Mne tie fabry nevadia. Zvykol som si na to a je to už za tú dobu tak zažitá farebná schéma, že by bola blbosť to meniť. Je to poznávacie znamenie značky. Niečo jak keď zbadáš nakúsnuté jablko alebo trojcípu hviezu, spoznáš značku na prvý pohľad a o to ide. Z marketingového hľadiska budovania imidžu značky to dáva veľký zmysel. Každopádne čoskoro by mali prísť na trh aj čierne verzie fanov, takže ak to niekomu veľmi vadí, má možnosť meniť za čiernu klasiku. Chladiče v retail balení ale zostanú v tejto pieskovo-hnedej farebnej schéme.
Na výkon som zvedavý aj ja, ale vzhľadom na to, že sú to prakticky dva pasívy U14S spojené dokopy, tak by tam mal byť jednoznačný posun výkonu, keďže už samotný U14S je na úrvni NHD14ky, dokonca o chlp pred ňou.
MB: ASUS Maximus V Formula CPU: INTEL Core i5 2500K @ 4,5 GHz CPU cooler: Cryorig R1 Ultimate RAM: 16 GB Corsair Vengeance Low Profile White+Red VGA: ASUS GTX780 DCII + Prolimatech Black Series MK-26 + 2x Noiseblocker Multiframe M12-S2 PSU: SuperFlower SF-550P14PE Golden King System SSD: Samsung SSD 830 128GB Data HDD: Seagate Barracuda 3TB + TichePC Vibration Killer Case: Fractal Design Define R4 Black Pearl Window Case fans: Intake: front - 2x BeQuiet! SilentWings 2 140 mm, bottom - 1x BeQuiet! SilentWings 2 140 mm; Outtake: 1x BeQuiet! SilentWings 2 140 mm Fan Regualtor: Aqua Computer Aquaero 5 LT LCD: Samsung PX2370 23" Keyboard: Microsoft SideWinder X4 SK Mouse: Mionix Naos 7000 Mouse pad: SteelSeries QCK Mass Audio: Creative SOUND BLASTER Recon3D + Creative GigaWorks T20 Series II |