nejde zvukcawte mam problem...mam asi tu zvukocku 2roky a isla v poho a mal som nainstalovane drivery ale cil ked zapnem nejaku MP3 tak mi viskoci hlaska ze nemam v pc zvukovu a v linuxe mi to ide strsne chraplovo...help..... skus preinstalovat drivery, dat tam najnovsie..inac ak to v linuxe ide chraplavo zaroven, mozno ti odchadza zvukovka co?????sakra aj z pc ved vsetko sa kaziii....a teraz som pc nechal na pokoji asi 1 hod a zvukovka mi ide v poho :shock: co?????sakra aj z pc ved vsetko sa kaziii....a teraz som pc nechal na pokoji asi 1 hod a zvukovka mi ide v pohomas pretaktovane PC? :shock: co?????sakra aj z pc ved vsetko sa kaziii....a teraz som pc nechal na pokoji asi 1 hod a zvukovka mi ide v poho no hurraaa reproduktor ma aj gombik off/on pretaktovane pc nemam....a reprak mam zapaty a aj som mal cawte mam problem...mam asi tu zvukocku 2roky a isla v poho a mal som nainstalovane drivery ale cil ked zapnem nejaku MP3 tak mi viskoci hlaska ze nemam v pc zvukovu a v linuxe mi to ide strsne chraplovo...help..... v linuxe si musis stiahnut novy ovladac tam ale presne neviem tu konzolu!!.... windows radsej si nainstaluj nove a bude! tu je nazov zvukovky:CMI8738/C3DX PCI Audio Device a ked mate ovladace tak mi napiste do temi ovladace a tam som zalozil temu no cil nejde zvuk uz uplne bud sa resetne pc alebo zamrzne mozem ist zajtra kupit novu zvukovku? ...
nejde zvuk
|