Nezobrazuje sa mi USBZdravim. Mam taky blby problem. Na kamosovom PC som vytiahol na rychlo USB ADATA 16GB kluc. Prisiel som domov dal do PC, v sounde mi piplo ze som ho pripojil, ale nezobrazilo mi ho v Tento pocitac. Jedine kde ho vidim je Spravca zariadeni, a tlaciarne alebo faxy, ale vo vlastnostiach pise ze nevie ani typ ani velkost. Neviem ho nijako naformatovat ani nic podobne, kedze v Tento pocitac mi ho neukaze. Pise ze zariadenie je pripojene, a ze ide v poriadku ale ako keby bolo zablokovane. Priradil som mu dokonca ine pismeno jednotky cez Spravu diskov, ale nic. Tam mi pise ze Vymenitelne medium H a pod tym Ziadne medium. Prosim Vas pekne o nejaku radu, pripadne program ktory ho najde a bude sa dat formatnut. Skusal som ho aj cez Acronis Disk Director Home ale ani ho tam neukazalo. Vopred za kazdu odpoved pekne Dakujem skus Partition Magic No skúsim diks EDIT: Ani ho tam neukazalo omg...Niekto inu radu? mne spravilo asi pred dvoma týždnami staršie 8GB usbčko tak som mu dal dole plasty umyl v liehu a dal na 15minut do vyhriaej rury na 200°C cez spravcu diskov nejde formatovat? pripadne v spravcovi zariadeni ho odstranit a nechat znova nainstalovat? Nie naformatovat neide,skusal som uz rozne programy a nic. Skusal som ho aj odstranit a instalnut a nic.Prikladam obrazok je to jednotka H: http://img801.imageshack.us/img801/1065/usbj.png Skusal si ho aj na inom PC? Mozno, ze je poskodene fyzicky potom ho mozes uz len skusit reklamovat alebo uskvarit v ruke ako uz niekto pisal. Len tak informacne aky tam bol suborovy system? Vidim, ze mas zrejme aj Linux instalovany, tam sa chova tiez rovnako? Ahoj. Ano skusal som ho aj na stolnom pc, a neide ani tam.V linuxe ho neukaze tiez.Ten kluc som vyhral v sutazi, nevstahuje sa nanho reklamacia..Skoda 16GB je v prdeli..Momentalne je tam suborovy system MBR no vyzera, ze je po nom. Mozes ho skusit piect, postup mas vyssie popisany smollkom. BDW MBR (Master Boot Record) nie je suborovy system.. Mozno, ze niekoho este nieco napadne, ale ak nejde formatovat a nespolupracuje s roznymi PC, tak je //inac mal som podobny problem s USB klucmi, tak som ich odlozil do skrine lebo mi bolo luto ich vyhodit a po case znova sli, ale to bolo take ide nejde a je lepsie vyradit take medium ako riskovat stratu dat. Jasan, dik chalani za postrehy.Idem ho upiect ...
Nezobrazuje sa mi USB |