Multifunkčná tlačiareňZdravím , potrebujem poradiť nejakú kvalitnú multifunkčnú tlačiareň .čo sa týka požiadaviek, potrebujem ju len na tlač textových dokumentov, takže žiadna tlač fotografií . Čo by ste mi odporúčali ? atramentovú alebo laserovú ? akú značku, a čo ma vyjde lacnejšie v rámci náplni do tlačiarne ? zatiaľ nemám určenú nejakú sumu , ktorú chcem investovať ale určite nie veľa keďže to vydrží max. tak 2 roky a 1 mesiac diki moc laserove tlaciarne su najlepsie co sa tyka kvality tlace ale su aj o dost drahsie a aj tonery do nich su drahsie no vydrzia ovela ovela dlhsie ako atramentove naplne.. napr atramentova napln 450 stranok toner do laserovej 1600 stranok a to su priblizne za rovnaku cenu...no ak budes tlacit iba textove dokumenty tak by ti mala stacit aj atramentova tlaciaren... Ta kvalita je diskutabilná, na laserovke si nevytlačíš tak pekné fotky ako na atramentovej, laserove sú ale schopné vyššieho rozlíšenia a text ti bude laserova tlačiareň tlačiť lepšie. Navyše je ekonomickejšia, takže v tvojom prípade by som šiel do laserovky. ked sa mozem pridat do temy tak tiez akurat hladam nejaku dobru mutlifunkcnu tlaciaren. co poviete ne tuto? http://www.faxcopy.sk/detail/hp-deskjet ... 2515/73164 cena je dobra, tonery do nej stoja akolo 7-8 eur. dobre recenzie su nato. kvalitnejsia multifunkcna laserova stoji viac (viem ze by sa mi to casom vrastilo kvoli tomu ze naplne vydrzia viac) a je aj o dost vacsia, co je trocha neprakticke lebo nemam vela miesta na stole. Tak ty vieš koľko chceš tlačiť. Pri väčšom objeme by som určite šiel do laserovky, pri občasnom tlačení do atramentu.BTW: toner ide do laseroviek ...
Multifunkčná tlačiareň |