Zdravím PCForum,
potreboval by som poriadiť ohľadne widgetu (gadgetu) pre win7, ktorý by bol schopný vytvoriť funkčný náhľad druhého monitora na prvom. Vysvetlím, kúpil som do spálne TV, staršieho charakteru ale s možnosťou pripojiť sa cez DSUB konektor. Neexistuje možnosť duplikovať monitory, lebo TV neutiahne také rozlíšenie ako mám na počítačovom monitore, ostáva preto len možnosť "rozšíriť". Všetko funguje ako má a som spokojný, zistil som ale takú drobnosť, ktorá celkom znepríjemňuje prácu. Povedzme že večer pozerám film na TV, keď film skončí PC sa dá do režimu spánku a na TV je nastavený časovač. Ráno zapnem PC a prehrávač mám v obrazovke, ktorá je vypnutá (TV), musím preto pustiť TV a myšou prehodiť okno prehrávača do obrazovky monitoru a zasa vypínať TV. Ak by sa jednalo len o okno VLC neriešim, ale často pozerám aj MagioTV cez Chrome a musím púšťať TV aby som si prehodil okno prehliadača do monitora. Chcem sa spýtať či existuje nejaký zlepšovák na prehadzovanie okien do obrazovky 1. Nechce sa mi vždy buď púšťať TV alebo v ovladaciom panely grafiky meniť nastavenie monitorov. Možno je na to aj nejaká klávesová skratka, neviem, preto píšem (Grafika Nvidia 9800GT)
Vopred Ďakujem
Tobo