Nový wifi routerZdravím, potreboval by som poradiť nejaký celkom lacný router, momentálne mám nejaký ešte od telekomu ktorý má dosahovať 300Mb/s cez wifi čo je hovadina, a má iba 100Mb/s porty. No mám silnú optiku, a viem, že veľa cez wifi nedám, takže je šanca nejak pri wifi dosiahnuť aspoň 100Mb/s +-? Ako ako to vlastne je z 5 GHz pásmom? Lebo čo som čítal tak ževraj pri 2,4GHz čo používa väčšina ľudí tak tam rušenie môže byť aj napríklad bezdrôtová myš ide ževraj na 2,4GHz pásme. rozpocet je? 30€ asi málo či? áno čakám veľa za málo xD tak v tom pripade zabudni Ach, nevadí Ach nahovno to je, človek má optiku 300Mb/s... a všetky sprosté routre majú iba 100Mb/s porty a ich trápne wifi 300Mb/s pri ktorom nedáš ani 60Mb/s xD Ak má človek na 300Megový internet, tak má mať aj na poriadny router. hlavne to ze pisu na krabici 300 Mbit znamena ze v reali treba ocakavat zhruba 60. 300ka je maximalna teoreticky mozna. 5Ghz je fajn, ale kedze je to vyssia frekvencia, horsie prechadza cez prekazky, takze ma o dost mensi dosah a potrebujes mat na to prijimac ktory tiez vie 5Ghz. zober najlacnejsi ac asus ...
Nový wifi router |