Zdravím.
Dnes večer som niečo sťahoval v ntb. Ráno, keď som vypínal ntb, som si všimol, že mi nenabehol pripojený monitor. No nebral som to nejak na taźkú váhu, reku buď som nechtiac povytiahol kábel alebo niečo. Keďže som sa ponáhľal tak som len ntb vypol cez "ntb monitor" a išiel preč. Keď som sa vrátil a zapol ntb, monitor stále nešiel. Káble boli v poriadku, tak reku či mi neprestavilo nastavenia monitorov. Pozrel som to v displays setting a bolo tak ako som si myslel (Multiple Displays - Show only on 1). No keď som to prestavil a dal Keep changes, tak to v momente prestavilo naspäť. Skúšal som vymazať posledný windows update, reku či tam niečo nepokašlali, nepomohlo to. Skúšál som to meniť aj v grafických nastaveniach, tiež to zmenilo hneď naspäť, skúšal som to aj s fn+F8, tiež nič. Drivery sa mi samé neaktualizujú, no skúšal som aj to, ale ten mám najnovší, tak neviem.
Neviete niekto v čom by mohla byť chyba? Doteraz fungoval bezchybne.
EDIT: Originál ho mam zapojený cez DP-mDP, vtedy to nechce prepnúť nastavenie a vypisuje No signal detrcted. Keď som ho skúsil zapojiť cez HDMI, tak nastavenie zmeniť ide, ale vypisuje, že No cable connected.
Plus keď zapínam ntb s pripojeným monitorom, obidve obrazovky sú čierne. Je možné, že odišlo niečo v monitore?
EDIT2: Monitor nabehol po tom ako sa postláčali zo zufalosti na ňom tlačítka

.. A zistilo sa, že tam je nastavenie, kde sa prepína v ktorom porte je monitor zapnutý a asi sa to prestavilo nejak.

Ospravedlňujem sa za post.