[ Príspevkov: 7 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.05.09
Prihlásený: 14.02.14
Príspevky: 106
Témy: 52 | 52
NapísalOffline : 14.08.2012 22:47 | Odosielanie po refreshi webu

Ahoj, ako mám zabrániť tomu aby sa mi funkcia (v mojom prípade mail();) po znovunačítaní stránky opätovne spustila. Nechcem to riešiť presmerovaním na inú stránku. Skúšal som ukončenie funkcie cez prikaz return; ale nepomohlo. Dakujem


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Odosielanie po refreshi webu

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 14.08.2012 23:07 | Odosielanie po refreshi webu

skus si ulozit session a kontrolovat ci uz bolo odoslane


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.05.09
Prihlásený: 14.02.14
Príspevky: 106
Témy: 52 | 52
Napísal autor témyOffline : 14.08.2012 23:09 | Odosielanie po refreshi webu

Ďakujem za prispevok. To ma nenapadlo. Skusim :)

Nie je to zbytocne zdlhave riesenie? Nemyslim zdlhave na napisanie ale na cely ten proces.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Odosielanie po refreshi webu

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 14.08.2012 23:13 | Odosielanie po refreshi webu

preco by malo, ved iba kontrolujes jednu premennu. asi najjednoduchejsi sposob ako to spravit


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 27.08.09
Prihlásený: 08.07.15
Príspevky: 169
Témy: 46 | 46
NapísalOffline : 15.08.2012 7:17 | Odosielanie po refreshi webu

Ak ju spúštaš po odoslaní formuláru over či ej zadaný POST. Ak nie tak nám napíš kedy ju spúšťaš


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Odosielanie po refreshi webu

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 15.08.2012 10:35 | Odosielanie po refreshi webu

DeiForm, odosli formular, potom stlac F5. vuoala... s tym pridanym inputom s casom by to bolo lepsie riesenie


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Správca fóra
Správca fóra
Odosielanie po refreshi webu

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 15.08.2012 10:46 | Odosielanie po refreshi webu

alebo mozes po odoslani emailu presmerovat na tu istu stranku a pripadne stavove hlasky riesit cez session


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
 [ Príspevkov: 7 ] 


Odosielanie po refreshi webu



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

php po refreshi

v PHP, ASP

6

243

22.12.2011 10:08

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Kniha navstev - odosiela data aj pri refreshi + zabezpecenie

v PHP, ASP

17

1460

10.01.2010 17:05

DeeJay3

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Odosielanie emailov

v Ostatné programy

0

59

20.08.2013 20:43

samson3333

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

odosielanie SMS

v PHP, ASP

3

615

19.05.2011 14:08

Flety

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Odosielanie mailu

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v PHP, ASP

48

1984

28.03.2008 13:16

Blackshadow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Script na odosielanie

v PHP, ASP

3

422

02.03.2011 14:18

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Hromadne odosielanie mailov

v Ostatné

0

106

19.10.2013 10:53

DeiForm

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Formular, odosielanie ajaxom

v JavaScript, VBScript, Ajax

9

342

26.01.2010 18:41

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

office..odosielanie restar

v Ostatné programy

1

223

06.01.2010 23:30

shiro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Odosielanie hromadneho Emailu

v Sieťové a internetové programy

3

590

17.12.2007 10:04

capricorn7

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

[VYRIESENE] odosielanie mailov

v PHP, ASP

5

303

10.02.2009 12:49

neopagan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

odosielanie prilohy problem!!!!

v PHP, ASP

4

257

16.04.2008 14:12

El_locco

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Outlook - prijimanie/odosielanie problem

v Sieťové a internetové programy

3

702

24.11.2010 17:34

ShadowSong

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

odosielanie emailov v php

v PHP, ASP

7

589

04.03.2012 20:48

minotron

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Odosielanie obsahu z formulara

v PHP, ASP

11

216

28.10.2014 20:21

weroro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Odosielanie viacerych suborov naraz

v PHP, ASP

3

333

23.04.2008 17:33

Tominator



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF