[ Príspevkov: 45 ] 1, 2
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Nefunguje zvuk ani po instalacii driverov :(

Registrovaný: 25.03.08
Prihlásený: 18.06.09
Príspevky: 49
Témy: 3 | 3
Bydlisko: Blava - 5ržka

Cafte, prosim o pomoc!

Mam MB MSI 915P Neo2 Platinum (MS-7028) a nejde mi zvuk...

Kupila som nove repro 5+1, no po ich napojeni isiel zvuk len z 1 repro... V nastaveniach sa nedalo vybrat 5+1, stale tam bolo len stereo, tak som skusila potahat a instalnut driver a teraz to uz nefici vobec, dokonca to nevie najst ani zvukovku :wall:

Sranda je, ze kedze su tie repro 5+1 pripojene, compik stale hlasi, ze nasiel novy HW, no driver k tomu nefici :mad:

Skusala som C-Media Azalia Audio Drivers priamo zo stranky MSI

http://global.msi.com.tw/index.php?func=downloaddetail&type=driver&maincat_no=1&prod_no=585

Nejake tipy, rady, hocico? :loony:


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Nefunguje zvuk ani po instalacii driverov :(

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3115
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky

k tym reprakom si nemala cd ?


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Nefunguje zvuk ani po instalacii driverov :(

Registrovaný: 25.03.08
Prihlásený: 18.06.09
Príspevky: 49
Témy: 3 | 3
Bydlisko: Blava - 5ržka
Napísal autor témyOffline : 25.03.2008 14:03 | Nefunguje zvuk ani po instalacii driverov :(

nie, nebolo k nim nic :(
su to taketo: http://www.genius-europe.com/en/produktdetail.php?ID2=49&ID=29&ID3=248


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Nefunguje zvuk ani po instalacii driverov :(

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3115
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky

zaujimave.. ako sa pripajaju ?? jednym konektorom do NB a na nom je nejaky sub woofer a tam idu zvysne repraky ?


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Nefunguje zvuk ani po instalacii driverov :(

Registrovaný: 25.03.08
Prihlásený: 18.06.09
Príspevky: 49
Témy: 3 | 3
Bydlisko: Blava - 5ržka
Napísal autor témyOffline : 25.03.2008 14:19 | Nefunguje zvuk ani po instalacii driverov :(

ma 3 jacky, jeden na sub/center, jeden na front L/R a jeden na satelity zadne L/R (farby zlty, cierny, cerveny), vsetko ide do compiku


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Nefunguje zvuk ani po instalacii driverov :(

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3115
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky

to mas kolko jackovi v pc ??
mas nejaku zvukovu kartu v pc ?


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Nefunguje zvuk ani po instalacii driverov :(

Registrovaný: 25.03.08
Prihlásený: 18.06.09
Príspevky: 49
Témy: 3 | 3
Bydlisko: Blava - 5ržka
Napísal autor témyOffline : 25.03.2008 15:06 | Nefunguje zvuk ani po instalacii driverov :(

zvukovka je integrovana na MB ;)

Integrovaná zvuková karta: AC´97, 7.1-ch, Realtek ALC861, S/PDIF-out
Konektory: 4x USB 2.0, 2x PS/2, 1x sériový, 1x paralelní, RJ45, 5x audio, S/PDIF-out


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Nefunguje zvuk ani po instalacii driverov :(

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3115
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky

no nevem... a original drivery pre tu MB mas?


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Nefunguje zvuk ani po instalacii driverov :(

Registrovaný: 25.03.08
Prihlásený: 18.06.09
Príspevky: 49
Témy: 3 | 3
Bydlisko: Blava - 5ržka
Napísal autor témyOffline : 25.03.2008 15:15 | Nefunguje zvuk ani po instalacii driverov :(

nemam, compik bol skladacka a tipek mi k tomu nedal vsetko... mam sice nejake CD s drivermi, no ani to nepomohlo :cry:


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Nefunguje zvuk ani po instalacii driverov :(

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3115
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky

tak na nete najst nejake originalne drivery... inac nevme co by mohlo byt


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Offline

Čestný člen
Čestný člen
Nefunguje zvuk ani po instalacii driverov :(

Registrovaný: 08.11.06
Prihlásený: 06.12.10
Príspevky: 15721
Témy: 7 | 7
Bydlisko: Bratislava

odinstalovat a znovu nainstalôovat zvukovku

zapojene boli do spravnych vystupov na zvukovke tie repraky?

ktory z nich hral?


_________________
CPU Core i5 2400 cooler: CM Hyper 212+ | MB GB PH67-UD3-B3 | RAM 4GB DDR3 1600 | VGA Gainward 9600GT 512MB | monitor Samsung LE37A559 | HDD HITACHI 250GB + WD 640GB | PSU Fortron FSP400-60GLN | Case TT Soprano VB1000 BWS black | Mouse Razer DeathAdder
NB HP ProBook 6450b
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Nefunguje zvuk ani po instalacii driverov :(

Registrovaný: 25.03.08
Prihlásený: 18.06.09
Príspevky: 49
Témy: 3 | 3
Bydlisko: Blava - 5ržka
Napísal autor témyOffline : 25.03.2008 16:01 | Nefunguje zvuk ani po instalacii driverov :(

skusila som vsetky veci a driveri ku zvuku odinstalovat a teraz mi uz nejde nic ani nahodit, bo pise, ze ziadne zvukove zariadenie neexistuje, zmizol aj ten mali repracik co je vedla hodiniek na ovladacom panely :loony:

repro su zapojene spravne, k tomu bol navod...

a hral len pravy predny...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Nefunguje zvuk ani po instalacii driverov :(

Registrovaný: 05.04.06
Prihlásený: 08.09.20
Príspevky: 3033
Témy: 280 | 280
Bydlisko: Petržalka

ktoré cd ti zostalo k doske?


_________________
MB:ASRock Z97 Extreme4/3.1. CPU:Intel i7 4790S, cooled by: Scythe Ninja 3 RAM:Crucial Tactical, 32GB. VGA:Intel 4600. HDD: Samsung EVO 950 PRO 250GB M.2, Burst 960, Burst 240, 2x WD 6TB, Seagate 8TB Monitor: SAMSUNG S34E790C PSU: Enermax Platimax 600W. Audio: Creative P380 (2,1), Book: Lenovo E440, HP ProBook 650 Phone: Redmi 9 PRO
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Nefunguje zvuk ani po instalacii driverov :(

Registrovaný: 25.03.08
Prihlásený: 18.06.09
Príspevky: 49
Témy: 3 | 3
Bydlisko: Blava - 5ržka
Napísal autor témyOffline : 25.03.2008 16:47 | Nefunguje zvuk ani po instalacii driverov :(

fuha, ja ani neviem... su tam nejake drivery, zevraj aj sound driver, no nefici to :(

berme to tak, ze by som ziadne nemala.... co mi zostava? :lammer:


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Nefunguje zvuk ani po instalacii driverov :(

Registrovaný: 05.04.06
Prihlásený: 08.09.20
Príspevky: 3033
Témy: 280 | 280
Bydlisko: Petržalka

ja ti možem posunúť dáke cd...

mám:
drivers and utilities
msi multimedia beyond 3d

(ja používam len to prvé)


_________________
MB:ASRock Z97 Extreme4/3.1. CPU:Intel i7 4790S, cooled by: Scythe Ninja 3 RAM:Crucial Tactical, 32GB. VGA:Intel 4600. HDD: Samsung EVO 950 PRO 250GB M.2, Burst 960, Burst 240, 2x WD 6TB, Seagate 8TB Monitor: SAMSUNG S34E790C PSU: Enermax Platimax 600W. Audio: Creative P380 (2,1), Book: Lenovo E440, HP ProBook 650 Phone: Redmi 9 PRO
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Nefunguje zvuk ani po instalacii driverov :(

Registrovaný: 25.03.08
Prihlásený: 18.06.09
Príspevky: 49
Témy: 3 | 3
Bydlisko: Blava - 5ržka
Napísal autor témyOffline : 25.03.2008 16:57 | Nefunguje zvuk ani po instalacii driverov :(

ertin píše:
ja ti možem posunúť dáke cd...

mám:
drivers and utilities
msi multimedia beyond 3d

(ja používam len to prvé)


dikes, mile od teba :slaver:
skusim dnes este nieco poriesit, mozno tu kraksnu formatnem a nahodim vsetko nanovo... a uvidime, co na to povie :showy:


Online

Užívateľ
Užívateľ
Nefunguje zvuk ani po instalacii driverov :(

Registrovaný: 12.10.06
Prihlásený: 25.02.21
Príspevky: 19157
Témy: 75 | 75
Bydlisko: Banska Byst...

ertin píše:
ja ti možem posunúť dáke cd...

mám:
drivers and utilities
msi multimedia beyond 3d

(ja používam len to prvé)


sorry ale blbost na n-tu... poinstaluje tam kadeco, a nekoniec skonci z rozdrbanym systemom od neviemkolkych ovladacov.

