nejde mi zvukahojte, nejde mi zvuk.este dnes rano mi siel. ovladace mam tie co su windovsacke. v zvukovych zariadeniach mi pise ze intel integrated audio, cize zariadenie rozpoznane, neviem co mam spravit aby to znova slo. hlasitost mam nastavene vporiadku pomozte No asi v prvom rade by bolo dobre zistit typ tvojej integrovanej zvukovky - najlepsie zistit tym maticnej dsky, na to pouzi napr. program EVEREST a potom podla toho co ti ten program vypise si stiahnes zo stranky vyrobcu ovladace pre zvukovku a preinstalujes... Popripade, ak si dostal k PC aj nejake CD tak by tam pravdepodobne mohli byt potrebne ovladace.. Skus to urobit a ked ti vypise typ MB a zvukovky, tak to hod sem a uvidime, co sa da robit... takze ja som odobral v spravcovy zariadenia ovladac na zvukovku, restartoval som komp a potom zvuk siel. teraz zase nejde. ale zaujimave je ze v hre napr. tetris mi zvuk ide iba vo wine zvuk nejde. dosku mam Abit BL7 // uz mi zvuk ide mal som na minime wave. takze uz to konecne ide so zvukom som uz mal problemy odkedy som preinstaloval win, lebo inokedy ked som preinstaloval win tak mi automaticky nainstalovalo ovladace a teraz nie, tak som musel nainstalovat ovladace, potom uz isiel. o 2 mesiace sa zas komp tvaril ako keby tie ovladace tam ani neboli. tak som ich odinstaloval, restartoval a win si ich nainstalvoal uz automaticky ...
nejde mi zvuk
|