[ Príspevkov: 11 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 15.05.14
Prihlásený: 16.05.14
Príspevky: 5
Témy: 1 | 1
NapísalOffline : 15.05.2014 18:07 | nefunguje f5

ahojte,
mam problem. moj notebook lenovo ideapad s12 (asi nvidia?) nejde zapnut wifi, teda neda sa napojit na wireless internet. internet vsak ide, mam aj druhy notebook, tak viem. skusala som zapinat, stlacat tlacitko f5, ale nic, nijak nereaguje. bezdrotove pripojeni k siti nepripojene, to mi pise. skusala som viacere rady, co som nasla, na nete, aj preinstalovat ovladac na wifi. ale neuspesne. mozno vsak neviem preinstalovat, respektive nie spravny driver mam, pouzila som tieto http://support.lenovo.com/en_US/downloa ... D=DS011282 a tento http://support.lenovo.com/en_US/downloa ... D=DS011291 lebo neviem ktory je spravny, tak som dala obe. inak nic take som s tym notebookom nerobila, aj som skusila obnovu systemu, ale nepomohlo. netusim vobec, co to je. vdaka za pripadne rady.


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 03.01.09
Príspevky: 9431
Témy: 8 | 8
Bydlisko: KE
NapísalOffline : 15.05.2014 18:20 | nefunguje f5

Ovládač si nainštaluj podľa OS,ktorý je ...?Pozri do správcu zariadení, ako je tam wifi karta zobrazená. S chybou alebo bez.


_________________
PC MB:ASUS Sabertooth P67 CPU:i5-3570S+cooler GEMIN II SF524 RAM:Kingston HyperX BEAST XMP 4x4GB 1866MHz GPU:MSI N750Ti-2GD5/OC
SSD1:
Samsung 850Pro 256GB SSD2:Samsung 850 2TB SSD3: Samsung 860 QVO 2TB SSD4:WD Blue 1TB SSD5:Samsung 970 EVO PLUS 2TB HDD1:Seagate IronWolf 3TB HDD2:WD Red 3TB
PSU:
Be quiet! Straight Power 11 650WCASE:CoolerMaster CMForce 500 LCD:Dell S2721DGF
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 15.05.14
Prihlásený: 16.05.14
Príspevky: 5
Témy: 1 | 1
Napísal autor témyOffline : 15.05.2014 18:37 | nefunguje f5

os je windows xp. sietove adaptery su broadcom 802.11g, broadcom netlink(tm) fast ethernet, vsetko je zelena ikonka, neukazuje ziadnu chybu...


Offline

Čestný člen
Čestný člen
nefunguje f5

Registrovaný: 08.01.09
Príspevky: 27825
Témy: 149 | 149
Bydlisko: Sládkovičovo
NapísalOffline : 15.05.2014 18:39 | nefunguje f5

alebo pouzi driver genius
http://www.driver-soft.com/
ten ti ukaze presne aky ovladac mas na wifi pouzit, samozrejme nezabudni na vyber operacneho systemu


_________________
book: HP Probook 470 G0, cpu: i5-3230M, gpu: intel HD 4000 + amd HD 8750m, ram: 8GB ddr3, ssd samsung 850 evo 250GB + ssd crucial m4 128GB, os: Win 10 Pro 64bit
Fén: Samsung Galaxy S8 black 64GB
Car: Ford S-Max 1.8 TDCi @ 160 PS
poradenstvo cez SS neposkytujem, lebo uz ma ubijate s tolkymi SS, nechajte to na forum, dakujem za pochopenie
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 15.05.14
Prihlásený: 16.05.14
Príspevky: 5
Témy: 1 | 1
Napísal autor témyOffline : 15.05.2014 18:42 | nefunguje f5

ten je spoplatneny,nie?


Offline

Čestný člen
Čestný člen
nefunguje f5

Registrovaný: 08.01.09
Príspevky: 27825
Témy: 149 | 149
Bydlisko: Sládkovičovo
NapísalOffline : 15.05.2014 18:43 | nefunguje f5

je ale najde ti aspon zariadenia a funguje ako trial
ale mal by to byt tento
http://support.lenovo.com/en_US/downloa ... D=DS011282
teda jediny mozny na wifi, posledne vydanie pre tento book na XP


_________________
book: HP Probook 470 G0, cpu: i5-3230M, gpu: intel HD 4000 + amd HD 8750m, ram: 8GB ddr3, ssd samsung 850 evo 250GB + ssd crucial m4 128GB, os: Win 10 Pro 64bit
Fén: Samsung Galaxy S8 black 64GB
Car: Ford S-Max 1.8 TDCi @ 160 PS
poradenstvo cez SS neposkytujem, lebo uz ma ubijate s tolkymi SS, nechajte to na forum, dakujem za pochopenie
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 03.01.09
Príspevky: 9431
Témy: 8 | 8
Bydlisko: KE
NapísalOffline : 15.05.2014 18:54 | nefunguje f5

NTB má zrejme viacej typov wifi kariet ,tak skús iný ovládač:
http://support.lenovo.com/en_US/research/hints-or-tips/detail.page?&DocID=HT073052
Vyber si v category : Wireless LAN
OS XP.


_________________
PC MB:ASUS Sabertooth P67 CPU:i5-3570S+cooler GEMIN II SF524 RAM:Kingston HyperX BEAST XMP 4x4GB 1866MHz GPU:MSI N750Ti-2GD5/OC
SSD1:
Samsung 850Pro 256GB SSD2:Samsung 850 2TB SSD3: Samsung 860 QVO 2TB SSD4:WD Blue 1TB SSD5:Samsung 970 EVO PLUS 2TB HDD1:Seagate IronWolf 3TB HDD2:WD Red 3TB
PSU:
Be quiet! Straight Power 11 650WCASE:CoolerMaster CMForce 500 LCD:Dell S2721DGF
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 15.05.14
Prihlásený: 16.05.14
Príspevky: 5
Témy: 1 | 1
Napísal autor témyOffline : 15.05.2014 19:07 | nefunguje f5

mozem si nainstalovat a vyskusat viacere? nebude to potom robit sarapatu?


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 03.01.09
Príspevky: 9431
Témy: 8 | 8
Bydlisko: KE
NapísalOffline : 15.05.2014 19:12 | nefunguje f5

Ten čo máš odinštaluj a skús druhý ... kým to nenabehne a tú správnu inštalačku s ovládačom si niekde ulož.


_________________
PC MB:ASUS Sabertooth P67 CPU:i5-3570S+cooler GEMIN II SF524 RAM:Kingston HyperX BEAST XMP 4x4GB 1866MHz GPU:MSI N750Ti-2GD5/OC
SSD1:
Samsung 850Pro 256GB SSD2:Samsung 850 2TB SSD3: Samsung 860 QVO 2TB SSD4:WD Blue 1TB SSD5:Samsung 970 EVO PLUS 2TB HDD1:Seagate IronWolf 3TB HDD2:WD Red 3TB
PSU:
Be quiet! Straight Power 11 650WCASE:CoolerMaster CMForce 500 LCD:Dell S2721DGF
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 15.05.14
Prihlásený: 16.05.14
Príspevky: 5
Témy: 1 | 1
Napísal autor témyOffline : 15.05.2014 19:47 | nefunguje f5

IDE!!! DAKUJEM VAM!!!!


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 03.01.09
Príspevky: 9431
Témy: 8 | 8
Bydlisko: KE
NapísalOffline : 15.05.2014 19:50 | nefunguje f5

Si šikovná.


_________________
PC MB:ASUS Sabertooth P67 CPU:i5-3570S+cooler GEMIN II SF524 RAM:Kingston HyperX BEAST XMP 4x4GB 1866MHz GPU:MSI N750Ti-2GD5/OC
SSD1:
Samsung 850Pro 256GB SSD2:Samsung 850 2TB SSD3: Samsung 860 QVO 2TB SSD4:WD Blue 1TB SSD5:Samsung 970 EVO PLUS 2TB HDD1:Seagate IronWolf 3TB HDD2:WD Red 3TB
PSU:
Be quiet! Straight Power 11 650WCASE:CoolerMaster CMForce 500 LCD:Dell S2721DGF
 [ Príspevkov: 11 ] 


nefunguje f5



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nefunguje

v PHP, ASP

4

613

08.05.2009 12:24

beginner

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nefunguje?

v AMD čipové sady

9

1371

02.07.2019 17:38

Qeebo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nefunguje

v Monitory, televízory a projektory

13

725

06.12.2009 10:22

KocuR

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nefunguje zdielanie

v Siete

2

385

05.10.2008 13:07

Hatamrc

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nefunguje touchpad

v Notebooky a netbooky

3

994

19.04.2008 11:08

martina833

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nefunguje pripojenie

v Sieťové a internetové programy

1

414

26.06.2009 18:01

Jaro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

RAM nefunguje

v Pamäte

13

563

04.02.2014 0:16

MySh0

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nefunguje slot

v Pamäte

3

237

19.08.2020 14:21

kAli0

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

počitač nefunguje

v Ostatné

2

434

31.01.2009 13:26

F!LL

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nefunguje zvuk

v Zvuk

9

634

28.09.2008 7:25

Hasanik12

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nefunguje IDE

v nVidia čipové sady

2

604

24.11.2007 16:31

KocuR

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nefunguje pretaktovanie

v Biosy a ladenie výkonu

2

364

31.07.2012 20:34

renderman

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

NEFUNGUJE MENU

v Kôš

5

67

02.06.2018 19:52

michalesku

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nefunguje napalovanie

v Notebooky a netbooky

1

408

24.03.2010 17:19

prandof

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nefunguje USB

v Ostatné zariadenia

9

424

04.01.2013 16:58

Hacman

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nefunguje Mikrofon

v Zvuk

4

702

31.12.2009 15:12

dano09081



© 2005 - 2022 PCforum, edited by JanoF