Nová zvuková kartaNazdar, chcem si kupit lepšiu zvukovu kartu a teraz mám integrovanu ale neviem či mi pojde kvoli starej, či ju tam vobec neak napasujem. dik neviem ci som ta pochopil. ty chces aby sme ti povedali ci ti pude neviem aka zvukovka do neviem akej dosky? a ake pasovaniel? sak chytis zvukovku, najdes jeden volny slot na doske a vlozis, nemusis nic rezat a napasovavat napísal som to rýchlo a ešte strašne hlupo....ospravdlnujem sa......je to tak,že počul som že ked mám integrovanu zvukovu kartu tak už nemožem dokupit druhu pre nedostatok miesta či niečo v takom zmysle....a dosku mám EPOX 8RDAEI napísal som to rýchlo a ešte strašne hlupo....ospravdlnujem sa......je to tak,že počul som že ked mám integrovanu zvukovu kartu tak už nemožem dokupit druhu pre nedostatok miesta či niečo v takom zmysle....a dosku mám EPOX 8RDAEIintegrovana nema s miestom nic spolocne, nezabera miesto tam kde pichnes zvukovku to davas do slotov co mas na doske tak že staru vyberiem a dám novu....dobre som pochopil? tak že staru vyberiem a dám novu....dobre som pochopil?nenene nic nevyberas, to ze je integrovana znamena ze je priamo na doske, len kupis novu zvukovku a vlozis do slotu. integrovana ostava an doske na pevno aha...ja som myslel že ma nejake špecialne integrované obvody.....len by ma ešte zaujimalo že skadial budu strčat tie vystupy(ten modrý, zelený a ružový) na skrinke ked je tam ta stará zvukovka? no ta zvukovka bude niekde v miestach grafickej karty takže niekde tam a potom ti bude treba v biose vypnut zvukovu kartu na doske aha...ja som myslel že ma nejake špecialne integrované obvody.....len by ma ešte zaujimalo že skadial budu strčat tie vystupy(ten modrý, zelený a ružový) na skrinke ked je tam ta stará zvukovka?ty o com hovoris? sak to strcis do slotu vedla napr sietovky a normalne vzadu mas miesto kde budu trcat konektory... asi stale nechapes co je integrovana zvukovka. to je chip na doske, a potom su na doske aj napevno konektory z nej. ale ked kupis novu zvukovku strcis do pci slotu a bude trcat zozadu z pc http://onlineelectronicsinc.com/faq/motherboard.jpg ok....tak dik za rady ...
Nová zvuková karta
|