[ Príspevkov: 16 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.10.07
Prihlásený: 15.05.10
Príspevky: 27
Témy: 9 | 9
NapísalOffline : 08.12.2007 13:21 | MYSQL-(Vytvaranie usera)

Zdar chalani. Potrebujem poradiť v oblasti mysql. Ked si vytváram usera tak meno
môže mať len 16 znakov a vôbec neviem co s tym. V tabulke mysql.user som zmenil
aj var bol 16 dal som 60 restartol mysql a stale nic. Pomozte mi prosim uz sa v
tom topim cca 1 tyzden.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
MYSQL-(Vytvaranie usera)

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 08.12.2007 13:44 | MYSQL-(Vytvaranie usera)

a neje to nahodou nejaky open source cms? ked hej tak napis ake... a potom to asi nebude v db ale v php skripte tak ho sem supni


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.10.07
Prihlásený: 15.05.10
Príspevky: 27
Témy: 9 | 9
Napísal autor témyOffline : 08.12.2007 13:45 | MYSQL-(Vytvaranie usera)

Nie je to moj vlastny system. Chyba je v MYSQL serveri ,nie v mojom systeme.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
MYSQL-(Vytvaranie usera)

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 08.12.2007 13:48 | MYSQL-(Vytvaranie usera)

pochybujem, preco prave 16 to bude nejaka chybicka v kode prejdi si radsej ten kod ;)


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.10.07
Prihlásený: 15.05.10
Príspevky: 27
Témy: 9 | 9
Napísal autor témyOffline : 08.12.2007 13:49 | MYSQL-(Vytvaranie usera)

Pochop ,ze niesom nejaky lacny programator co v php robi 2 tyzdne. Chyba neni u mna ale na mysql serveri. Hlaska String 'nejaky_user_s_dlahym_menom' is too long for user name (should be no longer than 16)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
MYSQL-(Vytvaranie usera)

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 08.12.2007 13:54 | MYSQL-(Vytvaranie usera)

tak toto sa mi vobec nezda ako hlaska od php parsera(ci ako sa ten ďabol vola) skor ako hlaska z toho systemu ,keby ze to neje tvoje cms tak pochopim ale neva, prenecham to vacsim odbornikom odomna tu na fore ;)


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.10.07
Prihlásený: 15.05.10
Príspevky: 27
Témy: 9 | 9
Napísal autor témyOffline : 08.12.2007 13:56 | MYSQL-(Vytvaranie usera)

Boze moj precitaj si toto. http://dev.mysql.com/doc/refman/5.0/en/user-names.html


Offline

Užívateľ
Užívateľ
MYSQL-(Vytvaranie usera)

Registrovaný: 16.05.07
Prihlásený: 01.08.17
Príspevky: 837
Témy: 6 | 6
NapísalOffline : 08.12.2007 14:15 | MYSQL-(Vytvaranie usera)

daj sem parametre toho stlpca
/*describe tabulka;*/


_________________
getch();?{readkey;?} na konci? !A naco! Riesenie je (Alt+F5)
99% pochopí a shaggy je druhá kategória
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.10.07
Prihlásený: 15.05.10
Príspevky: 27
Témy: 9 | 9
Napísal autor témyOffline : 08.12.2007 14:18 | MYSQL-(Vytvaranie usera)

