nefunkčná sdčkaAhoj, keď dám kartu do čítačky a pripojím ku kompu, tak sa v pohode objaví môžem ju rozkliknúť a aj súbory v nej. Nič však nemôžem dať na ňu. Keď koírujem z nej tak mi napíše že súbor sa nedá skopírovať lebo ten súbor nebol nájdený. Keď ju dám preskúmať, tak mi ukazuje že nie je zformátovaná, a keď ju teda dám zformátovať tak mi píše že to nejde. Je nejaký zpôsob čo sa s tým dá spraviť ? reklamovat alebo hodit do kosa Vyzálohovať z nej údaje a skús ju nanovo naformátovať ... Ak to bude robiť stále, choď ju reklamovať / zahoďEšte skontroluj, či nie je zamknutá na zápis (veľké SDčky mali taký prepínač na boku) Peter12 - môžem ju naformátovať nejako inak ako klasicky v počítači cez normálne tools ? je na to nejaký program ? klasický v PC ... klikneš s pravým - dáš formátovať (zvolíš súborový systém, ktorý požaduješ .. predpokladám, že FAT32) a dáš naformátovaťJe to veľká SDčka alebo mini/microSD? Ak je to veľká SDčka, skontroloval si ten prepínač na boku ? No práve keď to skúšam klasicky ako píšeš tak to nefunguje. Je to microSD, a ten prepínač asi nemá alebo som totálne slepý. Microsd prepínač nemá, iba ak by si ju mal v adaptéri a ten mal.Skús cez diskpart prípadne HP formát tool. skusal si aj inu citacku ci v nej sa sd karta sprava rovnako? hej skúšal som a správa sa úplne rovnako, a idem teraz skúsiť ten diskpart tak uvidíme čo to spraví, zatiaľ díky moc no tak po asi hodinovom strácaní nervov som to zázrakom spravil cez ten dispart, kllr007 - ďakujem pekne za radu ...
nefunkčná sdčka
|