[ Príspevkov: 4 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 25.10.12
Prihlásený: 04.04.14
Príspevky: 23
Témy: 4 | 4
NapísalOffline : 03.04.2014 16:02 | Nakopnutie správnym smerom

Zdravim pcforum..chcem vás požiadať o radu. Na zaciatok poviem ze sám sa radím medzi amatérov v oblasti tvorby webu,avšak nejaké malé skúsenosti mám. Chcem vytvoriť webovu stranku a urcite k nej budem potrebovat nejaku databazu. Kedže by som si netrúfol kodit to, tak hľadám nejaké free riešenie s možnosťami na vlastnú úpravu.Ako príklad napr prestashop, magento... pre eshop,avšak ja nepotrebujem až toľko funkcí a "štelovať" to týmto smerom by bola asi hlupost. Web by mal fungovať na sposob ako je napr bazos(nebude to ale bazar) bazos uvadzam iba ako priklad fungovania webu, je tam moznost pridania nejakych informacii(obrazok,popis,mozno nejake dalsie funkcie),ktore sa zapisu do nejakej databazy. Existuje nejaka moznost free webu, ktory by som si mohol prisposobit mojim poziadavkam. Este upozornim ze neprisiel som sem pytat rady a potom zato rizovat peniaze, ide skor o vyzvu pre mna sameho a snaha sa nieco naucit.


Offline

Zmazaný užívateľ
Zmazaný užívateľ
Obrázok užívateľa
NapísalOffline : 04.04.2014 6:24 | Nakopnutie správnym smerom

Povedal by som, že kým urobíš engine podobný bazosu, tak aj zomrieš (jednak kvôli kvantite práce, a aj kvôli tomu, že nemáš potrebné vedomosti). Existujú rôzne frameworky, ale neviem, nakoľko by splnili tvoje potreby. Ja by som odporúčal použiť redakčný systém, napr. wordpress... aj keď... tam sa užívatelia berú tak, že môžu pridávať príspevky a to je všetko. Skripty sa ale dajú upravovať a tak už by si s tým nemal toľko roboty


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 25.10.12
Prihlásený: 04.04.14
Príspevky: 23
Témy: 4 | 4
Napísal autor témyOffline : 04.04.2014 9:07 | Nakopnutie správnym smerom

Ďakujem pekne za radu. O wordpresse viem, ze existuje a to je asi tak vsetko. Pustim sa do toho.este raz vdaka.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Nakopnutie správnym smerom

Registrovaný: 23.12.10
Prihlásený: 12.07.17
Príspevky: 1033
Témy: 149 | 149
Bydlisko: KK/PP/BA
Vek: 24
NapísalOffline : 04.04.2014 14:10 | Nakopnutie správnym smerom

Hnoj píše:
...je tam moznost pridania nejakych informacii(obrazok,popis,mozno nejake dalsie funkcie),ktore sa zapisu do nejakej databazy...

Toto splna kazdy redakcny system. Takze si vyber ten, ktory sa ti paci a mozes ist na to. ;)


_________________
HP ProBook 4530s Intel® Core™ i5-2430M (2.4GHz, 3MB, 2 jadrá)*4GB 1333MHz DDR3*ATI Mobility Radeon HD 6490 1GB + Intel HD Graphics 3000*640GB SATA 5400RPM *Windows 7 Home Premium 64 bitová verzia
Lenovo IdeaPad Z50-70 Intel Core i5 4210 Haswell* NVIDIA GeForce GT 840M 4GB + Intel HD Graphics 4000*SSHD 1TB 5400 otáčok + 8GB cache*RAM 4GB* Full HD (1920 × 1080)*Windows 10 pro

Boh je reálny, pokial nebol deklarovaný ako integer
 [ Príspevkov: 4 ] 


Nakopnutie správnym smerom



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ASRock smerom hore?

v Novinky

8

313

01.10.2010 14:08

Cirky

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

akym smerom pripevnit ventilator

v Chladiče a všetky druhy chladenia

3

736

17.08.2008 10:53

Qpkqkma

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zdroj s nasavanim smerom dole hrkoce

v PC skrinky a zdroje

12

210

19.09.2015 1:18

Shooty

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zaciatky s Javou - akym smerom sa uberat?

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

2

127

03.03.2015 20:45

shiro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vedci urobili krok smerom k petabitovému záznamovému médiu

v Novinky

15

598

01.10.2010 16:45

mirom



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF