[ Príspevkov: 45 ] 1, 2
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.11.07
Prihlásený: 18.01.09
Príspevky: 2934
Témy: 116 | 116
Napísal autor témyOffline : 27.04.2008 19:27 | nechapem uvodzovkam

mno dobre ale ako sa dostanem na tu prelozenu verziu bo neako to neviem najsst


Offline

Užívateľ
Užívateľ
nechapem uvodzovkam

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 27.04.2008 19:29 | nechapem uvodzovkam

dadmtb píše:
a kde sa tam da zapnut?????

ked pozeras nejaku funkciu, mas tam:
view this page in
a na vyber mas jazyky


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Offline

Užívateľ
Užívateľ
nechapem uvodzovkam

Registrovaný: 06.03.08
Prihlásený: 01.10.12
Príspevky: 1735
Témy: 15 | 15
Bydlisko: triminka@sp...
NapísalOffline : 27.04.2008 19:30 | nechapem uvodzovkam

http://sk.php.net/ ;)


_________________
Redeem the game of law! Despair the Billy, here are the morals! Come, relentless eraser rain, relentless eraser rain...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
nechapem uvodzovkam

Registrovaný: 01.10.06
Prihlásený: 27.09.15
Príspevky: 1979
Témy: 114 | 114
Bydlisko: your momma'...
NapísalOffline : 27.04.2008 19:33 | nechapem uvodzovkam

Skor by som radil http://cz.php.net -- mam pocit ze maju prelozene viac ako my


_________________
duri je gej
Offline

Užívateľ
Užívateľ
nechapem uvodzovkam

Registrovaný: 06.03.08
Prihlásený: 01.10.12
Príspevky: 1735
Témy: 15 | 15
Bydlisko: triminka@sp...
NapísalOffline : 27.04.2008 19:37 | nechapem uvodzovkam

Mne je to u prdele takže nemám prehľad kto má viac preložené :)... Ja viem po anglansky :D


_________________
Redeem the game of law! Despair the Billy, here are the morals! Come, relentless eraser rain, relentless eraser rain...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
nechapem uvodzovkam

Registrovaný: 01.10.06
Prihlásený: 27.09.15
Príspevky: 1979
Témy: 114 | 114
Bydlisko: your momma'...
NapísalOffline : 27.04.2008 19:38 | nechapem uvodzovkam

Triminka píše:
Mne je to u prdele takže nemám prehľad kto má viac preložené :)... Ja viem po anglansky :D


S tebou sa nerozpravam :P

Hovorim tomu datatadatabmbmat...


_________________
duri je gej
Offline

Užívateľ
Užívateľ
nechapem uvodzovkam

Registrovaný: 06.03.08
Prihlásený: 01.10.12
Príspevky: 1735
Témy: 15 | 15
Bydlisko: triminka@sp...
NapísalOffline : 27.04.2008 19:39 | nechapem uvodzovkam

Som kôli tebe záchvat kašla dostal :D :D :D

//Sorry za spam :lol:


_________________
Redeem the game of law! Despair the Billy, here are the morals! Come, relentless eraser rain, relentless eraser rain...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.11.07
Prihlásený: 18.01.09
Príspevky: 2934
Témy: 116 | 116
Napísal autor témyOffline : 27.04.2008 19:45 | nechapem uvodzovkam

ale ved ja ked som klikol akj na cesky aj na slovak verziu ja mam vsetky po en :(


Offline

Užívateľ
Užívateľ
nechapem uvodzovkam

Registrovaný: 01.10.06
Prihlásený: 27.09.15
Príspevky: 1979
Témy: 114 | 114
Bydlisko: your momma'...
NapísalOffline : 27.04.2008 19:49 | nechapem uvodzovkam

Pisal som ze to neni kompletne prelozene, skus niektore sekcie, uvidis ze budu prelozene


_________________
duri je gej
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.11.07
Prihlásený: 18.01.09
Príspevky: 2934
Témy: 116 | 116
Napísal autor témyOffline : 27.04.2008 19:52 | nechapem uvodzovkam

mno ja neviem ale nejde :-D asi skusim http://www.linuxsoft.cz
// no tak som si to trocha ítal a je to lepšie a prehladnejšie ako programujte sa mi zdá ved na programujte ani nebolo ze "." spája dva retazce abo mozno bolo a ja som zabudol :D


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 28.04.2008 17:15 | nechapem uvodzovkam

dpc: jednoducho pokiaľ máš normálnu premenu môžeš dať do kódu takto:
Kód:
echo "dnes je $den";


pokiaľ máš musíš oddeliť bodkami (bodky = spájací výraz, teda spája viac reťazcov)
Kód:
echo "dnes je ".$den["den"];


alebo môžeš napísať:
Kód:
echo $prva_tretina." ".$_druha_tretina.$tretia_tretina;


konkrétne tvoje:
Citácia:
echo "Vitejte!" .
."<form action=\"index.php\" method=\"post\">".
."Zadejte vase jmeno<input type=\"text\" size=\"15\" name=\"jmeno\"/>" .
."<input type=\"hidden\" name=\"poslano\" value=\"1\" /><input type=\"submit\" value=\" odeslat \"/></form>";


Offline

Užívateľ
Užívateľ
nechapem uvodzovkam

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 28.04.2008 17:38 | nechapem uvodzovkam

ja by so msa tiež niečo chcel opýtať. keď mám nejakú funkciu napr. str_replace() tak sa jednotlivé položky dávaju do úvodzoviek str_replace("a", "b", $text)
a keď mám tie položky uložené v premennej tak je to str_replace($premenna, $dalsia, $text)... a môže byť aj tá premenná v úvodzovkách? (str_replace("$premenna", $dalsia, $text)) je to to isté, alebo nie? :D


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 28.04.2008 19:08 | nechapem uvodzovkam

myslím, že je to to isté ...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
nechapem uvodzovkam

Registrovaný: 17.05.08
Prihlásený: 17.05.08
Príspevky: 1
Témy: 0 | 0
NapísalOffline : 17.05.2008 14:39 | nechapem uvodzovkam

chlapi neblaznite... Je to tak, ze pri echo""; sa premenne vypisuju svojimi hodnotami, zetial co pri echo''; sa vypisuju svojimi nazvami.
Takze:
$premenna = 'lepidlo';
echo"$premenna"; vypise: lepidlo
echo'$premenna'; vypise: premenna

takze jediny sposob ako dostat hodnotu do premennej je rozdelit retazec bodkami.
echo 'bla bla bla'. $premenna . 'bla bla pokracuje';

takze ak rozdelujes retazec das znamienko bodka bodka znamienko a medzi to premennu...

Kua aj tak to asi znie zlozito...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
nechapem uvodzovkam

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 17.05.2008 14:44 | nechapem uvodzovkam

zbrdlowski píše:
echo'$premenna'; vypise: premenna

vypise to $premenna a nie premenna...

zbrdlowski píše:
takze jediny sposob ako dostat hodnotu do premennej je rozdelit retazec bodkami.
echo 'bla bla bla'. $premenna . 'bla bla pokracuje';

tym chces pvoedat, ze

echo "premenna obsahuje hodnotu: $premanna"; mi nebude fungovat? nepovedal si tu nic nove co by tu nebolo spomenute, vlastne povedal si viacmenej blbosti


_________________
Sorry za prelkepy
 [ Príspevkov: 45 ] 1, 2


nechapem uvodzovkam



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nechapem ???

v AMD - Advanced Micro Devices

2

569

19.04.2008 12:44

Jaro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

icesword nechapem

v Antivíry a antispywary

0

560

12.01.2007 12:13

martingt89

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nechapem delenie

v ATI/AMD grafické karty

6

952

27.01.2010 3:28

foxXx

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ram- nechápem

v Pamäte

3

421

20.01.2009 13:19

Jaro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Q6600- nechapem??

v Intel - Integrated Electronics

2

459

16.09.2008 7:59

Georgio99

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nechapem syntax

v JavaScript, VBScript, Ajax

3

449

02.02.2008 12:46

Hoomerr

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nechapem týmto veciam

v Pamäte

20

735

02.01.2010 23:45

prandof

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nechapem co to je

v HTML, XHTML, XML, CSS

6

373

22.04.2009 21:11

dsljohn

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nechapem preco neni miesto

v Pevné disky a radiče

9

224

28.02.2010 21:55

Jaro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nechapem tomuto oznameniu (Notice:Undefined...)

v PHP, ASP

10

501

12.06.2009 20:39

mienkofax

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nechapem tomu, siete 2 pc

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v Siete

30

982

26.01.2008 15:32

R.I.P.

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Gzinflate, nechápem ćo to furt vypisuje...

v PHP, ASP

3

388

20.12.2009 9:49

d0.0b

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

windows 7, chyba ovladacov? fakt cudne, nechapem...

v Operačné systémy Microsoft

9

327

09.02.2010 16:06

Silly

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Java - vypísanie súčtu znakov (char) - vobec nechápem výsledok

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

5

177

18.08.2015 22:32

bebebrumik



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF