[ Príspevkov: 7 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
navrat na formular s udajmi ktore uzivatel zadal

Registrovaný: 17.07.08
Prihlásený: 24.01.13
Príspevky: 143
Témy: 37 | 37

ako riesite situaciu, ked pri zpracovani formulara napriklad zistite ze nejaky udaj je prazdny a chcete navrat na formular, AVSAK aby tam ostali udaje ktore uzivatel zadal?

..mna napadlo prenasat ich cez GET alebo cez SESSIONY ci COOKIES.. ako sa to robi "profesionalne", ktore riesenie je najefektivnejsie, najrychlejsie ci najjednoduchsie?


_________________
PC: Procesor: INTEL Core i7-860, grafika: MSI R4890 Cyclone OC, 1GB DDR5, doska: Gigabyte GA-P55-UD3R, zdroj: Fortron 700W Everest 700 80+, RAM: 2x2GB Corsair XMS3 DHX
Offline

Užívateľ
Užívateľ
navrat na formular s udajmi ktore uzivatel zadal

Registrovaný: 16.07.07
Prihlásený: 04.12.17
Príspevky: 1226
Témy: 86 | 86

osobne cookies :)


_________________
NB: MacBook Pro 13 Retina
Mobil: BlackBerry Classic
Konzola: Xbox One
Offline

Užívateľ
Užívateľ
navrat na formular s udajmi ktore uzivatel zadal

Registrovaný: 20.03.08
Prihlásený: 08.03.17
Príspevky: 596
Témy: 149 | 149
Bydlisko: Houston, Texas
Vek: 24

no cookies asi nie
$_POST

a sprav podmienku a ak nebude splnená tak za zobrazí formulár
a už len pomocou $_POST si ich daš znova


Offline

Čestný člen
Čestný člen
navrat na formular s udajmi ktore uzivatel zadal

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno

Ale cez POST nemozes prenasat data medzi strankami. Preferujem SESSION.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
navrat na formular s udajmi ktore uzivatel zadal

Registrovaný: 20.03.08
Prihlásený: 08.03.17
Príspevky: 596
Témy: 149 | 149
Bydlisko: Houston, Texas
Vek: 24

no ale ak to má v rovnakom súbore....


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96

Ak som správne porozumel tak problém je v tom že na jednej stránke mám formulár a na druhej ho spracovávam. Otázka znie, že keď v spracovánom súbore nastane chyba, ako ju prenesiem do formulára.

Tak ja to robim tak, že využím svoj parser, čo mi značne uľačuje prácu, teda na vykreslenie a spracovanie väčšinou používam jeden súbor, (a keby aj nie) a v ňom proste, pošlem do zobrazovanej časti to čo chcem. Teda ja môžem veľmi ľahko vykresliť formulár pri spracovávanom súbore.

Myslím, že to je jedno z najefektívnejších riešení.


Offline

Správca fóra
Správca fóra
navrat na formular s udajmi ktore uzivatel zadal

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32

zalezi od toho, ci ide o obycajny alebo viackrokovy formular... Ak je formular len na jednej stranke, tak je zbytocne nieco ukladat druhykrat, ked je to uz zaznamenane v $_GET/$_POST - v tomto pripade staci vypisat udaje z tychto premennych... v pripade formulara, ktory je rozdeleny do viacerych krokov by som volil $_SESSION


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
 [ Príspevkov: 7 ] 


navrat na formular s udajmi ktore uzivatel zadal



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

C# - ako skryť aktívny formulár a otvoriť druhý formulár

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2, 3 ]

v Technológia .NET

67

1186

28.06.2013 22:08

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

wordpress kontaktný formulár a objednávkový formulár

v Redakčné systémy

1

133

22.08.2016 10:26

hatto13

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ktoré ovládače sú užitočné a ktoré nie

v Ovládače

0

548

16.04.2011 16:29

medici

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zakaz - navrat spat

v HTML, XHTML, XML, CSS

6

324

21.11.2007 18:58

Flety

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

assembler - navrat z podprogramu

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

1

362

08.02.2010 8:35

juho

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

phpMailer form s udajmi

v PHP, ASP

4

340

23.01.2009 16:04

kajbo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Návrat na 7-ku

v Operačné systémy Microsoft

1

93

26.07.2017 17:25

michalesku

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP kalendar s udajmi

v PHP, ASP

9

467

18.06.2010 18:46

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ponechat subfora ci navrat ????

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v Správy pre vedenie fóra

57

6519

26.11.2005 20:27

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

tabulky s udajmi z databazy

v Redakčné systémy

0

210

13.12.2011 14:13

niqueo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

prestavka medzi údajmi s db

v PHP, ASP

5

246

10.04.2009 0:00

pa3ck

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

[C++] Návrat na začiatok programu

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

9

317

15.04.2013 17:49

marian_r

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Android: Kodak Polaroid: návrat optického zoomu

v Novinky

2

226

21.01.2012 11:56

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Návrat kariet zo zavretého okno Mozilla

v Ostatné programy

1

156

26.09.2011 0:03

mimkork

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Assembler - Rozdiel medzi dvoma casovymi udajmi

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

1

323

10.12.2009 19:50

stopa27

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Instalacia Win7 na hardisk s udajmi

v Operačné systémy Microsoft

3

69

11.09.2014 20:24

tatko Tom



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF