Notebook do kanclu /Excel, SAP, Kros/ +- 1200€Zdravim, potrebujem radu pri kupe notebooku. Vyuzitie bude hlavne Excel (kontingencne tabulky a podobne srandy), program SAP a programy od Kros (Alpha, Omega... ).Strucne poziadavky:-telo kovove, ziadne plasty-najlepsie ultrabook-celodisplej, ziadne hrube ramiky okolo-LCD ak je mozne 17 aby som mohol mat 2 dokumenty otvorene naraz a boli citatelne, bud tabulky alebo SAP a tabulky -klavesnica + numericka, odolna proti poliatiu, potesi podsvietenie-SSD najlepsie 1TB-procesor Intel i5 bude stacit, nebranim sa ani i7-ram 16gb-original Windows-zaruka NBD-preferujem znacku DELL, ale nebranim sa aj inej-HDMI portCena okolo 1200€, ak bude treba doplatim aj viac. K notebooku by som dokupil aj mysku, cca 50€. Mys do celej dlane nie tie malicke. Musi byt bezkablova a najlepsie na povrch stol/sklo/zelezo. Dakujem za kazdu radu dell nič také nerobí,má len inpiron rady 3xxx,čo je slabá kvalita a inspiron 7xxx,čo je herný nb...navyše v tejto dobe je veľmi slabá ponuka a vyššie ceny...z osstatných za úvahu stojí HP Envy,ten mám aj ja ale tam ceny šli riadne hore a tiež je mizerný výber,ten nb je však ťažký(2,7kg)...ešte HP 470 ale to je klasika,žiadny ultrabook line...je zopár acerov a lenová,tie však nestoja za úvahu...ak ti to doslova nesúri,odporúčam počkať,kým bude situácia na trhu aspoň trochu normálna...špičkový je asus studiobook 17 ale tam sú ceny od 2000€ Dobre tak pockam co bude po novom roku ako sa to vyvinie bohužiaľ,možno budeš čakať podstatne dlhšie...ani v prvom štvrť roku,sa sitácia,podľa predpovedí nezlepší... Ja som tiez vyberal nbk vo vyssej cenovke s rovnakymi poziadavkami a dospel som do stadia ze vyber si co chces. Dokopy je zopar modelov a vacsina z nich nie je ani dostupna v 17. ...
Notebook do kanclu /Excel, SAP, Kros/ +- 1200€ |