[ Príspevkov: 45 ] 1, 2
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.11.07
Prihlásený: 18.01.09
Príspevky: 2934
Témy: 116 | 116
NapísalOffline : 26.04.2008 21:49 | nechapem uvodzovkam

mno takze toto je velice zlahceny script ako bol povodne
Kód:
<?php
if($_POST["poslano"]==1):
if($_POST["jmeno"]!=""):
echo "Vase zadane jmeno je ".$_POST["jmeno"]."";// !!!!!!!!A toto je moja  otazka preco tam musia byt nakonci pred; tie dve uvodzovky bo ked ich tam nedam hodi mi to chybu
else:
echo "Nevyplnil jste jmeno!!!";
endif;
endif;
echo "Vitejte!"
        ."<form action=\"index.php\" method=\"post\">"
        ."Zadejte vase jmeno<input type=\"text\" size=\"15\" name=\"jmeno\"/>"
        ."<input type=\"hidden\" name=\"poslano\" value=\"1\" /><input type=\"submit\" value=\" odeslat \"/></form>";
?>

otazka ze naapísana v skripte Dík za rady


Offline

Správca fóra
Správca fóra
nechapem uvodzovkam

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 26.04.2008 22:06 | nechapem uvodzovkam

nemusia tam byt, ked tam nedas ani tu bodku


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.11.07
Prihlásený: 18.01.09
Príspevky: 2934
Témy: 116 | 116
Napísal autor témyOffline : 26.04.2008 22:12 | nechapem uvodzovkam

a ta bodka tam nemusi byt a potom na co tam je?


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
nechapem uvodzovkam

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 13.09.17
Príspevky: 14691
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Žilina
Vek: 30
NapísalOffline : 26.04.2008 22:20 | nechapem uvodzovkam

bodka znamena v php napriklad pripojenie premennej do vypisu, cize napriklad:
Kód:
echo "Dnes je velmi pekne a datum je:".$datum;

alebo ked mame premennu v strede nejakej vety, tak:
Kód:
echo "Dnes je".$den." a mame ine pocasie!";

;)
nemozes napisat echo "Dnes je $den a mame ine pocasie"; , lebo to by bola chyba a "akosi" by to nefungovalo spravne :)


_________________
C#, PHP, ...
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
nechapem uvodzovkam

Registrovaný: 07.03.06
Prihlásený: 23.01.11
Príspevky: 408
Témy: 2 | 2
Bydlisko: Prešov / Pr...
NapísalOffline : 26.04.2008 22:24 | nechapem uvodzovkam

el mariachi píše:
nemozes napisat echo "Dnes je $den a mame ine pocasie"; , lebo to by bola chyba a "akosi" by to nefungovalo spravne :)
A môžem a môžem a môžem! Chyba to nebude a nebude a nebude! A fungovať to bude a bude a bude! :P


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
nechapem uvodzovkam

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 13.09.17
Príspevky: 14691
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Žilina
Vek: 30
NapísalOffline : 26.04.2008 22:26 | nechapem uvodzovkam

mylan píše:
A môžem a môžem a môžem! Chyba to nebude a nebude a nebude! A fungovať to bude a bude a bude! :P

vela liehu ? :)


_________________
C#, PHP, ...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
nechapem uvodzovkam

Registrovaný: 06.03.08
Prihlásený: 01.10.12
Príspevky: 1735
Témy: 15 | 15
Bydlisko: triminka@sp...
NapísalOffline : 26.04.2008 22:27 | nechapem uvodzovkam

V tom druhom (treťom) by som si tak istý nebol :). Ak je atribút príkazu echo uzavretý v normálnych, "", úvodzovkách tak potom je interpretovaný ako viac reťazcov čiže to nevyprodukuje žiadnu chybu a bude to fungovať správne :)


_________________
Redeem the game of law! Despair the Billy, here are the morals! Come, relentless eraser rain, relentless eraser rain...
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
nechapem uvodzovkam

Registrovaný: 07.03.06
Prihlásený: 23.01.11
Príspevky: 408
Témy: 2 | 2
Bydlisko: Prešov / Pr...
NapísalOffline : 26.04.2008 22:27 | nechapem uvodzovkam

el mariachi: Nie, opravujem blbosť, ktorú si napísal ;)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
nechapem uvodzovkam

