Podmienky 13" a nový z obchodu spĺňa Macbook. Dievča ak je také náročné nech ide na brigádu pekne a nech si zarobí a rodičia nech jej doplatia. Alebo vysvetli ty jeho rodičom, že proste nový NTB v tejto cene nemá zmysel a nech oni nejako vysvetlia ich dcére, že proste nové v tejto cene nie je správna voľba jedine repas/bazár (skôr repas).
450€ je mááálo čo sa týka kúpy notebooku, nového. V tejto cene ak nové tak kúpiť hocičo podľa ceny a potom plakať aké to je pomalé, seká to, bohvie či baterka niečo vydrží, jedine to je nové nič viac.
Osobne som urobil v živote takúto chybu, že som sa ulakomil a veľmi dávno kúpil na "poradenie od skúseného predajcu" v Nay kúpil za cca 500€ notebook, ktorý keď som ho niekoľko rokov používal som trpel aký bol pomalý a ešte aj poruchový. A druhýkrát po kúpe "All in One" počítača od Lenova z Telekomu za tiež podobnú cenu a reálne nezvláda ani základnú kancelársku prácu, keď som robil na tom niečo do školy vo worde to sa nedalo robiť na tom.
nový NTB do 450€ - lacné plasty, slabé CPU, integrovaná grafika, 4GB RAM, absencia SSD.
|