Napajanie Genius SW-HF5.1 5000Ako sa napajaju tieto repraky? Zatial som nerozbalil ale potrebujem rychlo vedet ze ako sa napajaju prudom nak doma nespekulujem..totiz medzi kablami som napajaci nevidel...rychlo plz!!!! jaky napajaci mas jeden co ide zo zasuvky do subwoofra, repro samotne pripajac len dvoma kablami/konektormi No... môj pôvodný príspevok bol zmazaný, super, bol rovnakého charakteru ako táto otázka. Ako inak ako sieťovým káblom chceš preboha napájať repráky? No vsak na sietovy kabel som sa pytal. Ze ci nemal byt pribaleny. Sak som nevedel ze je napevno na subaci....ok mozte lock. No vsak na sietovy kabel som sa pytal. Ze ci nemal byt pribaleny. Sak som nevedel ze je napevno na subaci....ok mozte lock. boze moj, manual A este ze ako sa to zapaja do zvukovky? Do subaca to ide ten 1 konektor co tam je vzadu nie? mas 3 jacky(sub+center, predne L+R, zadne L+R) tak pozri jak je zvukovka vyvedena a zapoj ich tam, pripadne zapj nahodne povymienaj ich podla softu na test zapojenia A do subaca teda iba ten jeden konektor? Akeho softu? ano len jeden, jeden reprak=jeden konektor A to je ten hruby 6 kolik ten jeden konektor ak som spravne pochopil. Este by si mi mohol objasnit to s tym softom. to dufam teraz myslis ten co ide z PC do subaku sak nastavis si v PC repro v nastaveniach zvukovky na 5.1 konfiguraciu a das tam ze Test a budes pocut ci si ich zapojil spravne, z kazdeho repraku sa ti ozve hlas ktory ti povie nazov vyvodu a ten by sa mal zhodovat s reprakom napr. Rear left(lavy zadny) Aha to je v ovladaci Realteku....ano ten z PC do subwoofera A to je ten hruby 6 kolik ten jeden konektor ak som spravne pochopil. Este by si mi mohol objasnit to s tym softom. tak ten 6 kolik pichnes do subwoofera a mas tam potom na druhej strane tri jacky ak mas zvukovku 5.1 (co je hadam uz samozrejmost) tak to zapichces podla farieb do PC (zvukovej karty) a potom by to malo ist mussi si odskusat ci ti hra kazdy ak nie musis si prestavit v nadstaveniach zvikovej karty na 5.1 zvuk teda na 6 reproduktorov ak este neic napis No ok pochopil som...jasne ze mam 5.1 /edit: No takze som ich uz kupil za 1600Sk. So zapojenim neboli ziadne problemy, zapojil som vsetko tak, ako ste povedali. Subwoofer sa vzadu trochu hreje, ale to je asi normalne, na to tam ma ten chladic, akurat tam trochu musim vyfukat prach. Subwoofer je typu band-pass, cize velmi ucinny, na ukor toho, ze velmi tazko zahra stredobasy, ale bezny uzivatel sa s tym prilis trapit nemusi, za tu cenu je to super. Ked si to dobre rozlozite a date naplno Surroundy, je to dobry priestorovy zvuk, akurat center treba trochu stiahnut, lebo hra dost vysoko. Zvukovy prejav zostavy je v pohode, celkovo pekny, vykon pre bezneho cloveka perfektny, v izbe som to mal len nieco nad tri stvrtiny...vyssie sa to uz nedalo vydrzat, lebo pililo usi a subac dost dunel ...
Napajanie Genius SW-HF5.1 5000 |