[ Príspevkov: 7 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 08.12.07
Prihlásený: 25.07.12
Príspevky: 87
Témy: 14 | 14
NapísalOffline : 24.09.2008 19:19 | Nemozem zmazat cookie

Na jednej stranke nastavim cookie:

<?php
setcookie("friend", "1", time()+3600);
?>

na dalsej ju potom takto chcem zmazat:
<?php
setcookie("friend", "", time()-3600);
?>

a nic. (je pred html tagom)


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.11.07
Prihlásený: 20.08.16
Príspevky: 1719
Témy: 0 | 0
NapísalOffline : 25.09.2008 3:07 | Nemozem zmazat cookie

1. Aj to niečo píše?
2. Prečo si myslíš, že odpočítanie jednej hodiny bude stačiť? (môže, ale aj nemusí, záleží to od toho, aká časová zóna je na tom serveri a na počítači s prehliadačom).


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 08.12.07
Prihlásený: 25.07.12
Príspevky: 87
Témy: 14 | 14
Napísal autor témyOffline : 25.09.2008 9:38 | Nemozem zmazat cookie

nepise. ked tam namiesto odpocitania hodiny nastavim novu hodnotu cookie tak tu to zozerie. casova zona je rovnaka aj na prehliadaci aj na serveri. a ked predtym som nastavil trvanie na 3600s preco by -3600 nemalo stacit? okrem toho som skusal aj 3601.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Nemozem zmazat cookie

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 25.09.2008 20:37 | Nemozem zmazat cookie

teoreticky by mohlo fungovat to, ze prepises platnost cookie na +1 sekunda... cookie sa aktualizuje, ale po sekunde uz nebude platné, cize akoby zmazané


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.11.07
Prihlásený: 20.08.16
Príspevky: 1719
Témy: 0 | 0
NapísalOffline : 26.09.2008 2:53 | Nemozem zmazat cookie

erkakbe píše:
nepise. ked tam namiesto odpocitania hodiny nastavim novu hodnotu cookie tak tu to zozerie. casova zona je rovnaka aj na prehliadaci aj na serveri. a ked predtym som nastavil trvanie na 3600s preco by -3600 nemalo stacit? okrem toho som skusal aj 3601.
Skús sa vo FF pozrieť, aké cookie ti príde (napr. tak, že si k Firebug nainštaluješ aj rozšírenie Firecookie).


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 03.06.06
Prihlásený: 01.06.14
Príspevky: 2693
Témy: 55 | 55
Bydlisko: Brezno
NapísalOffline : 26.09.2008 6:55 | Nemozem zmazat cookie

skus na tej druhej stranke setcookie("friend", false);


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 08.12.07
Prihlásený: 25.07.12
Príspevky: 87
Témy: 14 | 14
Napísal autor témyOffline : 26.09.2008 15:17 | Nemozem zmazat cookie

diky za odpovede ale uz to funguje...nechapem preco lebo som nic nemenil. vcera to neslo, dnes som to zapol, tu resetovaciu cast som vobec nemenil a zrazu pozeram ze to ide...duh


 [ Príspevkov: 7 ] 


Nemozem zmazat cookie



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nemozem otvorit-kopirovat-presunut-zmazat niektore priecinky

v Operačné systémy Microsoft

24

2286

24.12.2010 9:29

Coolmino

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

cookie

v JavaScript, VBScript, Ajax

2

315

26.02.2010 11:57

camo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ulozenie cookie

v PHP, ASP

13

439

01.07.2009 10:02

1daemon1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Tracking Cookie

v Antivíry a antispywary

11

3715

02.03.2010 12:43

kyrian

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Bezpečnosť COOKIE

v PHP, ASP

17

798

25.10.2008 14:02

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Neudrzi cookie?

v PHP, ASP

4

239

10.08.2010 8:48

tyr

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

tracking cookie

v Antivíry a antispywary

5

558

30.04.2009 13:08

pepinho

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

LG cookie

v Mobilné zariadenia

20

538

22.07.2010 21:19

tvojamater

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Codeigniter cookie problem

v PHP, ASP

0

208

28.10.2011 15:47

sedlák

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

LG KP500 Cookie

v Mobilné zariadenia

0

203

30.09.2010 18:52

erik518

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

dvojité pridelenie cookie

v PHP, ASP

0

253

23.03.2011 16:59

davider137

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Cookie aneb Select

v PHP, ASP

3

230

09.10.2008 15:30

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem s cookie

v PHP, ASP

0

252

17.06.2009 22:46

Blackdevil

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

LG KP500 Cookie

v Mobilné zariadenia

6

153

08.11.2011 17:57

erik518

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zmazat

v Kôš

0

55

03.06.2016 18:00

M@Xo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

LG KP500 Cookie filmy

v Mobilné zariadenia

0

657

16.04.2011 20:30

erik518



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF