Niektore videa hraju len cez subwooferNevie mi niekto vysvetlit a pomoct vyriesit, ze preco mi niektore videa na YT (pravdepodobne aj inde ale nemam to odskusane) hraju len cez subwoofer? Napriklad toto video https://www.youtube.com/watch?v=jW5cd5NH8GA a mnoho dalsich.Zvukovka Creative audigy SE vyzera ze je to tak blbo nahrate. toto vidim 1x a to uz som videi na YT videl tisice...pochybujem ze YT podporuje nejaky priestorovy zvuk Ani tebe nejde zvuk cez repro? Pretoze ja som uz na nejakych 10 videii kde to robilo narazil a mam pocit, ze to robi odkedy mam novu zvukovku. ja mam sice 2.1 , ale prehra mi to video normalne Nie je to prve video ktore som nasiel co mi robi toto, problem je ked mas zvukovku nastavenu na 5.1 a reproduktory mas len stereo, ono by to zrejme malo hrat cez center a nie cez subwoofer. Ja to na audigy riesim tak, ze si to presmerujem, doteraz som si myslel ze je to problem kX driverov. A ako je mozne presmerovat cener do reprakov? V SW ovladacov nic take nevidim. neviem o tom ze by slo presmerovat center, maximalne tak mozes rozhodit stereo so vsetkych repro, a aj to podporuju iba niektore zvukovky a niektore ovladace.mam normalnu 2.1 zostavu, co je defakto klasicke stereo a slo mi to tiez nejak tak prebasovane.Podporuje vobec YT 5.1 zvuk vo videach? No ja mam samostatne aktivne repra a samostatne zos + sub.Takze mam napojeny stereo jack a sub jack, o rozdelovanie kanalov sa stara zvukovka v PC. Creative ovladace routing neumoznuju (aspon si nepamatam ze by take nieco vedeli). Mas to nastavene ako 5.1, alebo ako stereo + bass redirection? 5.1Je tam moznost aj 2/2.1 ale pri tomto nastaveni to pusti plne pasmo do reprakov a ziadno neviem donutit sub aby hral. A do subwoofera mas asi privedene obidva kanaly toho jacku, ze? Teda aj LFE (basovy), aj center?To presmerovanie som tam myslim ze videl, ale tie ovladace som pouzival tak davno, ze si naozaj nespomeniem kde.Naozaj nechapem preco Creative tak strasne serie na ovladace pre starsie karty, ale oni su dokonca schopni z novsich verzii ovladacov ODOBERAT funkcie ktore tam predtym boli. A DSP na tych zvukovkach vie celkom dost veci.Okrem kX ktore neviem ci na Audigy SE pojdu (a su dost komplikovane, ale vedia kopec veci) este existuje jedna verzia ovladacov pre Creative zvukovky, ale neviem co presne prinasa:http://www.hardwareheaven.com/community ... eries.182/ Nie do subu mam privedeny len jeden kanal. Mam to spravene kablom jack (zapichnuty do zvukovky) --- cinch (z toho jeden do zosiku a druhy volne vysi nezapojeny).Ja aj mam akesi ine ovladace pretoze na tych oficialnych nefungoval subwoofer. ...
Niektore videa hraju len cez subwoofer |