+-----------------------+-----------------------------------+------+-----+---------+-------+
| Field | Type | Null | Key | Default | Extra |
+-----------------------+-----------------------------------+------+-----+---------+-------+
| Host | char(60) | NO | PRI | | |
| User | char(60) | NO | PRI | | |
| Password | char(41) | NO | | | |
| Select_priv | enum('N','Y') | NO | | N | |
| Insert_priv | enum('N','Y') | NO | | N | |
| Update_priv | enum('N','Y') | NO | | N | |
| Delete_priv | enum('N','Y') | NO | | N | |
| Create_priv | enum('N','Y') | NO | | N | |
| Drop_priv | enum('N','Y') | NO | | N | |
| Reload_priv | enum('N','Y') | NO | | N | |
| Shutdown_priv | enum('N','Y') | NO | | N | |
| Process_priv | enum('N','Y') | NO | | N | |
| File_priv | enum('N','Y') | NO | | N | |
| Grant_priv | enum('N','Y') | NO | | N | |
| References_priv | enum('N','Y') | NO | | N | |
| Index_priv | enum('N','Y') | NO | | N | |
| Alter_priv | enum('N','Y') | NO | | N | |
| Show_db_priv | enum('N','Y') | NO | | N | |
| Super_priv | enum('N','Y') | NO | | N | |
| Create_tmp_table_priv | enum('N','Y') | NO | | N | |
| Lock_tables_priv | enum('N','Y') | NO | | N | |
| Execute_priv | enum('N','Y') | NO | | N | |
| Repl_slave_priv | enum('N','Y') | NO | | N | |
| Repl_client_priv | enum('N','Y') | NO | | N | |
| Create_view_priv | enum('N','Y') | NO | | N | |
| Show_view_priv | enum('N','Y') | NO | | N | |
| Create_routine_priv | enum('N','Y') | NO | | N | |
| Alter_routine_priv | enum('N','Y') | NO | | N | |
| Create_user_priv | enum('N','Y') | NO | | N | |
| ssl_type | enum('','ANY','X509','SPECIFIED') | NO | | | |
| ssl_cipher | blob | NO | | | |
| x509_issuer | blob | NO | | | |
| x509_subject | blob | NO | | | |
| max_questions | int(11) unsigned | NO | | 0 | |
| max_updates | int(11) unsigned | NO | | 0 | |
| max_connections | int(11) unsigned | NO | | 0 | |
| max_user_connections | int(11) unsigned | NO | | 0 | |
+-----------------------+-----------------------------------+------+-----+---------+-------+


Offline

Správca fóra
Správca fóra
MYSQL-(Vytvaranie usera)

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 08.12.2007 14:30 | MYSQL-(Vytvaranie usera)

ved si precitaj, ze to je napevno nastavene v kazdom klientovi a aj priamo v mysql, takze aj ked zmenis tu hodnotu v tabulke na vacsiu, tak ti to nepojde...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.10.07
Prihlásený: 15.05.10
Príspevky: 27
Témy: 9 | 9
Napísal autor témyOffline : 08.12.2007 14:43 | MYSQL-(Vytvaranie usera)

Viem, že to nepojde ale da sa to zmenit niekde, ale neviem kde :(


Offline

Správca fóra
Správca fóra
MYSQL-(Vytvaranie usera)

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 08.12.2007 14:47 | MYSQL-(Vytvaranie usera)

este som o tom nepocul, ze by sa to dalo zmenit...
na co vlastne potrebujes taky dlhy username, nie je to zbytocne?


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.10.07
Prihlásený: 15.05.10
Príspevky: 27
Témy: 9 | 9
Napísal autor témyOffline : 08.12.2007 14:51 | MYSQL-(Vytvaranie usera)

Potrebujem to koli webhostingu. Lebo aby si mohli vytvarat nieco_domena_tld.
Inak napr pipni.cz to má tak spravené tak sa to dá.


Offline

Správca fóra
Správca fóra
MYSQL-(Vytvaranie usera)

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 08.12.2007 14:56 | MYSQL-(Vytvaranie usera)

Hm, nie je to nahodou len nejaky alias? tomu by som skor uveril...

ale v kazdom pripade je to zaujimave...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.10.07
Prihlásený: 15.05.10
Príspevky: 27
Témy: 9 | 9
Napísal autor témyOffline : 08.12.2007 14:59 | MYSQL-(Vytvaranie usera)

Neni to alias. Lebo som s nim pisal a povedal ze on to ma normal . A povedal mi ze mam zmenit len tie chary, tak nvm.


Offline

Správca fóra
Správca fóra
MYSQL-(Vytvaranie usera)

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 08.12.2007 15:07 | MYSQL-(Vytvaranie usera)

tak som trosku popozeral po nete a nasiel som postup, ako to mozes spravit:
http://bugs.mysql.com/bug.php?id=16553


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
 [ Príspevkov: 16 ] 


MYSQL-(Vytvaranie usera)



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

automaticke odhlasenie usera

v PHP, ASP

8

404

18.12.2008 8:32

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Obnova databazy/restore wordpress usera

v Redakčné systémy

3

119

08.02.2014 10:31

Dadko

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

blokovanie pristupu na net pre usera

v Sieťové a internetové programy

4

290

06.03.2010 19:08

majky358

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Windows Vista z pohladu zarytého usera Win98

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v Články

43

3676

30.08.2009 13:49

lukaš



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF