Na mojom tablete Samsung Galaxy Tab 10.1 po aktualizácii nefunguje YouTube. Najskôr mi písalo, že mám nainštalovať služby Google Play. Po nainštalovaní som otvoril YT, začalo načítavať a hneď sa to vyplo. Potom mi ukazovalo, že Google Play a YouTube sa reštartujú (asi každých 5 sekúnd). Čo by som mohol spraviť aby to fungovalo?
no, po factory resete by to malo zase fungovat, ak si jediny s tym problemom. Ostatne veci ti instalovat idu? Ako je mozne ze si nemal google play services, v prvom rade?
Práve že mi to spravilo po factory resete... Tablet je už starší, preto mi tam nainštalovalo staršiu verziu YT a potom to aktualizovalo. Služby Google Play sa sami nenainštalovali. Tak som dal zatiaľ odinštalovať aktualizácie z YT a teraz používam staršiu verziu, aspoň pokiaľ sa mi to nepodarí spojazdniť.
Automatické aktualizácie som už mal zakázané a ako som písal, používam staršiu verziu, ktorá mi zatiaľ vyhovuje. Iba som chcel vedieť, či by sa nejako nedala spojazdniť tá najnovšia verzia, ale tak táto je postačujúca. Ďakujem za ochotu