Registrovaný: 06.03.08
Prihlásený: 01.10.12
Príspevky: 1735
Témy: 15 | 15
Bydlisko: triminka@sp...
NapísalOffline : 26.04.2008 22:29 | nechapem uvodzovkam

No... Mylan bol si evidentne rýchlejší :)


_________________
Redeem the game of law! Despair the Billy, here are the morals! Come, relentless eraser rain, relentless eraser rain...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.11.07
Prihlásený: 18.01.09
Príspevky: 2934
Témy: 116 | 116
Napísal autor témyOffline : 26.04.2008 22:36 | nechapem uvodzovkam

ty voe z vašich odborných postov som trocha mimo ale ak som dobre pochopil pred $nieco sa musi dat bodka ze ale za sa uz bodka dat nemusí že?


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
nechapem uvodzovkam

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 13.09.17
Príspevky: 14691
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Žilina
Vek: 30
NapísalOffline : 26.04.2008 22:37 | nechapem uvodzovkam

hmm, nerozumiem preco som si to takto drbnuto zamemoroval, sry.. nicmenej ostava pravdou, ze bodka sa pouziva ako operator zretazenia prave aj v takychto situaciach a vsetky mnou napisane pripady fungovat teda ale budu...

a nie dadmtb, ocividne si nepochopil NIC
ked ty tam mas to $_POST['nieco'], tak to musis pouzit bodku pred touto premennou.. keby si mal len $premenna, tak netreba... keby si za $_POST[''] este dalsie veci co chces k tomu pripojit, potom treba bodku aj ZA

p.s. a uz viem preco som si to tak zapamatal.. akosi pri premennych typu $_POST atd to bez bodky nejde ;)


_________________
C#, PHP, ...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
nechapem uvodzovkam

Registrovaný: 16.05.07
Prihlásený: 01.08.17
Príspevky: 837
Témy: 6 | 6
NapísalOffline : 26.04.2008 22:43 | nechapem uvodzovkam

Kód:
echo<<<eof
Vase zadane jmeno je $_POST[jmeno]
eof;
a dalsi prakticky sposob by bol


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
nechapem uvodzovkam

Registrovaný: 07.03.06
Prihlásený: 23.01.11
Príspevky: 408
Témy: 2 | 2
Bydlisko: Prešov / Pr...
NapísalOffline : 26.04.2008 22:54 | nechapem uvodzovkam

Nechcem viac zamotávať hlavu dadmtb, preto nech tento príspevok dadmtb nečíta! :D

el mariachi píše:
p.s. a uz viem preco som si to tak zapamatal.. akosi pri premennych typu $_POST atd to bez bodky nejde ;)
Ale ide!
Kód:
<?php
  echo "Hodnota poslanej premennej nieco je: $_POST[nieco]";
?>
:)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
nechapem uvodzovkam

Registrovaný: 06.03.08
Prihlásený: 01.10.12
Príspevky: 1735
Témy: 15 | 15
Bydlisko: triminka@sp...
NapísalOffline : 26.04.2008 22:57 | nechapem uvodzovkam

juho: heredocom ho ešte týrať nebudeme :D

el mariachi: ide to aj pri globálnych premenných :)

//mylan irituješ ma :) zase rýchlejší :D


_________________
Redeem the game of law! Despair the Billy, here are the morals! Come, relentless eraser rain, relentless eraser rain...
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
nechapem uvodzovkam

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 13.09.17
Príspevky: 14691
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Žilina
Vek: 30
NapísalOffline : 26.04.2008 23:03 | nechapem uvodzovkam

aaaano ?? sakra tak preco mi potom toto vypisuje chybu ?!
Kód:
<?php
   $_POST['premenna'] = "Echoman";
   echo "Dnes je pekny den $_POST['premenna'] haha";
 ?>


tuto :
Kód:
Parse error: syntax error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in ....

dokelu co som zas prehliadol ?! tento kod mi funguje jedine s operatorom priradenia..


_________________
C#, PHP, ...
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
nechapem uvodzovkam

Registrovaný: 07.03.06
Prihlásený: 23.01.11
Príspevky: 408
Témy: 2 | 2
Bydlisko: Prešov / Pr...
NapísalOffline : 26.04.2008 23:08 | nechapem uvodzovkam

Kód:
<?php
   $_POST['premenna'] = "Echoman";
   echo "Dnes je pekny den $_POST[premenna] haha";
 ?>

Prehliadol si, že sa v tej premennej nepíšu žiadne úvodzovky...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
nechapem uvodzovkam

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 26.04.2008 23:11 | nechapem uvodzovkam

preboha co ho motate chudaka??

takto to ide !!!! a takto to pouzivaj !!!

Kód:
echo "text text text $premenna text text text";


davaj to do uvodzoviek a mas to !! a ked mas cely text len premennu, tak sa uvodzovky nedavaju (ale mozu sa dat):

Kód:
echo $premenna;


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Offline

Užívateľ
Užívateľ
nechapem uvodzovkam

Registrovaný: 06.03.08
Prihlásený: 01.10.12
Príspevky: 1735
Témy: 15 | 15
Bydlisko: triminka@sp...
NapísalOffline : 26.04.2008 23:15 | nechapem uvodzovkam

2 el mariachi:
Kód:
echo '<form action="index666.php" method="post">
<table style="text-align: left;">
<tr><th>POST data: </th><td><input type="text" name="a" maxlength="10"></td></tr>
</table>
</form>';
echo "poslal si '$_POST[a]'";
:)


_________________
Redeem the game of law! Despair the Billy, here are the morals! Come, relentless eraser rain, relentless eraser rain...
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
nechapem uvodzovkam

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 13.09.17
Príspevky: 14691
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Žilina
Vek: 30
NapísalOffline : 26.04.2008 23:17 | nechapem uvodzovkam

Triminka píše:
2 el mariachi:
Kód:
echo '<form action="index666.php" method="post">
<table style="text-align: left;">
<tr><th>POST data: </th><td><input type="text" name="a" maxlength="10"></td></tr>
</table>
</form>';
echo "poslal si '$_POST[a]'";
:)

tak teraz si dadmtb-ho totalne uz dorazil :lol: :lol: :lol:


_________________
C#, PHP, ...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
nechapem uvodzovkam

Registrovaný: 06.03.08
Prihlásený: 01.10.12
Príspevky: 1735
Témy: 15 | 15
Bydlisko: triminka@sp...
NapísalOffline : 26.04.2008 23:23 | nechapem uvodzovkam

x) No snáď si všimne to 2 el mariachi: inak je s ním amen =D


_________________
Redeem the game of law! Despair the Billy, here are the morals! Come, relentless eraser rain, relentless eraser rain...
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
nechapem uvodzovkam

Registrovaný: 07.03.06
Prihlásený: 23.01.11
Príspevky: 408
Témy: 2 | 2
Bydlisko: Prešov / Pr...
NapísalOffline : 26.04.2008 23:25 | nechapem uvodzovkam

Blackshadow: nemotáme, on sa pýtal, el m. mu odpovedal, ja som mariachiho opravil... Pri ďalšom príspevku som už aj dopísal, aby dadmtb nevnímal, aby sa nedoplietol úplne :D Ale ok, zhrniem to tu pre neho nakoniec, snáď to pochopí. Takže pre dadmtb:



Na pochopenie spájania výrazov v php je potrebné začať asi študovať od začiatku. Bodka v php je operátor, ktorý ti 2 reťazce spojí dohromady, napríklad:
Kód:
<?php
  $i = "Dnes je pekne";
  $j = "Zajtra bude škaredo!";
  $k = $i.$j

  echo $k; //vypíše: Dnes je pekne.Zajtra bude škaredo!
  echo $i.$j; //vypíše: Dnes je pekne.Zajtra bude škaredo!
  echo $i . " - " . $j; //vypíše: Dnes je pekne. - Zajtra bude škaredo!
?>
Ako už bolo nazanačené v prípade jednoduchých premenných ich môžeš vypisovať rovno cez príklad echo v samotných úvodzovkách ", takto:
Kód:
<?php  echo "Slnko svieti, vonku je $teplota, zajtra bude tiež pekne"; ?>
.
Takto však nevypíšeš premennú, ktorá ma "v sebe" úvodzovky(resp vypíšeš, ale zapíšeš ju inak, to je o inom..). Preto musíš použiť znak na spájanie výrazov v php:
Kód:
<?php  echo "Slnko svieti, vonku je " . $_POST["teplota"] . ", zajtra bude tiež pekne"; ?>

V tvojom prvom príspevku na konci už úvodzovky ani bodka nemusia byť, pretože už nič nakoniec vety nepridávaš, už tam nič nechceš dodať. Ak tam však necháš tú bodku aj s tými úvodzovkami, nič sa nestane, pretože na koniec sa vloží to čo je v úvodzovkách = nič. To ako keby si na koniec pridal echo "";

Na ďalšie štúdium doporučujem http://www.linuxsoft.cz/article.php?id_article=177 a pokračovania toho seriálu...


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
nechapem uvodzovkam

Registrovaný: 30.05.06
Prihlásený: 08.10.14
Príspevky: 1772
Témy: 35 | 35
Bydlisko: BA - WESTSIDE
NapísalOffline : 27.04.2008 9:47 | nechapem uvodzovkam

No a nech je ešte trošku viac srandy, tak tu je príklad kedy to nefunguje:
Kód:
$foo = 'bar';
echo 'Simple stupid $foo';

A ešte jeden ultrašupadupa so superglobálnym (alebo akýmkoľvek iným poľom), ktorý funguje a navyše obsahuje apostrofy :argh: :
Kód:
$_POLE['a'] = 'aaa';
$_POLE['b'] = 'bbb';
echo "Topole topole topole, {$_POLE['a']} alergiu z vás mám! {$_POLE['a']}";


No a teraz sa poďme porozprávať o tom, ako a prečo to tak funguje, prečo tam tá úvodzovka na konci musela byť a čo na to všetko hovorí Jan Tleskač...

V prvom rade, reťazce zapísané v "úvodzovkách" interpretujú špeciálne znaky, taký $ dolár napríklad... Preto môžeme niektoré premenné zapísať priamo do toho echa. Iné premenné tam hociako zapísať nemôžeme, pretože ich zápis obsahuje 'apostrofy', alebo aj "úvodzovky". Preto ich buď treba vybrať z daného reťazca a zreťaziť pomocou .bodky., alebo z ich zápisu odstrániť "úvodzovky" a 'apostrofy' alebo ich zabaliť do {chlpatých zátvoriek}. Reťazce zapísané v 'apostrofoch' však špeciálne znaky neinterpretujú a preto echo '$hovado'; vypíše na obrazovku presne text $hovado a nie obsah premennej $hovado. Podobných znakov je viac (napr. spätné lomítko a tak).


_________________
A. S. Tanenbaum píše:
The terms LF, MF, and HF refer to low, medium, and high frequency, respectively. Clearly, when the names were assigned, nobody expected to go above 10 MHz, so the higher bands were later named the Very, Ultra, Super, Extremely, and Tremendously High Frequency bands. Beyond that there are no names, but Incredibly, Astonishingly, and Prodigiously high frequency (IHF, AHF, and PHF) would sound nice.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
nechapem uvodzovkam

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 27.04.2008 10:59 | nechapem uvodzovkam

jj, polia mozes pouzivat s uvodzovkami, ak to das do {} ... pouzivam to stale pri vypise riadkov z databazi..


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Offline

Správca fóra
Správca fóra
nechapem uvodzovkam

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 27.04.2008 16:28 | nechapem uvodzovkam

alebo este jeden sposob zapisu:
Kód:
echo 'Vase meno je ', $_POST['meno'], ' alebo ', $_POST['meno2'];


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.11.07
Prihlásený: 18.01.09
Príspevky: 2934
Témy: 116 | 116
Napísal autor témyOffline : 27.04.2008 18:07 | nechapem uvodzovkam

mylan píše:
Blackshadow: nemotáme, on sa pýtal, el m. mu odpovedal, ja som mariachiho opravil... Pri ďalšom príspevku som už aj dopísal, aby dadmtb nevnímal, aby sa nedoplietol úplne :D Ale ok, zhrniem to tu pre neho nakoniec, snáď to pochopí. Takže pre dadmtb:



Na pochopenie spájania výrazov v php je potrebné začať asi študovať od začiatku. Bodka v php je operátor, ktorý ti 2 reťazce spojí dohromady, napríklad:
Kód:
<?php
  $i = "Dnes je pekne";
  $j = "Zajtra bude škaredo!";
  $k = $i.$j

  echo $k; //vypíše: Dnes je pekne.Zajtra bude škaredo!
  echo $i.$j; //vypíše: Dnes je pekne.Zajtra bude škaredo!
  echo $i . " - " . $j; //vypíše: Dnes je pekne. - Zajtra bude škaredo!
?>
Ako už bolo nazanačené v prípade jednoduchých premenných ich môžeš vypisovať rovno cez príklad echo v samotných úvodzovkách ", takto:
Kód:
<?php  echo "Slnko svieti, vonku je $teplota, zajtra bude tiež pekne"; ?>
.
Takto však nevypíšeš premennú, ktorá ma "v sebe" úvodzovky(resp vypíšeš, ale zapíšeš ju inak, to je o inom..). Preto musíš použiť znak na spájanie výrazov v php:
Kód:
<?php  echo "Slnko svieti, vonku je " . $_POST["teplota"] . ", zajtra bude tiež pekne"; ?>

V tvojom prvom príspevku na konci už úvodzovky ani bodka nemusia byť, pretože už nič nakoniec vety nepridávaš, už tam nič nechceš dodať. Ak tam však necháš tú bodku aj s tými úvodzovkami, nič sa nestane, pretože na koniec sa vloží to čo je v úvodzovkách = nič. To ako keby si na koniec pridal echo "";

Na ďalšie štúdium doporučujem http://www.linuxsoft.cz/article.php?id_article=177 a pokračovania toho seriálu...

mno ja som sa začal učiť php z www.programujte.com tak neviem ze li mam tam pokracovat abo ist inde :(


Offline

Užívateľ
Užívateľ
nechapem uvodzovkam

Registrovaný: 22.11.07
Príspevky: 1368
Témy: 22 | 22
Bydlisko: PD
NapísalOffline : 27.04.2008 18:14 | nechapem uvodzovkam

dadmtb, este skus php.net ;)


_________________
Koreňom všetkého zla je nedostatok poznania.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.11.07
Prihlásený: 18.01.09
Príspevky: 2934
Témy: 116 | 116
Napísal autor témyOffline : 27.04.2008 19:06 | nechapem uvodzovkam

po anglicky neviem az tak dobre aby som sa mohol ucit z en stránok :(


Offline

Užívateľ
Užívateľ
nechapem uvodzovkam

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 27.04.2008 19:16 | nechapem uvodzovkam

tam sa da zapnut cestina :)


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.11.07
Prihlásený: 18.01.09
Príspevky: 2934
Témy: 116 | 116
Napísal autor témyOffline : 27.04.2008 19:23 | nechapem uvodzovkam

a kde sa tam da zapnut?????


Offline

Užívateľ
Užívateľ
nechapem uvodzovkam

Registrovaný: 01.10.06
Prihlásený: 27.09.15
Príspevky: 1979
Témy: 114 | 114
Bydlisko: your momma'...
NapísalOffline : 27.04.2008 19:24 | nechapem uvodzovkam

Nieje to prelozene kompletne, len ciastocne. Aj ked nikdy nebudes potrebovat vsetky php funkcie


_________________
duri je gej
 [ Príspevkov: 45 ] 1, 2


nechapem uvodzovkam



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nechapem ???

v AMD - Advanced Micro Devices

2

569

19.04.2008 12:44

Jaro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

icesword nechapem

v Antivíry a antispywary

0

560

12.01.2007 12:13

martingt89

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nechapem delenie

v ATI/AMD grafické karty

6

952

27.01.2010 3:28

foxXx

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ram- nechápem

v Pamäte

3

421

20.01.2009 13:19

Jaro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Q6600- nechapem??

v Intel - Integrated Electronics

2

459

16.09.2008 7:59

Georgio99

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nechapem syntax

v JavaScript, VBScript, Ajax

3

449

02.02.2008 12:46

Hoomerr

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nechapem týmto veciam

v Pamäte

20

735

02.01.2010 23:45

prandof

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nechapem co to je

v HTML, XHTML, XML, CSS

6

373

22.04.2009 21:11

dsljohn

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nechapem preco neni miesto

v Pevné disky a radiče

9

224

28.02.2010 21:55

Jaro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nechapem tomuto oznameniu (Notice:Undefined...)

v PHP, ASP

10

501

12.06.2009 20:39

mienkofax

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nechapem tomu, siete 2 pc

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v Siete

30

982

26.01.2008 15:32

R.I.P.

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Gzinflate, nechápem ćo to furt vypisuje...

v PHP, ASP

3

388

20.12.2009 9:49

d0.0b

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

windows 7, chyba ovladacov? fakt cudne, nechapem...

v Operačné systémy Microsoft

9

327

09.02.2010 16:06

Silly

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Java - vypísanie súčtu znakov (char) - vobec nechápem výsledok

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

5

177

18.08.2015 22:32

bebebrumik



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF