Nejde zvuk po formateKamarat formatoval PC a pred tym ako to spravil mu siel vpohode zvuk. Po naformatovani nejde. PC sa tvari ako keby bolo vsetko vpohode ani v spravcovi zariadeni neukazuje zeby nieco chybalo len ked pusti hudbu tak hodi chybu. Skusal som instalovat ovladace s CD na zakladovku aj som nejake nove stahoval ale nic nepomohlo. Jeho zakladovka: MSI K9N6SGM-Vb Dik za pomoc skus stiahnut nove ovladace na zvukovku skus stiahnut nove ovladace na zvukovku Ved som pisal ze som skusal a nejde. No tak to nejako oprav. Sorry ale na dotaz nejde to sa ani inak odpovedat neda a vestecku gulu mam v oprave A to ze mu tam hadze nejaku chybu asi tiez neni podstatne co? ach jaj... No tak to nejako oprav. Sorry ale na dotaz nejde to sa ani inak odpovedat neda a vestecku gulu mam v oprave A to ze mu tam hadze nejaku chybu asi tiez neni podstatne co? ach jaj... Jaj no tak ja som cakal, ze tu dostanem normalnu odpoved ale vidim, ze asi nie... Jaj no tak ja som cakal, ze tu dostanem normalnu odpoved ale vidim, ze asi nie... No ked normalne nevies napisat co to vystraja, tak normalnu odpoved necakaj. Nie kazdy ma za otecka Nostradama, takze nevieme co za chybu ti to pise, ci nemas nejaky HW konflikt, a ani co a ako si instaloval. To sem musis napisat. Kapis? Ja ti poradím použiť pôvodne ovládače z CD dodávanej pri doske - s nimi to musí šlapať ... ...
Nejde zvuk po formate
|