[ Príspevkov: 19 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.05.07
Prihlásený: 28.11.07
Príspevky: 87
Témy: 13 | 13
NapísalOffline : 20.10.2007 16:49 | Nefunkcne nove PC

Po dlhom cakani a boji z Alzou som sa konecne dostal k svojmu objednanemu PC. Podla rad som si ho sice chcel nechat poskladat ale ....... no coment.
Ani za 2 tyzdne toho neboli schopny-nemaju kapacity.
Konecne ho poslali vcera ale nezlozene len komponenty. Tak som sa na to vecer pozrel poskladal podla manualov. Potom PC zapol ale system nenabotoval. To jest nenabehol Bios. PC je sice pod prudom aj ventilatory vsetky sa tocia len PC nebotuje.Aj som prehodil Ramky ale nic.
Neviem preco.Moja anglictina je mizerna ale mam pocit ze to robi asi zdroj ktory som spravne nezapojil do dosky.
Treba tam zapojit 24-pin a 4-pin ale ja taky konektor zo zdroja nemam.Neviem co tam mam zapojit.
Inak v manuali o tom pisu:Do not forget to connect the 4-pin ATX +12 V power plug; otherwise, the system will not boot up.
Zdroj je Xillence 600w http://www.levicom.de/xilence/en/xp600.(135)r.htm
Cables & connectors
20+4 Pin (MB): 1x 500mm
4+4 Pin 12V (MB): 1x 500mm
Small 4 Pin (FDD): 2x 950mm
Big 4 Pin (HDD): 2x 500 / 2x650 / 2x800mm
S-ATA: 2x 500 / 2x 650mm
6+2 Pin PCI-Express: 1x 500mm
6 Pin PCI-Express: 1x 500mm
3 Pin Fan Detector: 1x 500mm


_________________
CPU: MD Dual-Core Athlon A64 X2 5600+;MB: ASUS M2R32-MVP, ATI CF Xpress 3200/SB600;RAM:2x1GB DDR2 800MHz PC6400 A-DATA;VGA: SAPPHIRE ATI Radeon HD 2900PRO 512 MB DDR3;TV-Card: Leadtek WinFast DTV2000 Hybrid;Monitor: 20"LCDSamsung 205BW;HDD: SAMSUNG T166 320GB SATA II 16MB;DVD: LG GSA-H50L;PSU: XILENCE power 600W, ATX2.2;Case: CoolerMaster Elite 330 + 2 x AKASA AK-183-L2B Amber 18dBA;
Notas:ACER 5512; Pentium 740 1,73GHz,15,4 WXGA ,ATI X700/128MB ,80GB, DVD-Dual slim,2x512MB DDR2, wireless,LAN,TV Tuner digital-analog,Bluetooth
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Nefunkcne nove PC

Registrovaný: 28.08.06
Prihlásený: 22.04.13
Príspevky: 569
Témy: 67 | 67
NapísalOffline : 20.10.2007 18:31 | Nefunkcne nove PC

ja tiez na doske nemam 4-pin tak ho nemam ani zapojeny a ide mi to (ale to na starom PC)

pokial tam ten kabel nevies najst tak mas asi vadny zdroj alebo zdroj urceny na iny tip pc (uvazujem podla toho ze na starom mi to netreba) mno ale ked pisu "4+4 Pin 12V (MB): 1x 500mm " a nevies ho najst je to isto vadny zdroj :)


_________________
Procesor: AMD Athlon A64 3500+ 64-bit Orleans BOX socket AM2; Zakladna doska: ASUS M2V-MX, VIA K8M890, DualChannel DDR2 800, VGA + PCIe x16, SATA II RAID, USB2.0, GLAN, mATX scAM2; Graficka karta: SAPPHIRE ATI Radeon X1650PRO, 512 MB DDR2, PCI Express x16, 2xDVI/ TV-out; Pevny disk: Hitachi (IBM) Deskstar 7K160, 160GB, SATA II NCQ, 8MB cache, 7200ot, HDS721616PLA380; Dinamicka pamet: 1+1GB DDR2 667MHz PC5400 A-DATA; Zdroj: GEMBIRD 350W CCC-PSU10-12, 120mm větrák, SATA + LGA; Monitor: Xerox CRT 17
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Nefunkcne nove PC

Registrovaný: 29.09.07
Prihlásený: 31.12.07
Príspevky: 62
Témy: 7 | 7
Bydlisko: VT
NapísalOffline : 20.10.2007 18:47 | Nefunkcne nove PC

môže byť chyba aj v doske , no nemyslím.skús tie prepojenia a nap.káble prezrieť ešte raz.


_________________
CPU Intel Core 2 Quad 2.4 Q6600, VGA Asus 8800 GTS 320 MB, RAM 2x1GB Corsair Dominator 800 MHz , MB Asus P5N32 Sli Premium Wifi-AP, DVD RW LG 19 inch Philips Lcd,Corsair HX 520W,Asus Arctic Square
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Nefunkcne nove PC

Registrovaný: 16.07.07
Prihlásený: 05.04.17
Príspevky: 393
Témy: 10 | 10
Bydlisko: Fintice (PO)
NapísalOffline : 20.10.2007 21:28 | Nefunkcne nove PC

kedze doska nabehla, ventilatory sa rozbehli - chyba v napajani dosky nebude...tak by vobec nenabehla.. moze to byt cokolvek...ja tipujem nespravne zapojeny procesor - predtym ako si vlozil do socketu si otocil tu striebornu packu?? najprv ju musis otocit, potom vlozit procak, a tak ju opat naspat dat do povodnej polohy

EDIT: inak ten 4pin konektor sa ma strcit nedaleko procesora, ten tam musis mat


_________________
Intel Core i5-3570, Gigabyte H77-DS3H, Kingston Vengeance 16GB-1600Mhz Dual Channel kit, SSD Kingston V300 120GB, HDD Samsung F2 1TB, Asus Geforce GTX-750 2GB, powered by Fortron 460W, Phone: Nexus 5 16GB, Printer: HP LaserJet P1005
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Nefunkcne nove PC

Registrovaný: 11.08.07
Prihlásený: 30.03.13
Príspevky: 263
Témy: 10 | 10
Bydlisko: Gelnica
NapísalOffline : 20.10.2007 22:05 | Nefunkcne nove PC

ten konektor 4+4, cize 8-cka by sa mal dat rozlozit na dve 4-ky tak skus ich od seba oddelit, ale nie na silu...skor rozumom ;)

alebo ak nepojde rozdelit tak jednoducho strc polku toho 8-ckoveho konektore do 4pinu na doske...tak ze budu 4 dalsie piny trcat vedla konektora dosky


Offline

Čestný člen
Čestný člen
Nefunkcne nove PC

Registrovaný: 16.05.05
Príspevky: 5118
Témy: 105 | 105
Bydlisko: Trenčín, SR
NapísalOffline : 20.10.2007 22:11 | Nefunkcne nove PC

Najlepšie by bolo keby si to odfotil, že ako to máš na tej doske zapojené. Keďže ti tam v návode píšu že "PC will not boot up" tak to znamená že bude asi treba zapojiť poriadne ten konektor.


_________________
    Intel Core i5-3450 | Gigabyte GA-Z77M D3H | Kingston 8GB 1600MHz DDR3 | Sapphire HD7850 2GB | 2x ADATA SX900 256GB | WD MyCloud 4TB | 27" AOC | Cooling by GELID
    Apple iPhone 6 64GB | 2005 Ford Focus II 1.8TDCi Panther Black S-packet

    "My new computer came with Windows 7. Windows 7 is much more user-friendly than Windows Vista. I don't like that."
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.05.07
Prihlásený: 28.11.07
Príspevky: 87
Témy: 13 | 13
Napísal autor témyOffline : 20.10.2007 23:05 | Nefunkcne nove PC

0r0l píše:
ten konektor 4+4, cize 8-cka by sa mal dat rozlozit na dve 4-ky tak skus ich od seba oddelit, ale nie na silu...skor rozumom ;)

alebo ak nepojde rozdelit tak jednoducho strc polku toho 8-ckoveho konektore do 4pinu na doske...tak ze budu 4 dalsie piny trcat vedla konektora dosky


Uff tak sa to podarilo.Ano ten 4+4 konektor bolo treba rozobrat a este grafiku dopojit zo zdroja.Po zrealizovani urobena instalacia zatial XP Home. Akurat TV kartu neviem rozchodit. Vsetko sa nainstalovalo korektne len nic nenaladi ziaden kanal.Zajtra pokracujem. Nevie niekto kko nastavit ventilatory idu v CASE stale naplno, nepojde to nastavit v Biose? Zatial som tam nic nenasiel. Speedfan ziadne nenasiel.
Dik za rady.


_________________
CPU: MD Dual-Core Athlon A64 X2 5600+;MB: ASUS M2R32-MVP, ATI CF Xpress 3200/SB600;RAM:2x1GB DDR2 800MHz PC6400 A-DATA;VGA: SAPPHIRE ATI Radeon HD 2900PRO 512 MB DDR3;TV-Card: Leadtek WinFast DTV2000 Hybrid;Monitor: 20"LCDSamsung 205BW;HDD: SAMSUNG T166 320GB SATA II 16MB;DVD: LG GSA-H50L;PSU: XILENCE power 600W, ATX2.2;Case: CoolerMaster Elite 330 + 2 x AKASA AK-183-L2B Amber 18dBA;
Notas:ACER 5512; Pentium 740 1,73GHz,15,4 WXGA ,ATI X700/128MB ,80GB, DVD-Dual slim,2x512MB DDR2, wireless,LAN,TV Tuner digital-analog,Bluetooth
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 28.07.07
Príspevky: 3210
Témy: 41 | 41
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 20.10.2007 23:11 | Nefunkcne nove PC

..na grafarnu si nezapojil pridavne napajanie???..chlape rišpekta :D ..kamos urobil to iste a teraz mu karta stoji v skrini:)..potom sa pochval s testami 2900pro..urcite je viac ludi zvedavych..nech ti sluzi masinka..


_________________
PC: CPU: Intel i7 5820k @ 4.2 Ghz Cooler: NZXT Kraken x41 MB: ASUS X99-A GPU: ASUS Stryx 970 GTX 4GB RAM: 32 GB Kingston 2133 DDR4 SSD: Kingston Hyperx 240 GB HDD1: Seagate Barracuda 7200.14 3TB HDD2: Seagate Barracuda 7200 1TB PSU: Corsair RM 850 Case: NZXT Phantom 410 white LCD: DELL P2416D @ 75Hz AUDIO: Yamaha RN500 Repro: DALI Zensor 5 Phone: Galaxy S8+
NB: Lenovo Y500
Offline

Čestný člen
Čestný člen
Nefunkcne nove PC

Registrovaný: 13.01.07
Prihlásený: 28.05.17
Príspevky: 10134
Témy: 61 | 61
Bydlisko: Dorú Araeba...
NapísalOffline : 20.10.2007 23:25 | Nefunkcne nove PC

mozes skakat od radosti ze si zohnal 2900 pro. kartu musis najskor prepnut do analogoveho rezimu. klikni pravym na okno (modru plochu) a daj video vstup> analog (ang: video input alebo source> analog) potom ti to pojde. mas vobec zastrcenu antenu (kabel) v spravnej zdierke? (cable, antena, digita, radio...)


_________________
PC: ASUS P5B deluxe, Q9400 @ 3.2GHz @ 1.25V, ATi 4670, WD 640GB Samsung 2TB, SB Audigy 2 @ kX drivers, Leadtek DTV 2000H; NB: Fujitsu Siemens Amilo Pi 2530; Foto: Canon EOS 550D @ Tamron VC 17-50mm F/2.8 & Tamron 55-200 F/4-5.6
Neposkytujem poradenstvo cez ICQ
"You have not lived, until you found something worth dying for"

Ak nieco potrebujete a dlhsie sa neozyvam, skuste IRC
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.05.07
Prihlásený: 28.11.07
Príspevky: 87
Témy: 13 | 13
Napísal autor témyOffline : 21.10.2007 12:37 | Nefunkcne nove PC

yaJohny píše:
..na grafarnu si nezapojil pridavne napajanie???..chlape rišpekta :D ..kamos urobil to iste a teraz mu karta stoji v skrini:)..potom sa pochval s testami 2900pro..urcite je viac ludi zvedavych..nech ti sluzi masinka..


Ale pripojil ale malo. Bolo treba vsetky konektory a v navode ku grafickej bol prd o tom ako to zapojit.Taka trafena prirucka ze vlozte kartu do slotu zavrite a nainstalujte ovladace. Testneme to len teraz som v robotke mozno zajtra ..........


_________________
CPU: MD Dual-Core Athlon A64 X2 5600+;MB: ASUS M2R32-MVP, ATI CF Xpress 3200/SB600;RAM:2x1GB DDR2 800MHz PC6400 A-DATA;VGA: SAPPHIRE ATI Radeon HD 2900PRO 512 MB DDR3;TV-Card: Leadtek WinFast DTV2000 Hybrid;Monitor: 20"LCDSamsung 205BW;HDD: SAMSUNG T166 320GB SATA II 16MB;DVD: LG GSA-H50L;PSU: XILENCE power 600W, ATX2.2;Case: CoolerMaster Elite 330 + 2 x AKASA AK-183-L2B Amber 18dBA;
Notas:ACER 5512; Pentium 740 1,73GHz,15,4 WXGA ,ATI X700/128MB ,80GB, DVD-Dual slim,2x512MB DDR2, wireless,LAN,TV Tuner digital-analog,Bluetooth
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.05.07
Prihlásený: 28.11.07
Príspevky: 87
Témy: 13 | 13
Napísal autor témyOffline : 21.10.2007 12:49 | Nefunkcne nove PC

OmeGa píše:
mozes skakat od radosti ze si zohnal 2900 pro. kartu musis najskor prepnut do analogoveho rezimu. klikni pravym na okno (modru plochu) a daj video vstup> analog (ang: video input alebo source> analog) potom ti to pojde. mas vobec zastrcenu antenu (kabel) v spravnej zdierke? (cable, antena, digita, radio...)


Nerozumiem kde to treba prepnut? Respektive treba prepnuť graficku kartu alebo TV kartu? Na TV karte mam prepnute na Analog nastavuje sa este bud prijem antenou alebo kablom.Ale nic nenaladi ci dam akukolvek krajinu ci citlivost tuneru.A ide to velmi pomali to ladenie. Nerozumiem preco.Dal som tam aj novsi ovladac od Maseka ale stav nezmeneny.Poradte ak viete? :cry:


_________________
CPU: MD Dual-Core Athlon A64 X2 5600+;MB: ASUS M2R32-MVP, ATI CF Xpress 3200/SB600;RAM:2x1GB DDR2 800MHz PC6400 A-DATA;VGA: SAPPHIRE ATI Radeon HD 2900PRO 512 MB DDR3;TV-Card: Leadtek WinFast DTV2000 Hybrid;Monitor: 20"LCDSamsung 205BW;HDD: SAMSUNG T166 320GB SATA II 16MB;DVD: LG GSA-H50L;PSU: XILENCE power 600W, ATX2.2;Case: CoolerMaster Elite 330 + 2 x AKASA AK-183-L2B Amber 18dBA;
Notas:ACER 5512; Pentium 740 1,73GHz,15,4 WXGA ,ATI X700/128MB ,80GB, DVD-Dual slim,2x512MB DDR2, wireless,LAN,TV Tuner digital-analog,Bluetooth
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Nefunkcne nove PC

Registrovaný: 27.05.07
Prihlásený: 08.12.17
Príspevky: 1817
Témy: 100 | 100
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 21.10.2007 13:05 | Nefunkcne nove PC

nikto nevidi do tvojho pc ani co tam stvaras tak takto sa tazko radi


_________________
CPU: INTEL CORE i7-3370K @4.5Ghz + NOCTUA NH-U9B MB: ASUS P8Z77-V Deluxe VGA: AMD Radeon HD7870 OC RAM: DDR3 2x8GB Corseir 1600MHz 10-10-10-27 HDD:Samsung 850 EVO 1000GB, Western Digital VelociRaptor 1000GB 64MB cache + 2x WD Cavian Green 2000GB + Samsung 500GB + WD Caviar Black 640GB DVDRW+/-:LG Zdroj: Corsair TX520, 520W Case: Corsair 650D Obsidian Mouse: Logitech MX518 Keyboard: Speedlink Monitor: 25 "Dell U2515H UltraSharp
Notebook: Aspirine 4820TG, Acer Travelmate 5720, HP ProBook 450 G2
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.05.07
Prihlásený: 28.11.07
Príspevky: 87
Témy: 13 | 13
Napísal autor témyOffline : 21.10.2007 13:20 | Nefunkcne nove PC

Triplespace píše:
nikto nevidi do tvojho pc ani co tam stvaras tak takto sa tazko radi


Dakujem za vtipnu poznamku ale ak si si nevsimol moja otazka bola nasmerovana na OmeGa ktory radil co mam prepnut. :P


_________________
CPU: MD Dual-Core Athlon A64 X2 5600+;MB: ASUS M2R32-MVP, ATI CF Xpress 3200/SB600;RAM:2x1GB DDR2 800MHz PC6400 A-DATA;VGA: SAPPHIRE ATI Radeon HD 2900PRO 512 MB DDR3;TV-Card: Leadtek WinFast DTV2000 Hybrid;Monitor: 20"LCDSamsung 205BW;HDD: SAMSUNG T166 320GB SATA II 16MB;DVD: LG GSA-H50L;PSU: XILENCE power 600W, ATX2.2;Case: CoolerMaster Elite 330 + 2 x AKASA AK-183-L2B Amber 18dBA;
Notas:ACER 5512; Pentium 740 1,73GHz,15,4 WXGA ,ATI X700/128MB ,80GB, DVD-Dual slim,2x512MB DDR2, wireless,LAN,TV Tuner digital-analog,Bluetooth
Offline

Čestný člen
Čestný člen
Nefunkcne nove PC

Registrovaný: 13.01.07
Prihlásený: 28.05.17
Príspevky: 10134
Témy: 61 | 61
Bydlisko: Dorú Araeba...
NapísalOffline : 21.10.2007 14:56 | Nefunkcne nove PC

som ti napisal. otvoris tv tuner (start> winfast PVR2> Winfast PWR2) otvori sa ti okno telky. kliknes na nu pravym a ak mas cestinu, tak > video vstup> analog.
mas pripojenu antenu? :lol: an nie, tak pripoj. podla toho ci mas antenu, alebo kablovku, tak strc kabel (coaxial) do vstupu cable alebo anthena. (ale myslim ze to maju spolocne, tak to pichni do cable) toto ti musi ist (mam tu TV kartu)


_________________
PC: ASUS P5B deluxe, Q9400 @ 3.2GHz @ 1.25V, ATi 4670, WD 640GB Samsung 2TB, SB Audigy 2 @ kX drivers, Leadtek DTV 2000H; NB: Fujitsu Siemens Amilo Pi 2530; Foto: Canon EOS 550D @ Tamron VC 17-50mm F/2.8 & Tamron 55-200 F/4-5.6
Neposkytujem poradenstvo cez ICQ
"You have not lived, until you found something worth dying for"

Ak nieco potrebujete a dlhsie sa neozyvam, skuste IRC
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.05.07
Prihlásený: 28.11.07
Príspevky: 87
Témy: 13 | 13
Napísal autor témyOffline : 21.10.2007 17:08 | Nefunkcne nove PC

OmeGa píše:
som ti napisal. otvoris tv tuner (start> winfast PVR2> Winfast PWR2) otvori sa ti okno telky. kliknes na nu pravym a ak mas cestinu, tak > video vstup> analog.
mas pripojenu antenu? :lol: an nie, tak pripoj. podla toho ci mas antenu, alebo kablovku, tak strc kabel (coaxial) do vstupu cable alebo anthena. (ale myslim ze to maju spolocne, tak to pichni do cable) toto ti musi ist (mam tu TV kartu)


Som to skusal a padalo to ked som dal analog. Tak som to odinstaloval, restartol a nainstaloval znovu.Potom to uz ide, len dialkove nefunguje, kable mam zatrcene jak je v navode, skusam cez antenu analog naladi vsetko v pohode ale ked chcem nieco ovladat cez dialkove tak po stlaceny akehokolvek tlacidla sa program vypne.Netusim preco


_________________
CPU: MD Dual-Core Athlon A64 X2 5600+;MB: ASUS M2R32-MVP, ATI CF Xpress 3200/SB600;RAM:2x1GB DDR2 800MHz PC6400 A-DATA;VGA: SAPPHIRE ATI Radeon HD 2900PRO 512 MB DDR3;TV-Card: Leadtek WinFast DTV2000 Hybrid;Monitor: 20"LCDSamsung 205BW;HDD: SAMSUNG T166 320GB SATA II 16MB;DVD: LG GSA-H50L;PSU: XILENCE power 600W, ATX2.2;Case: CoolerMaster Elite 330 + 2 x AKASA AK-183-L2B Amber 18dBA;
Notas:ACER 5512; Pentium 740 1,73GHz,15,4 WXGA ,ATI X700/128MB ,80GB, DVD-Dual slim,2x512MB DDR2, wireless,LAN,TV Tuner digital-analog,Bluetooth
Offline

Čestný člen
Čestný člen
Nefunkcne nove PC

Registrovaný: 13.01.07
Prihlásený: 28.05.17
Príspevky: 10134
Témy: 61 | 61
Bydlisko: Dorú Araeba...
NapísalOffline : 21.10.2007 21:52 | Nefunkcne nove PC

hmm. skus to este raz preinstalovat :D ja som mal tiez raz problem s dialkovym, a ked som znova instaloval, tak to uz behalo. inak mas to dialkove zapojene do toho kovoveho vystupu? lebo ten modry je audio in...


_________________
PC: ASUS P5B deluxe, Q9400 @ 3.2GHz @ 1.25V, ATi 4670, WD 640GB Samsung 2TB, SB Audigy 2 @ kX drivers, Leadtek DTV 2000H; NB: Fujitsu Siemens Amilo Pi 2530; Foto: Canon EOS 550D @ Tamron VC 17-50mm F/2.8 & Tamron 55-200 F/4-5.6
Neposkytujem poradenstvo cez ICQ
"You have not lived, until you found something worth dying for"

Ak nieco potrebujete a dlhsie sa neozyvam, skuste IRC
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.05.07
Prihlásený: 28.11.07
Príspevky: 87
Témy: 13 | 13
Napísal autor témyOffline : 21.10.2007 22:55 | Nefunkcne nove PC

OmeGa píše:
hmm. skus to este raz preinstalovat :D ja som mal tiez raz problem s dialkovym, a ked som znova instaloval, tak to uz behalo. inak mas to dialkove zapojene do toho kovoveho vystupu? lebo ten modry je audio in...


Tak podarilo sa uz to ide este sa naucit nastavovat nahravanie atd.Co sa ti osvedcilo? Daj nejaku skusenost?
Este ma trapia tie ventilatory na CASE. Tocia stale naplno dokola musim zagoglit a nieco vysturat
http://www.asus.com.tw/products4.aspx?l ... odelmenu=1


_________________
CPU: MD Dual-Core Athlon A64 X2 5600+;MB: ASUS M2R32-MVP, ATI CF Xpress 3200/SB600;RAM:2x1GB DDR2 800MHz PC6400 A-DATA;VGA: SAPPHIRE ATI Radeon HD 2900PRO 512 MB DDR3;TV-Card: Leadtek WinFast DTV2000 Hybrid;Monitor: 20"LCDSamsung 205BW;HDD: SAMSUNG T166 320GB SATA II 16MB;DVD: LG GSA-H50L;PSU: XILENCE power 600W, ATX2.2;Case: CoolerMaster Elite 330 + 2 x AKASA AK-183-L2B Amber 18dBA;
Notas:ACER 5512; Pentium 740 1,73GHz,15,4 WXGA ,ATI X700/128MB ,80GB, DVD-Dual slim,2x512MB DDR2, wireless,LAN,TV Tuner digital-analog,Bluetooth
Offline

Čestný člen
Čestný člen
Nefunkcne nove PC

Registrovaný: 13.01.07
Prihlásený: 28.05.17
Príspevky: 10134
Témy: 61 | 61
Bydlisko: Dorú Araeba...
NapísalOffline : 22.10.2007 19:08 | Nefunkcne nove PC

v biose zapni Q-Fan. potom si nastavis profil, ktory ti ovlada fany (performance, silent, atd) video nenahravam, tak ti nepoviem ktory format(nastavenie) je najlepsi. nechcelo sa mi s tym prplat.


_________________
PC: ASUS P5B deluxe, Q9400 @ 3.2GHz @ 1.25V, ATi 4670, WD 640GB Samsung 2TB, SB Audigy 2 @ kX drivers, Leadtek DTV 2000H; NB: Fujitsu Siemens Amilo Pi 2530; Foto: Canon EOS 550D @ Tamron VC 17-50mm F/2.8 & Tamron 55-200 F/4-5.6
Neposkytujem poradenstvo cez ICQ
"You have not lived, until you found something worth dying for"

Ak nieco potrebujete a dlhsie sa neozyvam, skuste IRC
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.05.07
Prihlásený: 28.11.07
Príspevky: 87
Témy: 13 | 13
Napísal autor témyOffline : 22.10.2007 21:13 | Nefunkcne nove PC

OmeGa píše:
v biose zapni Q-Fan. potom si nastavis profil, ktory ti ovlada fany (performance, silent, atd) video nenahravam, tak ti nepoviem ktory format(nastavenie) je najlepsi. nechcelo sa mi s tym prplat.


Tak Q-Fan som uz zapol hned na zaciatku ked som nastavoval bios a nastavil na silent ale ticho je to iba cca 5 min po zapnutí, zohreje sa a potom to ide dost hlucne.Mal som pred tym Case ARCTIC Silentium T2 Silver ATX 350WSeasonic tie sice slapali neustale v jednakych otakach ale to bolo oproti tomuto balada.
Som hlboko sklamany a pritom som vyberal najtichsie pridavne ventilatory podla papierov 18 db. Neviem ale ani cez tu utilitu ASUS ProbeII to nejde nejak znizit otacky.Tebe to nevadi?


_________________
CPU: MD Dual-Core Athlon A64 X2 5600+;MB: ASUS M2R32-MVP, ATI CF Xpress 3200/SB600;RAM:2x1GB DDR2 800MHz PC6400 A-DATA;VGA: SAPPHIRE ATI Radeon HD 2900PRO 512 MB DDR3;TV-Card: Leadtek WinFast DTV2000 Hybrid;Monitor: 20"LCDSamsung 205BW;HDD: SAMSUNG T166 320GB SATA II 16MB;DVD: LG GSA-H50L;PSU: XILENCE power 600W, ATX2.2;Case: CoolerMaster Elite 330 + 2 x AKASA AK-183-L2B Amber 18dBA;
Notas:ACER 5512; Pentium 740 1,73GHz,15,4 WXGA ,ATI X700/128MB ,80GB, DVD-Dual slim,2x512MB DDR2, wireless,LAN,TV Tuner digital-analog,Bluetooth
 [ Príspevkov: 19 ] 


Nefunkcne nove PC



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nové vs. žiadne nové príspevky alebo ako nato?

v PHP, ASP

3

234

30.09.2011 14:52

wolker

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nové USB 3.1 schváleno - nové konektor USB Typ-C nahradí vše

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v Novinky

33

899

25.12.2013 15:38

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nefunkcne USB

v Ovládače

4

1007

05.08.2009 21:32

miss0

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nefunkcne USB

v Ostatné zariadenia

8

1018

26.04.2012 0:40

KocuR

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nefunkčné ventilátory

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v ATI/AMD grafické karty

43

451

07.09.2014 12:28

rac555

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nefunkčné reproduktory

v Zvuk

6

498

28.01.2014 21:36

D4vid

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nefunkčné AP

v Siete

1

309

10.03.2010 13:58

Jaro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nefunkčné USB

v Externé zariadenia

1

425

31.03.2011 0:46

Mischo77

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nefunkcne antivirusy

v Antivíry a antispywary

15

477

24.09.2013 20:17

Stefko

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nefunkčne USB.

v Operačné systémy Unix a Linux

0

107

21.04.2015 12:24

duryy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nefunkcne napalovanie.

v Optické zariadenia

18

2207

10.03.2007 19:39

Intelman

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nefunkčné menu

v JavaScript, VBScript, Ajax

3

428

04.01.2008 20:56

mistr85

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nefunkcne linky

v Správy pre vedenie fóra

6

1030

02.04.2007 21:36

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nefunkcne klavesy

v Notebooky a netbooky

2

826

15.07.2007 21:37

Triplespace

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nefunkcne USB

v nVidia čipové sady

5

684

04.09.2010 23:34

t-90

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nefunkcne Skype

v Sieťové a internetové programy

0

292

28.01.2009 15:47

Doudo



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF