nejde zvuková kartapo inštalácii XP SP2 na starší comp sa mi nepriradil ovládač na zvukovku. Ovladacie Cdečka už nemám. Ako zistím aký soft potrebujem/akú kartu mám v PC/? skus Everest tam myslim bude co mas za zvukovku a potom ovladace najdes na stranke vyrobcu čo je Everest ? Ako ho spustím? alebo chod pravim tlacitkom na temto pocitac- vlastnosti - hardware - spravca zariadeni - zvukove radice -tam vyberes zvukovku a das aktualizovat ovladace, ono by si ich to malo potom stiahnu ale nie vzdy to funguje po spustení mi ako zvukové zariadenie ukázal intel 82801EB ICH5 AC97 . Na str.intelu som našiel soft a spustil som ho. Zbehol korektne avšak aj tak mi zvuk nejde a pri spuštaní prehrávača mi hlási nedostupné zvukové zariadenie. alebo chod pravim tlacitkom na temto pocitac- vlastnosti - hardware - spravca zariadeni - zvukove radice -tam vyberes zvukovku a das aktualizovat ovladace, ono by si ich to malo potom stiahnu ale nie vzdy to funguje tak mne vzdy vypise ze sa to nepodarilo dokoncit , ked som to nahodou niekedy skusal Bude toto názov zvukovej karty???? nie. nazov bude nejaky realtek, AD, alebo nieco take. proste mas zvukovy kodek AC'97 co je dost stary, tak napis aku mas dosku a my ti to zistime. jj posli nazov dosky ak newies tak as pozri v evereste tu ho stiahnes: http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ostatni/benchmarky_a_testy/everest/?g=everest&g=4.20&g=Ultimate ID zákl.dosky 62-0100-001131-00101111-010804-Intel$865PE_MS9087C RELEASE 01/08/2004 toto mi dal everest 2.2 HE ktorý som si nahodil včera. ten čo si mi poradil everest 4.2 ultimate mi sťahuje ale server stahuj.sk je asi preťažený. Počkám. uz mi to ide. Potreboval som trocha nakopnúť. našiel som podľa mat.dosky názov audia a už som si aj stiahol driver. Vdaka ...
nejde zvuková karta
|