Sk | REPRO: Logitech X-210
+
IPhone 3GS JB 3.1.3 (new BR)
múdry sa postara o seba ale ešte múdrejši sa postara aj o druhých
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
odovzdanie premennej z jednej stranky na druhu

Registrovaný: 09.07.08
Prihlásený: 17.01.15
Príspevky: 1586
Témy: 96 | 96

http://www.hocico.ltd/cesta/k/niecomu?parameter=tu+je+nieco


_________________
neříkejte, že něco nejde udělat, protože se vždycky najde nějaký blbec, co neví, že to nejde – a udělá to!
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 28.07.09
Prihlásený: 18.04.13
Príspevky: 145
Témy: 42 | 42
Napísal autor témyOffline : 20.08.2009 19:10 | odovzdanie premennej z jednej stranky na druhu

ta stranka mi nefunguje, skus ju dať do code


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
odovzdanie premennej z jednej stranky na druhu

Registrovaný: 09.07.08
Prihlásený: 17.01.15
Príspevky: 1586
Témy: 96 | 96

to som len tak trepol :D som tým chcel povedať, že to môžeš dať do get parametra. Teda pokiaľ to je verejne prístupná informácia, inak nie.


_________________
neříkejte, že něco nejde udělat, protože se vždycky najde nějaký blbec, co neví, že to nejde – a udělá to!
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 28.07.09
Prihlásený: 18.04.13
Príspevky: 145
Témy: 42 | 42
Napísal autor témyOffline : 20.08.2009 19:26 | odovzdanie premennej z jednej stranky na druhu

kmsa píše:
tak isto budes davat absolutnu cestu k suboru


a ako z txt vytiahnem hodnotu premennej?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
odovzdanie premennej z jednej stranky na druhu

Registrovaný: 10.02.08
Prihlásený: 15.05.17
Príspevky: 2270
Témy: 48 | 48
Bydlisko: Nitra

No ved zeby funkciou fopen() a potom fread() ?? :D


_________________
WYSIWYMGIYRRLAAGW: What You See Is What You Might Get If You’re Really Really Lucky And All Goes Well.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 28.07.09
Prihlásený: 18.04.13
Príspevky: 145
Témy: 42 | 42
Napísal autor témyOffline : 20.08.2009 19:52 | odovzdanie premennej z jednej stranky na druhu

no dobre a ako potom to txt vymazem


Offline

Užívateľ
Užívateľ
odovzdanie premennej z jednej stranky na druhu

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24

unlink


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 28.07.09
Prihlásený: 18.04.13
Príspevky: 145
Témy: 42 | 42
Napísal autor témyOffline : 20.08.2009 20:06 | odovzdanie premennej z jednej stranky na druhu

no ale ja som nechcel vymazať subor txt, iba jeho obsah


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
odovzdanie premennej z jednej stranky na druhu

Registrovaný: 09.07.08
Prihlásený: 17.01.15
Príspevky: 1586
Témy: 96 | 96

file_put_contents($filename,'');


_________________
neříkejte, že něco nejde udělat, protože se vždycky najde nějaký blbec, co neví, že to nejde – a udělá to!
 [ Príspevkov: 13 ] 


odovzdanie premennej z jednej stranky na druhu



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

js a odovzdanie premennej do php skriptu

v JavaScript, VBScript, Ajax

5

311

20.03.2011 19:18

coldak

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Presmerovanie subdomeny z jednej na druhu

v Domény

2

217

28.02.2015 22:58

eMp

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Volne miesto z jednej particie na druhu (bez formatu)

v Pevné disky a radiče

7

853

04.03.2012 14:58

kajo873

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Presun volneho miesta z jednej particie HDD na druhu

v Pevné disky a radiče

0

573

20.05.2009 19:10

Lupus

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Presmerovanie stranky za urcity cas na druhu.napr za 10 sec

v HTML, XHTML, XML, CSS

4

792

25.02.2008 20:12

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zapojenie jednej GTX 980 a jednej GTX 980 TI do SLI

v PC zostavy

3

223

17.08.2015 14:29

brmbo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

eSATA noveho druhu

v Pevné disky a radiče

7

460

12.09.2009 23:08

miro2004

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

pascal cm na druhu

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

3

199

18.10.2012 2:56

Gregi555

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

NB nevie rozpoznat druhu GPU

v nVidia grafické karty

8

450

06.02.2012 19:39

Ormi

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

HD 7950 crossfire - aku druhu kartu ?

v ATI/AMD grafické karty

17

285

08.12.2014 8:53

pepso100

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Premiestniť Program Files na druhú partíciu.

v Operačné systémy Microsoft

5

528

06.12.2010 16:27

Jani

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

druhu EN8600 alebo radsej 2 nove?

v Grafické karty

6

328

22.08.2009 13:10

opal

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako prejsť na druhú class v Jave

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

1

97

02.03.2015 11:04

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

dokupit druhu 3870, alebo menit za 4870???

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v ATI/AMD grafické karty

54

1970

13.08.2008 12:32

m.jaros

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

P: Komponenty suvisiace s PC rozneho druhu

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v Predám

39

1645

17.08.2010 14:30

Swingal

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nenacitava stranky, najma stranky.com;po restarte nacita

v Sieťové a internetové programy

2

303

17.03.2012 20:17

Siriuse



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF