Nejdú spustit hry keď pripojím herný volantZdravím, všetko fungovalo v pohode ale kvôli jednej hre som stiahol ovladače na herný volant a odvtedy keď pichnem USB do PC tak mi nejde spustit žiadna hra. Iba vyskočí načítacia obrazovka a potom zmizne.Nejake rady? Diky Aký volant a aké ovládače a aké hry ? Ono pýtaš sa ale zároveň sa pýtať nevieš. Genius speed wheel 5 pro. No a hry, tak nešiel mi vôbec steam zapnúť a ani ostatne hry na hdd + keď som zapol pc a mal som tam volant tak mi nenabootovalo PC(biela blikajuca pomlčka v hornom lavom rohu) Ten problem s nenabootovanim moze byt to, ze mas nastavene usb ako primary boot device. Otvor bios, chod do zalozky boot a tam len zmen poradie boot zariadeni - na prve miesto daj hdd a usb vypni uplne.K tomu nenacitaniu hier, ak prv zapnes hru a potom pripojis volant? USB nemám tak nastavené. A keď zapnem hru a dám volant tak ju vypne// Spojený príspevok Sob 28.07.18 13:43USB nemám tak nastavené. A keď zapnem hru a dám volant tak ju vypne kup si nejaky poriadny, podla rozpoctu nejaky Logitechna bazosi najdes lacnu Formula Ex (https://pc.bazos.sk/inzerat/86942423/Predam-Logitech-Formula-Force-EX.php) vyssie mas momo (bezne okolo40-50€) (https://pc.bazos.sk/inzerat/87671860/Predam-volant-Logitech-MOMO.php) a potom tam mas drifing force pro / gt a G25.Jednoducho z Logitech volantov si vyberies podla rozpoctu, vsetky maju force feedback a pod. (mal som EX, MOMO, PRO, G25 a s kazdym som bol v ramci svojej cenovej kategorie spokojny) Tak ale mne to predtým s tým volantom nerobilo normálne som ho dlho používal. Čo ak kúpim nový a bude to robiť stále? ...kvôli jednej hre som stiahol ovladače na herný volant a odvtedy keď pichnem USB do PC tak mi nejde spustit žiadna hra...Tak potom skus cistu instalaciu, mozno si tymto nieco v systeme pokazil.. Aký ovládač si tam nainštaloval ? Na inom pc robi to iste? Mozno ze volant samotny je dodrbany No ovladáče som tam dával zo stránky originalne. A nemam to na akom pc vyskúšať.A aku spravim tu čistu inštalaciu?// Spojený príspevok Sob 28.07.18 21:45Opravil som to: odinštaloval som ovládače z program files a už to ide. Ďakujem za váš čas a rady. ...
Nejdú spustit hry keď pripojím herný volant |