nereaguje audio vstup na notebookuZdravim nereaguje mi audio vstup na notebooku po pripojeni sluchadiel / reprakov ( nevyhodi upozornenie ze bolo pripojene zariadenie do audio vstupu ) avsak zvuk cez sluchadla / repraky normalne hra lenze hra aj s notebooku co by nemal ..neviete kde moze byt chyba ? vstup na microfon normalne funguje aj vyhodi upozornenie Neide senzor, co kontroluje ci je zapojene zariadenie a tym padom nevypina repro na ntb no tak to som viac menej vedel kedze sluchatka hrali .. a da sa to skusit nejak opravit okrem toho ze by som s tym siel do servisu ? alebo vymenit tie vstupy kedze microfon nepouzivam ? Pomoze asi len vymena konektora, pripadne kupa externej usb zvukovky Zatlačil si dobre konektor ?Aký je to NTB?V ovládacom paneli zvukovky sa to nedá vypnúť? Niekto tu raz spomínal , že v niektorých NTB sa to dá regulovať cez ten panel , nielen mechanicky cez konektor. tak jasne ze je dobre zatlaceny hadam by som tam len polku nedaval.. no a je to asus.. zvukovka realtek HD audio a poskusal som tam uz hadam vsetko takze mi to zrejme odislo.. a diky za rady ...
nereaguje audio vstup na notebooku |