Skratka - bez typu MB sa nepohneme. Bud ho nejak zisti, alebo chod ten PC omlatit typkovi o hlavu, ked je tak mudry ze ti ani ovladace nedal...to je jak kupit auto bez sady naradia :roll:


_________________
CPU: Ryzen 7 3700X, CPU fan: SilentiumPC Fera 3, MB: Asrock X570M Pro4, RAM: Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17, SSD OS: Samsung 970evo plus 250GB NVMe, SSD Data + zalohy: 2x Corsair MP510 1TB NVMe, SSD Games: Crucial MX300 525GB SATA, GPU: Gainward GTX1060 6GB, PSU: Corsair RM550x, Monitor: 24" BenQ GW2470H, Case fans: 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
iPad Air 16GB, Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Nefunguje zvuk ani po instalacii driverov :(

Registrovaný: 25.03.08
Prihlásený: 18.06.09
Príspevky: 49
Témy: 3 | 3
Bydlisko: Blava - 5ržka
Napísal autor témyOffline : 25.03.2008 17:01 | Nefunguje zvuk ani po instalacii driverov :(

shiro - uz som pisala hned na zaciatku: MB MSI 915P Neo2 Platinum (MS-7028)
a nechcem tam instalovat kadeco, z netu som si stiahla oficialny driver MSI a ani to nepomohlo :(


_________________
... may the Force be with you ...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Nefunguje zvuk ani po instalacii driverov :(

Registrovaný: 05.04.06
Prihlásený: 08.09.20
Príspevky: 3033
Témy: 280 | 280
Bydlisko: Petržalka

shiro: má takú istú dosku ako ja...


_________________
MB:ASRock Z97 Extreme4/3.1. CPU:Intel i7 4790S, cooled by: Scythe Ninja 3 RAM:Crucial Tactical, 32GB. VGA:Intel 4600. HDD: Samsung EVO 950 PRO 250GB M.2, Burst 960, Burst 240, 2x WD 6TB, Seagate 8TB Monitor: SAMSUNG S34E790C PSU: Enermax Platimax 600W. Audio: Creative P380 (2,1), Book: Lenovo E440, HP ProBook 650 Phone: Redmi 9 PRO
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Nefunguje zvuk ani po instalacii driverov :(

Registrovaný: 25.03.08
Prihlásený: 18.06.09
Príspevky: 49
Témy: 3 | 3
Bydlisko: Blava - 5ržka
Napísal autor témyOffline : 31.03.2008 10:15 | Nefunguje zvuk ani po instalacii driverov :(

compik formatnuty, win preinstalovany, drivers tiez...

vysledok = zvuk ide, no z 5+1 hra LEN PRAVY PREDNY REPRO

v com je chyba? :lammer:
pls help!!! :jump: :slam:


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Nefunguje zvuk ani po instalacii driverov :(

Registrovaný: 02.03.08
Prihlásený: 11.12.08
Príspevky: 238
Témy: 1 | 1

mas nastavene zvuk a zvukove zariadenia-nastavenie reproduktora-reproduktory pre priestorovy zvuk v rezime 5.1?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Nefunguje zvuk ani po instalacii driverov :(

Registrovaný: 25.03.08
Prihlásený: 18.06.09
Príspevky: 49
Témy: 3 | 3
Bydlisko: Blava - 5ržka
Napísal autor témyOffline : 31.03.2008 13:50 | Nefunguje zvuk ani po instalacii driverov :(

murded píše:
mas v nastavene zvuk a zvukove zariadenia-nastavenie reproduktora-reproduktory pre priestorovy zvuk v rezime 5.1?


mam to nastavene vsade kde sa to da a napriek tomu to nejde :(


Offline

Čestný člen
Čestný člen
Nefunguje zvuk ani po instalacii driverov :(

Registrovaný: 21.12.06
Prihlásený: 31.12.19
Príspevky: 9438
Témy: 95 | 95

ja musim este v driveri zapnut vo: Vyber konfiguracie kanalu 6CH reproduktor inaksie mi ide iba center a predny lavy a pravy ;)


_________________
NB: ACER Aspire TimeLineX 3820TG: i5-460M; ATI HD5650; 4GB DDR3; HDD 640GB; OS: Win7 64bit + Taška: Zeroshock 3; USB Hub: aktiv Belkin 4port - USB2
Myš: MS laser mouse 6000; Headset: Logitech Digital Precision PC Gaming; Klávesnica: Logitech 200; USB key: Patriot SUPERSONIC USB3 - 32GB ; Mobil: SE Xperia Neo V
Repro:Bach 2.0; Tlač:HP 1410, 1315, 3330-kopírka
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Nefunguje zvuk ani po instalacii driverov :(

Registrovaný: 25.03.08
Prihlásený: 18.06.09
Príspevky: 49
Témy: 3 | 3
Bydlisko: Blava - 5ržka
Napísal autor témyOffline : 31.03.2008 14:05 | Nefunguje zvuk ani po instalacii driverov :(

mimkork píše:
ja musim este v driveri zapnut vo: Vyber konfiguracie kanalu 6CH reproduktor inaksie mi ide iba center a predny lavy a pravy ;)


kadial presne sa k tomu nastaveniu prosim dostanem? :shock:


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Nefunguje zvuk ani po instalacii driverov :(

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 25.01.21
Príspevky: 4113
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA

ake su to repro a aky mas win?


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Nefunguje zvuk ani po instalacii driverov :(

Registrovaný: 25.03.08
Prihlásený: 18.06.09
Príspevky: 49
Témy: 3 | 3
Bydlisko: Blava - 5ržka
Napísal autor témyOffline : 31.03.2008 14:08 | Nefunguje zvuk ani po instalacii driverov :(

Drako píše:
ake su to repro a aky mas win?


repro: http://www.genius-europe.com/en/produkt ... 29&ID3=248
win XP pro


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Nefunguje zvuk ani po instalacii driverov :(

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 25.01.21
Príspevky: 4113
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA

hehe tie iste mam aj ja :D a zatial ziadne poroblemy ani na xp tak nechapem, a skusala si do nich pustit nieco ine ako PC?


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Nefunguje zvuk ani po instalacii driverov :(

Registrovaný: 25.03.08
Prihlásený: 18.06.09
Príspevky: 49
Témy: 3 | 3
Bydlisko: Blava - 5ržka
Napísal autor témyOffline : 31.03.2008 14:24 | Nefunguje zvuk ani po instalacii driverov :(

Drako píše:
hehe tie iste mam aj ja :D a zatial ziadne poroblemy ani na xp tak nechapem, a skusala si do nich pustit nieco ine ako PC?


zatial neskusala, no myslim, ze problem neni v repro ani vo win, ale v drivery :cry:


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Nefunguje zvuk ani po instalacii driverov :(

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 25.01.21
Príspevky: 4113
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA

no len skus ;)


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Nefunguje zvuk ani po instalacii driverov :(

Registrovaný: 25.03.08
Prihlásený: 18.06.09
Príspevky: 49
Témy: 3 | 3
Bydlisko: Blava - 5ržka
Napísal autor témyOffline : 31.03.2008 15:07 | Nefunguje zvuk ani po instalacii driverov :(

Drako píše:
no len skus ;)


jejda, teraz mi napadlo, ze "Jezisko" co mi ich priniesol na Vianocky, ich predtym skusal zapojit do TV a slapali pekne vsetky :D


 [ Príspevkov: 45 ] 1, 2


Nefunguje zvuk ani po instalacii driverov :(



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Po reinštalácii AMD Driverov nefunguje myš

v Externé zariadenia

0

284

24.03.2012 18:46

kacenak

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Windows 8, nefunguje ani repair mode, ani safe mode

v Operačné systémy Microsoft

5

433

26.10.2013 20:58

focko

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Obraz sa nezmenil ani po inštalácii ovládačov

v Ovládače

10

246

22.08.2013 19:58

brmbo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nejde klávesnica ani myš pri inštalácii WN7

v Operačné systémy Microsoft

4

260

25.08.2018 18:18

zohanis

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

HP Photosmart C4272 netlaci ani po instalacii driveru z CD

v Externé zariadenia

2

448

16.01.2010 12:58

Jardo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nefunguje LAN ani WIFI

v Notebooky a netbooky

11

366

06.11.2016 19:47

max922

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nefunguje WinXP ani bootovanie

v Operačné systémy Microsoft

2

306

14.01.2011 17:32

Taybor

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nejde zvuk ani mikrofon.

v Ovládače

3

466

19.08.2010 8:04

Filoo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nejde zvuk ani drivere

v Zvuk

9

387

06.05.2010 11:35

KocuR

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nefunguje DVD-ROM ani Virtual CD

v Ovládače

15

5385

06.12.2011 22:30

prandof

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nefunguje web kamera ani windows media payer

v Operačné systémy Microsoft

3

182

07.09.2016 23:13

rey_619

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nefunguje mi prehrávanie videí ani zvukových súborov :-(

v Video programy

6

295

19.07.2015 18:45

davider137

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

dokašlana integrovana graficka karta,nefunguje ani externa

v Ostatné grafické karty

6

847

11.12.2010 17:32

Millfox

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

bios nenajde HDD a nefunguje ani CD-ROM

v AMD čipové sady

7

1685

26.10.2010 23:26

Dufi36

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

8.1 Po nabootovani zamrzne - Nefunguje touchpad ani klavesnica

v Operačné systémy Microsoft

0

420

09.10.2014 13:08

Googler1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ATI catalyst ani ovladac nefunguje na Mobility HD 3450

v ATI/AMD grafické karty

6

649

29.06.2010 14:27

3michal



© 2005 - 2021 PCforum, edited by JanoF