Ahojte.
Včera mi došiel úplne nový televízor LG 32LH530V z alzy.
https://www.alza.sk/32-lg-32lh530v-d4369627.htmVyskúšal som ho zapojiť všetko fungovalo. Neskoršie sme ho pripevnili na stenu. Mal som ho zapnutý až do neskorého večera(hral som fifu 17 cez xbox one S). Ako poslednú vec som na ňom spravil, že som si nastavil časovač na 1 hodinu aby sa mi potom vypol. Po 15-20 minútach som ho sám vypol(taktiež aj xbox). Po asi 5 minútach sa mi televízor z ničoho nič sám zapol a ostal mi na bootovacej obrazovke tj. vidím len logo LG a nikde sa odtial nepohne). Skúšal som ho vypnúť ovládačom aj tlačítkom na televízore ale bez úspechu. Na nič nereaguje. Tak som ho vytiahol zo zásuvky a nechal tak. Dnes ráno som ho znovu skúsil zapnúť a to isté. Logo LG a na nič nereaguje, neviem ho ani vypnúť.Možno tak po 5 minútach raz preblikne obraz. Teraz beží už vyše 1 hodinu. Mám k televízoru pripojené len Xbox one S nič iné. Aj keď včera večer som tam mal zapichnuté aj USB klúč s filmami.
Poprosím o radu čo s tým ďalej? Dá sa s tým niečo spraviť alebo to hneď reklamovať?
Ďakujem za každú radu.