[ Príspevkov: 9 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 28.03.09
Prihlásený: 28.03.09
Príspevky: 4
Témy: 1 | 1
NapísalOffline : 28.03.2009 11:02 | ODČÍTANIE KREDITU

ahoy, mam upload srver a udelal sem možnost stahovania za kredit ale neviem ako urobit aby sa ten kredit odčítal z uživatelskeho konta mohly by ste prosim pomoc.Dakujem

toto je script pre ten full download
Citácia:
$aktualizuj = mysql_query("SELECT * FROM `uzivatele` WHERE `jmeno` = '".$_SESSION['login']."' LIMIT 1");
$akt = mysql_fetch_array($aktualizuj);
$bodyakt = $akt['kredit'];
if($bodyakt >= $cena){
$newkredit = $bodyakt - $cena;
$Vloznovejkredit=mysql_query("UPDATE uzivatele SET kredit='$newkredit' WHERE `jmeno` = '".$_SESSION['login']."' LIMIT 1");




$cesta = "files/";
$nazev = $jmenos;

Header("Content-Description: File Transfer");
Header("Content-Type: application/force-download");
Header("Content-Disposition: attachment; filename=\"$nazev\"");
readfile ($cesta.$nazev);

}else{
echo" Nedostatek kreditu";
}


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 28.03.2009 11:18 | ODČÍTANIE KREDITU

ahoj máš zapnuté session? (session_start) .. alebo vlastne akú chybu robí nasledovný script?


Offline

Správca fóra
Správca fóra
ODČÍTANIE KREDITU

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 28.03.2009 11:19 | ODČÍTANIE KREDITU

ved to tam uz mas, nastavenie noveho kreditu ti vykonava ten update... alebo ti to nefunguje, ci v com je problem?


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 28.03.09
Prihlásený: 28.03.09
Príspevky: 4
Témy: 1 | 1
Napísal autor témyOffline : 28.03.2009 11:21 | ODČÍTANIE KREDITU

problém je vtom že to nefunguje kredit sa neodčíta


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 28.03.2009 11:23 | ODČÍTANIE KREDITU

Daj nad SQL:
echo "UPDATE uzivatele SET kredit='$newkredit' WHERE `jmeno` = '".$_SESSION['login']."' LIMIT 1";

zistíš čo ti ide do DB ... a podľa toho nájdeš chybu .. pokiaľ bude SQL úplný hoď ho do phpMyAdmina ...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 28.03.09
Prihlásený: 28.03.09
Príspevky: 4
Témy: 1 | 1
Napísal autor témyOffline : 28.03.2009 11:37 | ODČÍTANIE KREDITU

td mi to ubíra zas napríklad namísto jdnoho kreditu 2


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 28.03.2009 11:49 | ODČÍTANIE KREDITU

:) prosím? (Lebo echo ti uberať nebude, a pokiaľ ti phpMyAdmin nehlási chybu tak máš na stránke kód správny ... takže malo by ti to uberať iba jeden krát :))


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 28.03.09
Prihlásený: 28.03.09
Príspevky: 4
Témy: 1 | 1
Napísal autor témyOffline : 28.03.2009 12:00 | ODČÍTANIE KREDITU

neviem v čom je chyba :-(


Offline

Užívateľ
Užívateľ
ODČÍTANIE KREDITU

Registrovaný: 02.03.07
Prihlásený: 29.07.09
Príspevky: 70
Témy: 1 | 1
Bydlisko: Košice[JZR]
NapísalOffline : 28.03.2009 12:33 | ODČÍTANIE KREDITU

SQL prikazy vyzeraju v poriadku, teda tam zrejme chyba nebude.

Kredit sa stale odcita taky, aky je nastaveny v premennej $cena, nemas chybu nahodou tam?

A postni sem co vypisalo
Kód:
echo "UPDATE uzivatele SET kredit='$newkredit' WHERE `jmeno` = '".$_SESSION['login']."' LIMIT 1";


 [ Príspevkov: 9 ] 


ODČÍTANIE KREDITU



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

odčítanie dní od dátumu

v PHP, ASP

16

1104

30.01.2009 0:15

sedlák



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF