[ Príspevkov: 11 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Nebere číslo

Registrovaný: 10.02.08
Prihlásený: 15.05.17
Príspevky: 2270
Témy: 48 | 48
Bydlisko: Nitra
NapísalOffline : 17.04.2008 17:43 | Nebere číslo

Ahoj, mam taky problem...cely script tu popisovat nebudem, ale zacina sa dajako takto
Kód:
$cara="<hr width="400px" size="2px" color="red" align="left" noshade>";
No ale pri aktivovani scriptu mi vypise toto :
Citácia:
Parse error: syntax error, unexpected T_LNUMBER in C:\Program Files\VertrigoServ\www\kniha\kniha.php on line 5
Dako som z toho pochopil, ze nebere cisla, ale ako to mam potom urobit??

Hmm?? Je to vobec kvoli tym cislam v <hr>??


_________________
WYSIWYMGIYRRLAAGW: What You See Is What You Might Get If You’re Really Really Lucky And All Goes Well.
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Nebere číslo

Registrovaný: 07.03.06
Prihlásený: 23.01.11
Príspevky: 408
Témy: 2 | 2
Bydlisko: Prešov / Pr...
NapísalOffline : 17.04.2008 18:24 | Nebere číslo

Nie, je to kvoli úvodzovkám... Napíš to takto:
Kód:
$cara="<hr width='400px' size='2px' color='red' align='left' noshade>";


Offline

Čestný člen
Čestný člen
Nebere číslo

Registrovaný: 21.02.06
Prihlásený: 08.12.14
Príspevky: 5447
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 17.04.2008 19:13 | Nebere číslo

Alebo takto:
Kód:
$cara="<hr width=\"400px\" size=\"2px\" color=\"red\" align=\"left\" noshade>";


_________________
Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 17.04.2008 20:20 | Nebere číslo

skratka nemôžeš používať priamo " pokial ich vypisuješ "
teda napr.:
echo 'ola povedalo:"ola" ';
echo "ola povedalo:\"ola\"";
echo "ola povedalo:'ola'";
echo 'ola povedalo:\'ola\'';

ale nikdy nie:
echo "ola povedalo:"ola"";
echo 'ola povedalo:'ola'';


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Nebere číslo

Registrovaný: 22.11.05
Prihlásený: 12.03.17
Príspevky: 708
Témy: 20 | 20
Bydlisko: SK-Martin
Vek: 62
NapísalOffline : 18.04.2008 7:33 | Nebere číslo

môžeš to napísať aj takto:
Kód:
$cara='<hr width="400px" size="2px" color="red" align="left" noshade>';


tie spätné lomítka ja používam len keď iná možnosť nie je, a sú aj také prípady


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Nebere číslo

Registrovaný: 10.02.08
Prihlásený: 15.05.17
Príspevky: 2270
Témy: 48 | 48
Bydlisko: Nitra
Napísal autor témyOffline : 18.04.2008 7:35 | Nebere číslo

OK...dik..skusim :)


_________________
WYSIWYMGIYRRLAAGW: What You See Is What You Might Get If You’re Really Really Lucky And All Goes Well.
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Nebere číslo

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 13.09.17
Príspevky: 14691
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Žilina
Vek: 30
NapísalOffline : 18.04.2008 8:12 | Nebere číslo

omg tolko moznosti ste mu dali jak pre debila... nestacilo napisat : nemozes pouzit jeden typ uvodzoviek ak vnorujes veci ktore tiez obsahuju uvodzovky?

chmoolo -> phpcko totiz berie vyraz od jednej uvodzovky k druhej, ono to nevidi ako ty, ale tvoj zapis on videl ako $cara = "<hr width=" potom ziadne ukoncenie, potom dalsi vyraz "400px", potom prikaz size= atd, myslim ze to netreba uz blizsie vysvetlovat. samozrejme ze potom ti vypisal chybu. riesenie, jak ti tu uz vypisali asi vsetky moznosti ostatni, je pouzit oba typy uvodzoviek alebo pouzit spatne lomitko


_________________
C#, PHP, ...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 18.04.2008 16:55 | Nebere číslo

a prečo dal som mu hádam všetky možnosti ,...


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Nebere číslo

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 13.09.17
Príspevky: 14691
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Žilina
Vek: 30
NapísalOffline : 18.04.2008 17:06 | Nebere číslo

Tominator píše:
a prečo dal som mu hádam všetky možnosti ,...

myslim, ze v prvom rade je dolezite vysvetlit pricinu, potom sa mozu vypisovat riesenia.. rieseni moze poznat kolko chce, ale potom v zivote nikdy neprenikne hlbsie do programovacieho jazyka a nebude schopny riesit ozajstne programovacie problemy


_________________
C#, PHP, ...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 18.04.2008 17:18 | Nebere číslo

no prvou veou som sa to pokúsil vysvetliť


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Nebere číslo

Registrovaný: 10.02.08
Prihlásený: 15.05.17
Príspevky: 2270
Témy: 48 | 48
Bydlisko: Nitra
Napísal autor témyOffline : 18.04.2008 21:26 | Nebere číslo

Ja som pricinu pochopil hned po precitani prvej rady :) Ale diki za snahu. Zabudol som na te uvodzovky.


_________________
WYSIWYMGIYRRLAAGW: What You See Is What You Might Get If You’re Really Really Lucky And All Goes Well.
 [ Príspevkov: 11 ] 


Nebere číslo



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Notebook nebere ziadny hdd

v Pevné disky a radiče

0

113

04.09.2012 15:12

mulatt

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

po starte nebere stale klavesnicu

v Operačné systémy Microsoft

2

195

10.09.2009 22:42

Sparco117

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Gigabyte ga-ma790xt-ud4p nebere Ram

v AMD čipové sady

5

150

23.10.2015 13:11

Intelamd

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nejde wifi lenovo G550 nebere ovladace

v Ovládače

1

645

14.12.2010 13:56

Icehammer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

sony vegas 8 -- zahadne seka, a preco to nebere .avi ?

v Video programy

2

1137

15.05.2009 10:22

shiro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Číslo neexistuje....

v Krčma

4

409

30.10.2013 15:16

Memorex88

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

kombinačné číslo

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

4

639

29.11.2012 21:41

BX

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Mobilné číslo

v Krčma

2

1051

28.03.2016 16:37

Daron

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

cislo PORTu

v Bezpečnosť a firewally

2

530

20.02.2010 8:24

Jaro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ICQ číslo

v Sieťové a internetové programy

1

128

10.10.2012 0:35

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Amstrongove číslo

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

9

211

14.02.2017 18:40

GamerSK

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Tel. číslo

v Krčma

8

797

20.01.2011 16:00

Daron

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nahrada #cislo odkazom

v PHP, ASP

11

238

08.06.2015 14:31

baumax

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Cislo v C#

v Technológia .NET

2

1449

27.12.2008 20:27

sento

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zistiť súkromné číslo

v Krčma

12

7431

09.05.2009 14:48

patrick1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

číslo v inexe hodnotení

v Operačné systémy Microsoft

3

242

23.03.2011 1:50

marqez



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF