Nefunguju repraky na monitoreMal som reproduktory Logitec a po ich odobrati som ocakaval, ze mi pojde zvuk cez monitor, nakolko mam monitor Acer AL1751, kt. ma vstavane reproduktory. Na moje prekvapenie zvuk neisiel... Prestavil som vo wine aj z obycajnych reprakov na repraky vstavane v monitore. Nasiel som aj DVD/CD,kt. bolo pribalene, no to mi nic nepomohlo. Bol by som rad ak by som nemusel davat repraky naspet... maš zapojený aj ten 3,5 jack? neviem ci sme sa pochopili...aky jack? ja chem aby mi isli repraky zabudovane v monitore, nie tie externe... no ved dobre, ale cez VGA kabel sa zi zvuk neprenesie. Ked maš monitor z reprakmi, musi z neho trčat kabel zo zelenym konektorom, alebo musi byt niekde na zadnej strane monitora nejaky konektor. konektor tam je... treba ho prepojit s PC (zelena dierka na zvukovke) takýmto káblom http://img.kasa.cz/dunaj_sk-foto/270/2/3/9/product_1011932.jpg výrobca by ho mal dodávat spolu s monitorom. jj uz ho mam dikes...a sorrac ze som na zaciatku bol jak vseved.... mysilm ze ...
Nefunguju repraky na monitore |