Takze mame ho, je perfektny, strih 4K ide ako po masle

Kvalita plastov perfektna! Mozno trosku skor sa zacapka, ale to na kazdom plastovom notebooku. Podsvietenie super, vydrz baterie tiez, cca 4-5 hodin pri beznej praci, pri strihu to bude menej. Nie je ani taky tazky ako som si myslel.
Displej ma krasne farby a zistil som ze moj pracovny monitor dell 27 ma divnu bielu farbu, takze musim ho akutne nakalibrovat

Na notebooku som si vsimol jedinu vec, ze vzdy ked sa zapina, tak dve sekundy pred samotnym zapnutim windowsu je taka tmavosiva obrazovka (proste zapinanie..) na ktorej ako JEDINEJ je vidiet, ze displej pri niektorych hranach je trosku svetlejsi a ked trosku potlacim danu hranu notebooku, teda plast, tak sa to zosilni alebo prestane, ale toto je fuk, pretoze si myslim ze kazdy lcd monitor to ma, dokonca aj nova telku ktoru sme kupovali, kde je to tiez v podobnych situaciach vidiet a skratka nikde inde to nevadi a nie je to vidiet. Myslim ze keby som to koli tomuto reklamoval, tak by mi dali novy kus, kde by to svietilo zase z inej strany. Mimochodom pozorovacie uhly su take perfektne, ze som si nemyslel notebooky do dokazu az takto vychytat

. Z hociktorej strany a uhlu sa pozriem, tak nevidim absolutny rozdiel.
Takze vsetko je ok, spokojnost velka, dakujem velmi pekne za ochotu a trpezlivost som nou pri vyberani notebooku !