ahoj, mám Lumiu 520 už možno rok, ak nie viac, a zažiadalo sa mi trochu zmeny. Chcem ostať pri WP8.1, vyhovuje mi nadovšetko, len by som uvítal nejaké ďalšie funkcionality navyše - blesk/svetlo, glance (či ako sa to volá) a tak podobne. Nehrávam hry vôbec, na to nie je čas na telefóne, internet využívam vcelku často, mobilný aj wifi doma/v práci, ale nie zase nonstop. V poslednej dobe hlavne na pracovné veci, maily, kalendár, poznámky, office proste. Problém je, že sa v tých vyšších radách od Nokie vôbec nevyznám, a ani to ich značenie to nijako neuľahčuje. Netuším aké sú rozdiely medzi nimi a podobne. Viem teda, že fon by mal mať teda: -blesk/svetlo -lepší displej (nemusí byť väčší ako má 520tka, ale nebránim sa, no zas nie nejaké hebedné zbytočnosti), -tvar, 520tka mi sedí vcelku dobre v ruke, no najlepšie mi vôbec asi sedel iP 5s, aj ten hliníkový feel sa mi páčil. Telefon možno nebude v obale, fólie si nahodím, ale dávam pozor. Nemusel by ale mať ostré rohy. -bezdrôtové fíčurky a nabíjanie by som asi využil tiež, takže by bolo fajn ak by to malo. -cena, no, budem kupovať tu v ČR zrejme, čiže cenovo okolo 10tis Kč max, čo je povedzme cca 250e, vedel by som ísť aj vyššie ak by sa to oplatilo, no skôr asi nie. Najradšej by som bral nový, lebo človek nikdy nevie čo kupuje, ako používané a ako sa o to kto staral (prípadne podomácky opravoval a podobne), ale ak by to stálo za to, tak nemám problém s bazošom. Dik
|