Odborníci Z T-Com, alebo ako mi nenainštalovali DSL modem“Na LINUX sa to nedá – musíte si kúpit WINDOZE-XP No - naše materské centrum a rozhodlo, že si zriadi prístup na internet cez DSL. Kameň úrazu spočíva v tom že, tam máme ako operačný systém SuSe LINUX. Čo je to za technikov že nevedia spojazdnit DSL modem na (druhý) najpoužívanejší OS. Sme nezisková organizácia a investovať do XP sa nám zdá veľa keďže počítač sme dostali darom. Instalovat USB DSL modem (ak taky mate) pod linuxom je kriz a niekedy aj nemozne (neexistuju ovladace). Takze sa moc necuduj. Na druhej strane nie kazdy sa do linuxov vyzna, a stravit pri tom pol dna - na to ako technici isto cas nemaju, kedze niesi jediny, ku komu museli este ist Treba si zadovazit ethernetovy DSL modem, tam problemy s ovladacmi odpadaju, kedze je pripojeny cez LAN. Dalsia super rada od odbornikov z T-COMu. Na co siahnu to pokazia. A modemy davaju tie najhorsie z najhorsich a aky ze to mas modem ? Ja mam Microcom AD 2622 - ADSL DeskPorte USB a podaril osa mi na suse 10.1 spojazdnit tento modem ...ja som mal navod ako na to z tadeto http://www.vigoe318.ic.cz/ ale ta stranka uz neexistuje ....tu je este funkcna stranka ale tu su mozno nejake chyby a nieje to robene pre konkretne distribucie takze mozno to nepojde...pripadne mozem uploadnut subory aj s navodom podla ktoreho by to mal zvladnut snad kazdy Ono tá stránka nejde možno preto, že to má byť www.vigor318.ic.cz a mne normálne ide Vrela vdaka... Na toto som tu natrafil nahodou Toto som hladal thanks aj ja som to potreboval ...
Odborníci Z T-Com, alebo ako mi nenainštalovali DSL modem |