Mám na USB kľúči pár VELMI dôležitých textových dokumentov a teraz idem jeden otvoriť a zrazu mi vyskočí okno s hlásením: "Súbor xxxx.docx nie je možné otvoriť, pretože sa vyskytli problémy s jeho obsahom. Chcete obnoviť obsah dokumentu? Ak je zdroj dokumentu dôveryhodný kliknite na tlačidlo áno." ale nič sa neotvorí aj keď kliknem na áno.. čo s tým?? už asi nič?? aaaaaaaaaaaa len to nie a aby toho nebolo málo, kliknem na druhý a zas to isté .. a proste polovica z tých dokumentov sa mi nedá otvoriť! ja nechápem čo sa mohlo stať?? som si 100000% istá, že ked som to dávala na klúč, išlo to!! ako sa to mohlo poškodiť..?? fakt vážne to už nikdy nedostanem text z tých dokumentov?????? prosim heeeeeeeeeeeelp musím to otvoriť!
skúsila som to otvoriť aj na inom, aj na tom, kde to bolo vytvorené, v tom istom worde.. aj som to z kluča skopírovala do kompu a tak sa pokúsila otvoriť.. ale nič
a v pc skade si to na kluc davala to uz nemas? hodne blbe riesenie, hlavne v pripade dolezitych dat, ktore mas mat zalohovane a 5x ak je to fakt dolezite.