Notebook asus rog scar II nenacita osCaute, uz dlhsie mam problem s mojim nb asus rog scar II gl504g ze mi po spusteni proste zamrzne pocitac a to tak ze mi miskou ide hybat po ploche ale nejde klikat, tak vtedy musim natvrdo vypnut nb a potom to ide. Lenze dnes po tomto vypnuti mi nencita os a nabehne logo asus rog scar a ikona nacitavania ktora sa donekonecna toci. Nb je v zaruke, volal som do asusu tam mi povedali ze je to hardwere chyba ze si mam dat poziadavku a kurier pre to pride. Je to lepsie davat priamo cez nich alebo cez andrea shop kde som to kupoval? A este sa chcem spytat ci fakt este sa neda nieco vymysliet a skusit aby to slo bez reklamacie? Vdaka Ked mas potvrdeny zarucny list (predajcovia vacsinou nepotvrdzuju), ci ako to dnes funguje, tak je to vzdy lepsie davat priamo do autorizovaneho servisu. Je nelogicke to posielat predajcovi. Nevies ci nahodou nemaju nejakeho odbornika co sa vtom povrta. Priprav sa na to, ze ti pravdepodobne sformatuju/vymenia disk.Teraz sa mozes skusit dostat do BIOSu, aby si si vypol to logo a prepol to na normalny vypis. Dalej by som skusil LiveCD/USB nejakeho Linuxu a skusil zalohovat data. Do biosu sa cez F2 nedostanem data nepotrebujem viac menej mal som akurat zakupenu fifu ale sak to mi pojde nie ked dam z mailu kod? Pisu tam ze chcu kopiu dokladu staci aj faktura kde je peciatka andrea shop? Ano, to by malo stacit. ...
Notebook asus rog scar II nenacita os |