Nahravanie vystupu zvukovky (nejde)Ahoj.. mam pomerne lacnú zvukovku na notebooku ASUS A6r .. (REALTEK).. a potrebujem nejak inak nahrat zvukovy vystup, ako cez mikrofon.. skusal som vsetko mozne od Audacity, goldwave cez Wavelab s pouzitim ASIO 4ALL.. ale bez výsledku.. bud sa nahrava ticho alebo proste ked je zapnute nahravanie, tak zvukovka proste nic neprehrava, (cize zase tam je ticho ).. v ovladaní hlasitosti kanalov je len podpora nahravania vnějsšího zdroje a mikrofonu.. konkretne potrebujem nahrat videotutorial, kde sa pracuje najme s programami na pracu so zvukom.. ale to tazko take daco nahrat bez zvuku ze?.. .. Camtasia studio zachytava zvuk iba z mikrofonu.. a rovnako to je aj s ostatnými programami.. je nejaky spoôsob, program, prepojenie kablami, ako nahravat vystup so zvukovky v mojom pripade???.. diky za feedback .. cuss Doma som skusal nahravat vystup zvuku (pri prehravani mp3) s audacity a slo to normalne. Mozno nemas zvolenu na nahravanie zvukov zvukovu kartu, ale nieco ine. edit: tiez ma napada, ze existuje taky carovny kablik - jack-jack http://www.alza.sk/propojovaci-kabel-ha ... d79516.htm (urcite su aj lacnejsie, napr v hocijakom elektre to mas aj pod 2 eura), ktory ma na oboch koncoch jack kolik a jeden by mozno slo napojit do vystupu a druhy do line in, a ak ho nemas, tak do mikrofonu - ale urcite to ide aj krajsie . len sa pohraj s nastaveniami audacity, napriklad hore vpravo (napravo od mikrofoniku) zvol stereo mix... a nic nenahra ticho.. ale tak ako ma byt.. napriklad u mna to pomohlo Tiež mám podobný problém pri nahrávaní výstupu cez software, je to veľmi tiché, musím dať hlasitosť naplno aby som niečo počul. V čom môže byť problém? Môže to byť aj HW problém? nahravanie vystupu zvukovky mi ide v audacity a len na xp...na viste s tym boli problemy a boli rozne navody na internete ale ani jeden nefungoval...ale ako ti napisali cez ten kablik to ide Chalani nahrávajte cez Nero Wave editor, v recordéry treba zaškrtnúť Digitalny monitoring. ...
Nahravanie vystupu zvukovky (nejde) |