nazdar chalani,
dakujem moc za tipy. Vec sa ma takto, zostava sa bude brat na firmu takze tych 200 euro uz je viacmenej usetrenych.
Rozmsylal som aj ja ci nezobrat 2700 miesto 2700X ale 40 euro mi neriesi nic. Moj povodny plan bol brat i7-8700 non K (ked sa dal este zohnat za 300), zial situacia sa za posledny mesiac zmenila tak ako sa zmenila
chcel som aspon ciastocne ostat pri single core frekvenciach tej I7 tak preto by som isiel do Xka (a 40 euro v mojom pripade nehra rolu). Kazdopadne dakujem za tip.
Co sa tyka dosky moj argument bol zobrat futureproof fosku co aspon nejako vyzera kedze case chcem s presklenym bokom, do meshify C som sa zalubil plus ma vyborne recenzie.
Grafika - strop mojho hrania je Path of Exile, Overwatch a Witcher 3, preto som nechel ist do silnejsej grafiky. Rozmyslal som ale nad RX580 8Gb kvoli vacsej VRAM.
Ako velky rozdiel vo vykone by bol ak by som zobral tie Aegis ramky? Vsimol by som si to vobec realne? Z toho mam fakt bordel v hlave, lebo tolko co som ja precital za posledny tyzden o ramkach k ryzenu som neprecital za poslednych 25 rokov
NVMe - dakujem za tip, popozeram a zrejme to zmenim, zo starej zostavy mi ostava disk na data, ten je stary asi 3 mesiace (WD blue).
Zdroj - v com je lepsi ten Seasonic focus plus od toho co som vybral ja? Rad si necham poradit, ten EVGA zdroj som videl strasne casto chvaleny a spominany tak preto som ho vybral.
Dakujem este raz velmi pekne za rady